skip to Main Content
Kirkkopäiville Tuleva Essam Nagy Kylvää Toivon Siemeniä Televisiossa
– Tulen Suomeen kertomaan hyviä uutisia Lähi-idästä ja pyytämään rukoilemaan lasten puolesta. Minua motivoi eniten toivo lasten silmissä, sanoo Sansan vieraana Kirkkopäiville tuleva Essam Nagy. Kuva: SAT-7

Kirkkopäiville tuleva Essam Nagy kylvää toivon siemeniä televisiossa

– Olimme kuvaamassa Irakissa pakolaisleirillä ja tapasimme erään perheen. Pyysimme saada ottaa heistä valokuvan, ja he suostuivat. Kun katsoin kuvaa myöhemmin, näin lasten silmissä toivon, jota vanhempien silmissä ei näy. Haluamme ruokkia tuota toivoa, kertoo Essam Nagy, SAT-7 Kidsin tuottaja ja juontaja.

Egyptiläinen Essam Nagy on mukana Kirkkopäivillä Turussa. Perjantaina 19.5 kello 15–16 häntä voi kuulla tilaisuudessa Satelliittitelevisio – uusi Betlehemin tähti. Tilaisuudessa on mukana myös Sansan tv-tuottaja Mikael Tunér.

– Velvollisuuteni on auttaa lapsia sekä kylvää ja kasvattaa toivon siemeniä heidän elämässään. Monet lapset ovat säilyttäneet myönteisen asenteensa alueiden rauhattomuudesta huolimatta. Niin kauan kuin lapsilla on toivoa sydämessään, näille seuduille on luvassa hieno tulevaisuus, Essam Nagy uskoo.

Lasten kysymykset ovat muuttuneet arabikevään myötä

SAT-7 Kids on arabimaiden ainoa ympäri vuorokauden lastenohjelmia lähettävä kristillinen satelliittikanava. Jokaviikkoisessa ohjelmassaan Miksi on näin? Essam Nagy vastaa lapsikatsojilta tulleisiin kysymyksiin.

Kysymykset ovat muuttuneet vuoden 2011 arabikevään jälkeen. Aiemmin lapset kysyivät esimerkiksi, miksi taivas on sininen tai isä kalju. Nyt he saattavat kysyä, missä Jumala on tai miksi Jumala sallii asioiden tapahtua.

Ohjelmaan tulee palautetta Facebookissa, sähköpostitse ja puheluina. Palautetta tulee kristityiltä ja ei-kristityiltä ja myös sellaisista maista, kuten Saudi-Arabia, Marokko ja Algeria. Lasten kysymyksiin vastataan kristilliseltä arvopohjalta.

Tule tapaamaan Essam Nagya Kirkkopäiville Turkuun pe 19.5 klo 15–16! Logomossa (Köydenpunojankatu 14) järjestettävän tilaisuuden otsikko on Satelliittitelevisio – uusi Betlehemin tähti.

Muistathan myös, että Vapaaehtoisuus – Reformaatio 2.0? -seminaaria voi seurata suorana lähetyksenä Sansan Facebookista!

Sansa Kirkkopäivillä

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku