skip to Main Content
Kevätkeräys Auttaa Punakhmerien Traumoista Kärsiviä Kambodžalaisia
Radioasema Krusa FM:n näkynä on välittää Jumalan rakkautta niin, että kambodžalaiset eheytyvät menneisyyden haavoista ja saavat toivoa tulevaisuuteen. Kuva: Shutterstock.

Kevätkeräys auttaa punakhmerien traumoista kärsiviä kambodžalaisia

Kambodžan asukkaista monet kärsivät edelleen punakhmerien aiheuttamista traumoista. Vuosina 1975–78 Pol Potin hirmuhallinto tuhosi ihmisiä, kulttuuria ja maata. Sansan kevätkeräys suuntautuu 16 miljoonan asukkaan Kambodžaan ja khmerinkieliseen radiotyöhön.

Aasialaisessa kulttuurissa on vahva kasvojen menettämisen pelko. Kasvot hymyilevät, vaikka olo on haavoittunut. Käsittelemättöminä traumatisoivat kokemukset ja tunteet siirtyvät sukupolvelta toiselle ja purkautuvat hallitsemattomana kotiväkivaltana.

Maan synkkä historia on taustana kristillisen Krusa FM -radioaseman olemassaololle. Krusa on khmerin kieltä ja tarkoittaa perhettä. Sansan yhteistyöradioasema lähettää ohjelmia khmerin kielellä noin 8 miljoonalle ihmiselle pääkaupunki Phnom Penhin ympäristössä.

Krusa FM:n näkynä on välittää Jumalan rakkautta niin, että yksittäiset ihmiset ja kokonaiset perheet eheytyvät menneisyyden haavoista ja saavat tulevaisuuden toivon. Radioasema on osa kansainvälistä Far East Broadcasting Companya (FEBCambodia).

Radio-ohjelmia perheille ja naisille

Sansan tukema Perheen parhaaksi on ohjelma, jossa opetetaan avioliittoon ja perheeseen liittyvistä aiheista raamatulliselta pohjalta. Toivoa naisille (aiemmin Naiset toivon lähteellä) ja Toivon ilta -lähetyksissä naisia opetetaan tuntemaan oma arvonsa Jumalan luomana ja arvokkaana yksilönä.

– Kun näen ihmisten eheytyvän, elävän rauhassa, rukoilevan ja ylistävän Jumalaa, rohkaistun siitä ja sydämessäni tiedän, että teemme oikeanlaista työtä, iloitsee Sopheary Hem, Krusa FM:n johtaja.

Auta kambodžalaisia eheytymään ja lahjoita!

Katso video Kambodžan radiotyöstä ja Sopheary Hemin todistus!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku