skip to Main Content

Yrittäjä – profiloidu hyvään!

Haluaisitko yrityksesi kautta tukea medialähetystyötä? Vastikkeellisen mainonnan lisäksi lahjoitusmahdollisuuksia on monia, tässä joitakin esimerkkejä. Saat lahjoituksesta todistuksen.

Alv-vähennyskelpoinen bannerimainos

1. Bannerimainos suositulla Raamattu kannesta kanteen -sivustolla

Sivusto: sansa.fi/rkk
Koko: 468 x 80 px, tiedostotyypit JPG, GIF, PNG. Yllä oleva malli on luonnollisessa koossa.
Hinnat: 195 € / viikko, 545 € / kk. Hintoihin lisätään alv 24 %.
Alennetulla näkyvyydellä kuukausihinta 285 € / kk + alv.
Mainoksen näkyvyyden tuplaus on mahdollista mainosprioriteetin muutoksella.
Sivuimpressioiden määrä: 80 000–100 000 / kuukausi. Mainos vaihtuu n. 30 sekunnin välein.
Yläbannerissa voi kerrallaan pyöriä enintään 5 mainosbanneria. Osa mainospaikoista on Sansan omassa käytössä. Laskutuksen hoitaa Sansan alv-velvollinen Lähetyskauppa.
Tilaa mediakortti: erkki.salo@sansa.fi

Humanitääriset lahjat

2. Kriisiradio

Kun luonnonkatastrofi iskee, käytännön avun lisäksi tarvitaan myös toimivaa viestintää. Sansan yhteistyökumppani First Response Indonesia (FRI) on sitoutumaton humanitäärisen avun toimija. Yritys voi lahjoittaa FRI:n toiminnan vahvistamiseksi kriisiradion osia tai koko kriisiradioyksikön: Kriisiradio 15 000 €, kriisiradion studio 8 000 €, lähetin 5 000€ tai antenni 2 000 €. Hintoihin on jyvitetty kriisiradion ylläpidon toimintakuluja.

Medialähetyksen ohjelmalahjat

3. Kristillinen radio-ohjelma haluamassasi maassa

Tuemme monia kristillisiä radio-ohjelmia erityisesti Aasiassa. Kristillisen sanoman lisäksi ohjelmat opastavat hyvään, tasapainoiseen elämään. Yritys voi kohdentaa tukensa tällaisiin radio-ohjelmiin ja niiden kautta vaikuttaa yksittäisiin kuuntelijoihin, perheisiin, paikalliseen yhteisöön ja yhteiskuntaan.

 

4. Kristillinen TV-ohjelma haluamallasi SAT-7:n kanavalla

Tuemme myös kristillisen satelliittitelevisio SAT-7:n arabian-, farsin- ja turkinkielisiä kanavia. Kristillisen sanoman lisäksi ohjelmistossa on mm. kouluohjelmia pakolaislapsille sekä terveysohjelmia ja perheiden hyvinvointiin tähtääviä ohjelmia. SAT-7:n kanavat vaikuttavat laajalla alueella etenkin Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa.

 

5. Raamattu kannesta kanteen -ohjelman päivätuki

Raamattu kannesta kanteen on vuodesta toiseen Radio Dein suosituimpia ohjelmia. Viitenä päivänä viikossa kuultavan ohjelman radiointi on kallista. 500 € tuella varmistat, että kymmenettuhannet saavat edelleen kuulla Sanaa. Päivätuki 500 €, puolikas lähetys 250€.

Yleistuki

6. Tuki medialähetykseen

Sansa (Medialähetys Sanansaattajat ry) vie Raamatun sanaa radioaalloilla, television, internetin ja mobiiliviestinten välityksellä niille, jotka eivät vielä ole kuulleet Jeesuksesta. Ohjelmat tukevat myös vaikeissa oloissa eläviä kristittyjä. Televisio, radio ja älypuhelin ovat voimavälineitä, jotka muuttavat maailmaa – yksi sydän kerrallaan.

Merkkipäiväkeräys

7. Merkkipäiväkeräys

Eiköhän sitä tavaraa ole jo kylliksi! Järjestä siis merkkipäiväkeräys toisten hyväksi. Sansalla on runsaasti vaihtoehtoja, joihin voit merkkipäiväkeräyksesi kohdistaa. Saat meiltä henkilökohtaisen keräysviitenumeron sekä kutsukirjeen jaettavaksi. Kutsussa kerrotaan, kuinka ystäväsi voivat muistaa merkkipäivääsi. Keräyksen päätteeksi saat myös raportin keräyksen tuotosta.

Aineelliset lahjat medialähetykseen

8. Kiinalaisen raamatunopiskelijan tabletti

Kiinassa pastoriseminaaria käyvän tai hengellisen vastuunkantajan Raamatun opiskeluun tarkoitettu tablettitietokone maksaa 50 €. Projektin toteuttajana on yhteistyökumppanimme TWR / Seminary On The Air. Tablettitietokoneeseen on valmiiksi ladattu tarvittavat Raamatun opiskelun ohjelmat ja välineet.

9. Tuotelahja

Yrityksesi voi antaa Sansalle veloituksetta tuotteita myyjäisiin tai kilpailupalkinnoiksi.


Yrityslahjoitusten esite

Sansa-yrityslahjoittamisen-mahdollisuudet
Sansa-yrityslahjoittamisen-mahdollisuudet-laajempi esite


Lisätiedot ja yhteydenotto

Lisätietoja yritysyhteistyöstä antaa Erkki Salo p. 050 327 3900. Voit myös täyttää oheisen lomakkeen, niin me otamme sinuun yhteyttä.Yhteydenottolomake yrityslahjoittajille

Toivon yhteydenottoa – olen kiinnostunut tukemaan medialähetystyötä.

Mainostila_varattu

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku