skip to Main Content
Kevätkeräys Tukee Sansan Lähetys- Ja Projektityöntekijöitä Viidessä Maassa
Sansan lähetys- ja projektityöntekijät toimivat mm. tv-tuotannossa, Toivoa naisille -työssä, seurakuntatyössä, median vaikuttavuustutkimuksessa sekä hallinnollisissa tehtävissä.

Kevätkeräys tukee Sansan lähetys- ja projektityöntekijöitä viidessä maassa

Sansalla on tällä hetkellä yhdeksän lähetys- ja projektityöntekijää viidessä maassa. He työskentelevät mm. tv-tuotannossa, Toivoa naisille -työssä, seurakuntatyössä, median vaikuttavuustutkimuksessa sekä hallinnollisissa tehtävissä. Juuri alkaneen kevätkeräyksen tuotto käytetään lähetys- ja projektityöntekijöiden tekemään medialähetystyöhön.

Sansalla on ollut lähetystyöntekijöitä jo järjestön perustamisvuodesta 1973. Vuosien varrella lähetys- ja projektityöntekijöitä on ollut Aasiassa, Afrikassa ja Euroopassa yhteensä 57. He ovat palvelleet ja yhä palvelevat Sansan kansainvälisiä kumppaneita eri maissa.

– Iloitsen siitä, että olen vaikuttamassa, jotta ihmiset eri puolilla maailmaa saavat kuulla evankeliumia, sanoo Sansan tuorein lähetystyöntekijä, tammikuussa medialähetysjärjestö TWR:n palvelukseen Hollantiin lähtenyt Tiina Virtanen.

– Minua motivoi nähdä, kuinka ohjelmamme vaikuttavat positiivisesti katsojien elämään, kertoo satelliittitelevisio SAT-7:n persiankielisessä työssä toimiva Mikael Tunér.

– On huikeaa saada jakaa elämää ja työtä niin monien erilaisten ihmisten kanssa sekä nähdä Jumalan muuttavan elämiä, iloitsee Kroatian evankelisessa kirkossa työskentelevä Elina Braz de Almeida.

Lue lisää lähetys- ja projektityöntekijöistä

Tue työtä osallistumalla kevätkeräykseen!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku