skip to Main Content
Kesäkeräys Suuntautuu Koronan Kurittamaan Intiaan
Intiassa puhutaan satoja kieliä, ja siksi myös kristillistä mediatyötä tehdään maassa useilla kielillä. Sanoma Jumalan rakkaudesta vaikuttaa syvemmin, kun sen kuulee omalla äidinkielellä.

Kesäkeräys suuntautuu koronan kurittamaan Intiaan

Parasta, mitä voimme lähimmäisille lähellä ja kaukana antaa, on sanoma Jumalan armosta ja rakkaudesta. Intiassa on vielä suuri joukko ihmisiä, jotka eivät ole koskaan kuulleet evankeliumia. Siksi medialähetystyötä tarvitaan.

Sansan kesäkeräys suuntautuu Intiaan. Tuemme maassa 14 kielellä lähetettäviä radio-ohjelmia sekä kahta hindinkielistä televisio-ohjelmaa. Osa ohjelmista on Toivoa naisille -työtä. Lisäksi autamme Intian luterilaisia kirkkoja mediakoulutuksessa.

Lähes 1,4 miljardin ihmisen Intia on vastakohtien maa. Toiset asuvat palatseissa, toiset kärsivät äärimmäisestä köyhyydestä. Kastilaitos vaikuttaa ihmisten asenteisiin edelleen, ja naisten kokema väkivalta on arkipäivää. Myös monet kristityt kohtaavat vainoa uskonsa tähden.

Hengelliset radio- ja tv-ohjelmat ovat monelle kuin luotettava ystävä, joka lohduttaa ja valaa toivoa vaikeuksissa. Ohjelmat ovat tukena myös nyt, kun koronapandemia kurittaa maata ennennäkemättömällä tavalla.

Auta meitä välittämään evankeliumia Intiaan osallistumalla kesäkeräykseen!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku