skip to Main Content
Kuukausilahjoituksen Suosio Kasvaa
Kuukausilahjoittaminen on kauaskantoista!

Kuukausilahjoituksen suosio kasvaa

Kuukausilahjoittajaksi ryhtyminen on yhä yleisempää. Sansassa ylittyi 600 kuukausilahjoitussopimuksen raja lokakuun alussa 2017.

– Teimme syyskuussa kyselyn kuukausilahjoittajille. Halusimme tietää, kuinka ihmiset ovat ryhtyneet kuukausilahjoittajiksi ja millaisia kokemuksia heillä on. Moni käytti sanaa ”ilo”. Toiset kokivat, että heidän vastuullaan on evankeliumin kertominen. Oli suuri ilo lukea kuukausilahjoittajien viestejä, kertoo varainhankinnan koordinaattori Erkki Salo.

Kuukausilahjoittaja voi tukea valintansa mukaan Sansan lähetys- tai projektityöntekijää tai jotakin kahdestakymmenestä alueellisesta tai mediatekniikkaan liittyvästä kohteesta. Sansa lähettää heille mm. Lähde-lehden kahdesti vuodessa ja Ristiaalloilla-julkaisun kuudesti vuodessa.

Sopimus vireille netissä tai puhelimitse

Palautteissaan lahjoittajat kehuvat kuukausilahjoittamisen helppoutta. Sopimuksen voi kätevimmin laittaa alulle Sansan netissä. Lahjoittaja saa Sansasta asiakas- ja viitenumeron, minkä jälkeen maksamisen voi käynnistää e-laskuna verkkopankissa tai pankin tiskillä.

Lahjoittaminen on aina vapaaehtoista. Jos jonakin kuukautena tulee yllättäviä menoja, lahjoittaja voi ilman erillistä ilmoitusta jättää tukisummansa maksamatta. Myös kohdetta voi vaihtaa olemalla yhteydessä Sansaan.

Kuukausilahjoittamisen käyntiin saattamisessa auttavat Pirjo Hyövälti, p. 050 564 3541 tai Erkki Salo.

Kuuntele 4-minuuttinen kuunnelma kuukausilahjoittamisesta!

 

Lue lisää ja ryhdy kuukausilahjoittajaksi!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku