skip to Main Content
Kevätkeräys Tukee Lähi-idän Ja Pohjois-Afrikan Tv-työtä
SAT-7:n arabian-, farsin- ja turkinkieliset kanavat lähettävät ohjelmaa ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Kanavilla on tutkitusti yli 21 miljoonaa katsojaa. Kuva: Shutterstock.

Kevätkeräys tukee Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan tv-työtä

Sansan vuoden 2021 teema on Katso ihmistä. Nostamme joka kuukausi esiin yhden tarinan kuvastamaan medialähetystyön vaikuttavuutta.

Vuoden aikana liikumme puoli maapallon mittaa lännestä itään, Länsi-Afrikasta Japaniin. Jokainen ihmiselämä on arvokas Jumalan silmissä. Niin arvokas, että Jumala sovitti maailman itsensä kanssa. Alkuvuonna katsomme ihmistä Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä. Jo julkaistut tarinat tulevat Algeriasta ja Tunisiasta.

Samalla juhlimme Sansan arabiankielisen työn 40-vuotista taivalta. Ensin oli radio-ohjelmia TWR:n kautta. Nykyään arabiankielisen työn painopiste on SAT-7:n kanssa tehtävässä satelliittitelevisiotyössä. Satelliittitelevisio on arabimaissa suosittu ajanviete. Viime vuosikymmeninä yhä suurempi joukko arabeja on löytänyt uskon Jeesukseen.

Myös 7.3. kolehti kerätään SAT-7-työlle

Sansan kevätkeräys 2021 suuntautuu SAT-7-työhön. SAT-7:n arabian-, farsin- ja turkinkieliset kanavat lähettävät ohjelmaa ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Kanavilla on tutkimusten mukaan yli 25 miljoonaa katsojaa.

Myös Sansan kolehtipyhänä 7. maaliskuuta kerätään kolehti SAT-7-työhön. Koska korona rajoittaa seurakuntien jumalanpalveluksia ja siten myös kolehdin keräämistä, järjestämme 7.3. kello 14 Haavit auki -haastetapahtuman SAT-7-työn tukemiseksi. Lue lisää haastetapahtumasta ja merkkaa kalenteriisi!

Anna lahjasi SAT-7:n satelliittitelevisiotyölle!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku