skip to Main Content
Sansan Lähetys- Ja Projektityöntekijöitä Oli Koolla Wienissä
Tutustumassa TWR:n Wienin-toimistoon: Ilkka Kastepohja, Eeva Vähäsarja, Eila Murphy, Sirpa Rissanen, Jari Vähäsarja, Mikael Tunér ja Timo Reuhkala. Tosin TWR-Euroopan tehtävissä työskenteleville Vähäsarjoille toimisto lienee jo enemmän kuin tuttu paikka. Kuva: Sansa.

Sansan lähetys- ja projektityöntekijöitä oli koolla Wienissä

Sansa järjestää noin kerran vuodessa lähetys- ja projektityöntekijöilleen tapaamisen. Tavoitteena on toisaalta kouluttaa ja toisaalta antaa mahdollisuus virkistyä yhdessä suomen kielellä. Unohtamatta Raamattua ja rukousta.

− Lähettienkokouksessa Wienissä saimme toukokuun alussa tietoa TWR-Euroopan työstä ja siitä, mitä Vähäsarjat tekevät TWR-Euroopan työyhteydessä, kansainvälisen kumppanuustoiminnan johtaja Timo Reuhkala kertoo.

− Keskustelimme Sansan ja Suomen evankelis-luterilaisen kirkon tärkeistä ja ajankohtaisista asioista. Opiskelimme Raamattua ja etsimme Jumalan tahtoa sekä rukoilimme paljon. Ehtoollismessun toimitimme Ruotsalaisessa kirkossa, jossa myös suomalainen seurakunta kokoontuu. Monille läheteille on harvinainen tilaisuus saada olla yhdessä Sanan ja ehtoollisen äärellä omalla äidinkielellä.

Lähettikirjeet ovat hyvin tärkeitä

Mediakehitysjohtaja Ilkka Kastepohja oli mukana opettamassa, miten rakentuu hyvä lähettikirje ja korostamassa viestinnän tärkeyttä lähettäjien näkökulmasta. Lähettikirjeet ovat hyvin tärkeä yhteys monille lähettäjille, jotka rukoillen ja tukien seuraavat lähettien työtä maailmalla.

Tänä vuonna lähetys- ja projektityöntekijöitä oli mukana ennätyksellisen vähän, koska lähettien lukumäärä on Reuhkalan mukaan hetkellisesti laskenut. Muutama lähetti oli myös poissa ja yksi on äitiyslomalla.

Paikalla olleista lähetys- ja projektityöntekijöistä Eeva ja Jari Vähäsarja toimivat TWR-Euroopan, Sirpa Rissanen ja Mikael Tunér satelliittitelevisio SAT-7:n sekä Eila Murphy FEBC:n työyhteydessä.

Teksti on julkaistu toukokuun Lähde-lehdessä 3/2017.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku