skip to Main Content

Yrittäjä – profiloidu hyvään!

Haluaisitko yrityksesi kautta tukea medialähetystyötä? Vastikkeellisen mainonnan lisäksi lahjoitusmahdollisuuksia on monia, tässä joitakin esimerkkejä. Saat lahjoituksesta todistuksen.

Akuutti tarve: Raamattu kannesta kanteen -ohjelman päivätuki

Viides viikottainen Rkk-radiointipäivä on vaakalaudalla helmikuussa 2019 Sansan siirtäessä voimavaroja ulkomaantyöhön. Yrittäjä, pelasta viides radiointipäivä. 20000 euron vuotuinen lisäpanos pelastaisi viidennen radiointipäivän. Ota haaste vastaan ja ole täyttämässä tuota vajausta. Ota yhteys Erkki Saloon: 050-327 3900 tai erkki.salo@sansa.fi. Katsotaan miten voisit olla mukana.

Raamattu kannesta kanteen on vuodesta toiseen Radio Dein suosituimpia ohjelmia. Viitenä päivänä viikossa kuultavan ohjelman radiointi on kallista. 500 €:n tuella varmistat, että kymmenettuhannet saavat edelleen kuulla Sanaa. Päivätuki 500 €, puolikas lähetys 250€.

 

Alv-vähennyskelpoinen bannerimainos

1. Bannerimainos suositulla Raamattu kannesta kanteen -sivustolla

Sivusto: rkk-sansa.net
Koko: 468 x 80 px, tiedostotyypit JPG, GIF, PNG. Malli yllä on luonnollisessa koossa.
Hinnat: 195 euroa / viikko, 545 euroa / kk. Hintoihin lisätään Alv 24 %.
Alennetulla näkyvyydellä kuukausihinta 285 euroa / kk + Alv.
Mainoksen näkyvyyden tuplaus mahdollista mainosprioriteetin muutoksella.
Sivuimpressioiden määrä: 80-100 000 / kuukausi. Mainos vaihtuu n. 30 sekunnin välein.
Yläbannerissa voi kerrallaan pyöriä enintään 5 mainosbanneria. Osa mainospaikoista on Sansan omassa käytössä. Laskutuksen hoitaa Sansan alv-verovelvollinen Lähetyskauppa.
Tilaa mediakortti: erkki.salo@sansa.fi

Humanitääriset lahjat

2. Kriisiradio

Kun luonnonkatastrofi iskee, käytännön avun lisäksi tarvitaan myös toimivaa viestintää. Sansan yhteistyökumppani First Response Indonesia (FRI) on sitoutumaton humanitäärisen avun toimija. Yritys voi lahjoittaa FRI:n toiminnan vahvistamiseksi kriisiradion osia tai koko kriisiradioyksikön: Kriisiradio 15 000 €, kriisiradion studio 8 000 €, lähetin 5 000€ tai antenni 2 000 €. Hintoihin on jyvitetty kriisiradion ylläpidon toimintakuluja.

Medialähetyksen ohjelmalahjat

 

4. Kristillinen radio-ohjelma haluamassasi maassa

Tuemme monia kristillisiä radio-ohjelmia erityisesti Aasiassa. Kristillisen sanoman lisäksi ohjelmat opastavat hyvään, tasapainoiseen elämään. Yritys voi kohdentaa tukensa tällaisiin radio-ohjelmiin ja niiden kautta vaikuttaa yksittäisiin kuuntelijoihin, perheisiin, yhteisöön ja yhteiskuntaan.

 

5. Kristillinen TV-ohjelma haluamallasi SAT-7:n kanavalla

Tuemme myös kristillisen satelliittitelevisio SAT-7:n arabian-, farsin- ja turkinkielisiä kanavia. Kristillisen sanoman lisäksi ohjelmistossa on mm. pakolaislapsille koulun korvikkeena opetusta, terveysohjelmia ja perheiden hyvinvointiin tähtääviä ohjelmia. SAT-7:n kanavat vaikuttavat laajalla alueella etenkin Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa.

Yleistuki

6. Tuki medialähetykseen

Sansa (Medialähetys Sanansaattajat ry) vie Raamatun sanaa radioaalloilla, television, internetin ja mobiiliviestinten välityksellä niille, jotka eivät vielä ole kuulleet Jeesuksesta. Ohjelmat tukevat myös vaikeissa oloissa eläviä kristittyjä. Televisio, radio ja älypuhelin ovat voimavälineitä, jotka muuttavat maailmaa – yksi sydän kerrallaan.

Merkkipäiväkeräys

7. Merkkipäiväkeräys

Eiköhän sitä tavaraa ole jo kylliksi! Järjestä siis merkkipäiväkeräys toisten hyväksi. Sansalla on runsaasti vaihtoehtoja, joihin voit merkkipäiväkeräyksesi kohdistaa. Saat meiltä henkilökohtaisen keräysviitenumeron sekä kutsukirjeen jaettavaksi. Kutsussa kerrotaan, kuinka ystäväsi voivat muistaa merkkipäivääsi. Keräyksen päätteeksi saat myös raportin keräyksen tuotosta.

Aineelliset lahjat medialähetykseen

8. Kiinalaisen raamatunopiskelijan tabletti

Kiinassa pastoriseminaaria käyvän tai hengellisen vastuunkantajan Raamatun opiskeluun tarkoitettu tablettitietokone maksaa 50 €. Projektin toteuttajana on yhteistyökumppanimme TWR / Seminary On The Air. Tablettitietokone on valmiiksi ladattu tarvittavilla Raamatun opiskelun ohjelmilla ja välineillä.

9. Tuotelahja

Yrityksesi voi antaa Sansalle veloituksetta tuotteita myyjäisiin tai kilpailupalkinnoiksi.

Yrityslahjoitusten esite

Sansa-yrityslahjoittamisen-mahdollisuudet
Sansa-yrityslahjoittamisen-mahdollisuudet-laajempi esite

Lisätiedot ja yhteydenotto

Lisätietoja yritysyhteistyöstä antaa Erkki Salo p. 050 327 3900. Voit myös täyttää oheisen lomakkeen, niin me otamme sinuun yhteyttä.

Yhteydenottolomake yrityslahjoittajille

Toivon yhteydenottoa – olen kiinnostunut tukemaan medialähetystyötä.

Mainostila_varattu

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku