skip to Main Content
Lähes 400 Vapaaehtoista Sansan Yhteydessä
Verkostotoiminnan johtaja Mervi Viuhko kutsuu mukaan Sansan vapaaehtoistoimintaan. Avoimia tehtäviä voi selata osoitteessa vapaaehtoistyo.fi/sansa

Lähes 400 vapaaehtoista Sansan yhteydessä

Vapaaehtoiset toimijat ovat olleet Sansan työn tukipilarina yli 40 vuoden ajan. Nyt jo lähes 400 vapaaehtoista toimii Sansan yhteydessä erilaisissa ja erikokoisissa tehtävissä. Osa heistä toimii Hyvinkään toimistolla mutta monet muut omilta kotipaikkakunniltaan käsin eri puolilla Suomea.

Vapaaehtoiset palvelevat muun muassa pienryhmien vetäjinä, postitustehtävissä, lähetyskauppa Putiikissa, kääntäjinä, apuna tapahtumien järjestelyissä, ohjelmansuorittajina tilaisuuksissa ja graafisissa tehtävissä. Lisäksi on suuri joukko talkoolaisia yksittäisissä tehtävissä ja tapahtumissa.

– Yhdistävänä kokemuksena vapaaehtoisilla on se, että Jumalan kädessä oma aika ja omat lahjat tulevat siunatuiksi, kertoo verkostotoiminnan johtaja Mervi Viuhko.

”Vapaaehtoisten panos on korvaamaton”

Medialähetystyötä pitää esillä joukko seniorityöntekijöitä, vapaaehtoisina aluetyöntekijöitä, Hanna-lähettiläitä ja Sansa-lähettiläitä. Eri puolilla Suomea toimii 175 pienryhmää, jotka kokoontuvat yhteen rakentumaan Jumalan sanan, rukouksen ja lähetystyön äärelle.

Sansan videotiimi on tuottanut ja toimittanut mediakoordinaattori Petteri Rantamäen johdolla kaksi videota verkostotoiminnasta. Ensimmäisessä osassa Mervi Viuhko kertoo Sansan vapaaehtoisverkostosta ja tuoreimmassa videossa vieraillaan Lehtimäen Hanna-piirissä. Piirinvetäjä, vapaaehtoinen aluetyöntekijä Satu Hauta-aho kertoo videolla polustaan medialähetystyön ja Hanna-työn äärelle.

Osa 1: Sansa: Suuren palveluksessa – Verkostolaisena Sansassa (2016)

Osa 2: Sansa: Satu Hauta-Aho – Verkostolaisena Sansassa (2016)

– Törmäsin pysäyttävään kuvaan, jossa oli teksti: ”Vapaaehtoiset työskentelevät korvauksetta – eivät siksi, että heidän panoksensa olisi arvoton, vaan koska se on korvaamaton.” Me Sansassa pidämme vapaaehtoistoimijoita mittaamattoman arvokkaina. Anna sinäkin vapaaehtoistoiminnan valloittaa! Olet lämpimästi tervetullut mukaan vapaaehtoisverkostoomme, Mervi Viuhko kutsuu.

Tutustu vapaaehtoistehtäviin ja ilmoittaudu mukaan

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku