Syyskeräys 2022

Lahjoituskohteen kuva
Lahjoita

Kertalahjoitus

Kuukausittain

Valitse lahjoitussumma tai lahjoita haluamasi summa

Lahjoitit €, kohteelle Syyskeräys 2022.

Medialähetys siunaa ja kertoo hyviä uutisia

”Katsokaa, nähkää omin silmin! Maistakaa, katsokaa Herran
hyvyyttä! Onnellinen se, joka turvaa häneen.” Psalmi 34:9

Psalmin kirjoittaja kertoo, kuinka Herraan turvaavat ovat onnellisia tai siunattuja. Hän jopa kuvailee Herran hyvyyden olevan omin silmin nähtävissä ja niin konkreettista, että sen voi maistaa.

Iranilainen katsoja kertoo, kuinka mediatyö on siunauksena:

“Olette auttaneet minua suuresti. Olin vihainen ja anteeksiantamaton. SAT-7:n ohjelmien kautta olen pystynyt käsittelemään sisäisen vihani. Opetitte myös, ettei kannata uhriutua jatkuvasti. Pitää pystyä anteeksiantoon. Tulin pisteeseen, jossa tiesin, ettei minun tarvitse kantaa taakkojani. Annoin taakkani Herralle. Näin elämääni on tullut suuri siunaus. Ystäväni ovat huomanneet rauhan sisälläni ja kysyneet syytä siihen. Työnne kantaa siis näkyvää hedelmää. Rukoilen, että Jumalan hyvyys tekee teidät enenevästi siunaukseksi iranilaisille. Kun meitä on siunattu, tulee meistäkin Jumalan siunausten välittäjiä.“

Anna leivästäsi tarvitsevalle

Näin siunaus leviää median välityksellä. Siunatusta tulee siunaaja. Myös tänä syksynä yhä useammat saavat kokea päivittäin saman, kun viemme yhdessä Jumalan valtakuntaa eteenpäin.

Jumala on siunauksien lähde. Meilläkin on kutsu olla siunauksena toisille; puhua siunauksen sanoja ja siunata muillakin tavoilla, myös rukoillen. Sananlaskuissa sanotaan: “Siunattu se, jolla on hyvä sydän, hän antaa leivästään tarvitsevalle.”

Hamsa, Tunisiasta: ”Annoin sydämeni Jeesukselle kahdeksan vuotta sitten. Olen katsonut SAT-7 Arabic -kanavaa vuosia. Työnne on siunannut minua suuresti.”

Sosiaalisen median käyttäjä Kroatiasta: Median kautta tekemänne työ on todiste siitä, että seurakunta elää ja pitää huolta jokaisesta jäsenestään. Kiitos, että tätä kautta löydätte tien meidän kaukana asuvien luokse ja siunaatte meitä.

Kuuntelija Intiasta: Kun kuulin ohjelmanne ensimmäisen kerran, olin aivan innoissani, että meidänkin kielellämme on radio-ohjelma! Myös lapset kuuntelevat mielellään. Olemme nähneet muutoksia heissä, sillä nykyään he käyttäytyvät paremmin, tottelevat ja kunnioittavat meitä vanhempia. Se johtuu siitä, että kuulemme säännöllisesti Jumalan sanaa. Kerromme näistä siunauksista muillekin, että he kuuntelisivat ja tulisivat siunatuiksi.

Näitä palautteita syntyy lisää, kun lahjoitat medialähetystyölle!


Varojen käyttö:
Lahjoitus käytetään mediatyölle yhteistyökumppaniemme FEBC:n, TWR:n ja SAT-7:n kautta lahjoittamisvuonna tai kahtena seuraavana vuonna. Mikäli lahjoitusvaroja tulee enemmän kuin tälle kohteelle on tarpeen, ylijäämä käytetään muuhun medialähetystyöhön yhteistyökumppanien kautta.


Tarinoita alueelta

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Muita lahjoituskohteita

Kaikki lahjoituskohteet