skip to Main Content
Kuuntele Sansan Teemaviikkoa Radio Deissä 25.−29. Toukokuuta
Sansan teemaviikolla 25.−29.5.2020 kuullaan Radio Deissä useita ohjelmia medialähetystyöstä ja erityisesti Aasiasta. Toimittajana Merja Kauppinen.

Kuuntele Sansan teemaviikkoa Radio Deissä 25.−29. toukokuuta

Alkanut viikko, 25.−29. toukokuuta, on Sansan teemaviikko Radio Deissä. Maanantaista perjantaihin kuullaan Radio Dein taajuuksilla monta mielenkiintoista ohjelmaa medialähetystyön maailmasta. Viikon teema on myös Sansan vuositeema 2020: Aasia elämään.

Maanantai vie kuuntelijat Mongoliaan, tiistai Indonesiaan, keskiviikko Thaimaahan, torstai Kiinaan ja perjantai Kambodžaan. Luvassa on haastatteluita, kuuntelijapalautteita, rukousaiheita ja uutisia. Ohjelmissa kuullaan myös, kuinka koronavirus on vaikuttanut Sansan aasialaisten kumppanien työhön.

Maanantaina 25.5. kello 8−9 Radio Dein toimittaja soittaa ulkomaisen työn sidosryhmäpäällikkö Kristiina Erelälle, ja kello 9−10 haastateltavana on mediatutkija, itsekin Aasiassa asunut Eila Murphy.

Torstaina 28.5. kello 8−9 Radio Dein toimittaja soittaa Aasian aluepäällikkö Ilkka Kastepohjalle, joka on juuri palannut Singaporesta kesäksi Suomeen. Toiminnanjohtaja, rovasti Juha Auvinen on haastateltavana kello 9−10.

Lisäksi joka päivä kuullaan useita mediatuottaja Merja Kauppisen tekemiä kahden minuutin mittaisia lyhytohjelmia.

− Tänä keväänä olemme itse kokeneet, kuinka tärkeitä radiosta, televisiosta ja sosiaalisen median kautta kuultavat jumalanpalvelukset ja hartaudet ovat. Voimme siis samastua aasialaisten tilanteeseen. Monet asuvat maaseudulla tai kaukana kirkosta, joten mediasta kuultu ilosanoma on heille arkipäivää ilman koronaakin. Rukoukseni on, että teemaviikon ohjelmat innostavat suomalaisia tukemaan Aasian mediatyötä, Merja Kauppinen sanoo.

Radio Deitä voi kuunnella kätevästi myös netissä.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku