skip to Main Content
Kristillistä Mediasisältöä Tarjolla Pakolaisille
Turvapaikanhakijoiden ensimmäiset tarpeet ovat ruoka, vaatetus ja katto pään päälle. Sen jälkeen on runsaasti aikaa seurata radio- ja tv-ohjelmia sekä mobiilisisältöjä omalla äidinkielellä.

Kristillistä mediasisältöä tarjolla pakolaisille

Sansa on koonnut linkkilistan yhteistyökumppaneidensa erikielisistä ohjelmista, nettisivuista ja sovelluksista, joita voi seurata myös Suomessa. Listasta löytyy esimerkiksi arabiankielisiä kristillisiä televisio- ja radio-ohjelmia.

Kristillistä mediasisältöä tarjolla pakolaisille
  • Facebook
  • Twitter

Kristillistä mediasisältöä tarjolla pakolaisille

− Teimme linkkilistan tarpeeseen. Seurakunnat ovat pyytäneet aineistoa maahanmuuttajatyönsä tueksi ennen pakolaisaaltoakin, mediakehitysjohtaja Ilkka Kastepohja sanoo.

− Yleensä pakolaisilla on nykyisin kännykät. Ensimmäiset tarpeet ovat ruoka, vaatetus ja katto pään päälle. Sitten nouseekin jo kysymys, millä täyttää aikansa.

− Linkkilista on vähän ”kättä pidempää” seurakuntien työntekijöille, jotka ovat usein pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden kanssa tekemisissä.

Suuri osa sekä Irakista että Syyriasta tulevista turvapaikanhakijoista puhuu äidinkielenään arabiaa. Farsia puhuvat iranilaiset ja ymmärtävät afganistanilaiset.

Linkkilistan voi ladata ja tulostaa mediapankista.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku