Syyskeräys 2022

Lahjoituskohteen kuva
Lahjoita

Kertalahjoitus

Kuukausittain

Valitse lahjoitussumma tai lahjoita haluamasi summa

Lahjoitit €, kohteelle Syyskeräys 2022.

Medialähetys siunaa ja kertoo hyviä uutisia

”Katsokaa, nähkää omin silmin! Maistakaa, katsokaa Herran
hyvyyttä! Onnellinen se, joka turvaa häneen.” Psalmi 34:9

Psalmin kirjoittaja kertoo, kuinka Herraan turvaavat ovat onnellisia tai siunattuja. Hän jopa kuvailee Herran hyvyyden olevan omin silmin nähtävissä ja niin konkreettista, että sen voi maistaa.

Iranilainen katsoja kertoo, kuinka mediatyö on siunauksena:

“Olette auttaneet minua suuresti. Olin vihainen ja anteeksiantamaton. SAT-7:n ohjelmien kautta olen pystynyt käsittelemään sisäisen vihani. Opetitte myös, ettei kannata uhriutua jatkuvasti. Pitää pystyä anteeksiantoon. Tulin pisteeseen, jossa tiesin, ettei minun tarvitse kantaa taakkojani. Annoin taakkani Herralle. Näin elämääni on tullut suuri siunaus. Ystäväni ovat huomanneet rauhan sisälläni ja kysyneet syytä siihen. Työnne kantaa siis näkyvää hedelmää. Rukoilen, että Jumalan hyvyys tekee teidät enenevästi siunaukseksi iranilaisille. Kun meitä on siunattu, tulee meistäkin Jumalan siunausten välittäjiä.“

Anna leivästäsi tarvitsevalle

Näin siunaus leviää median välityksellä. Siunatusta tulee siunaaja. Myös tänä syksynä yhä useammat saavat kokea päivittäin saman, kun viemme yhdessä Jumalan valtakuntaa eteenpäin.

Jumala on siunauksien lähde. Meilläkin on kutsu olla siunauksena toisille; puhua siunauksen sanoja ja siunata muillakin tavoilla, myös rukoillen. Sananlaskuissa sanotaan: “Siunattu se, jolla on hyvä sydän, hän antaa leivästään tarvitsevalle.”

Hamsa, Tunisiasta: ”Annoin sydämeni Jeesukselle kahdeksan vuotta sitten. Olen katsonut SAT-7 Arabic -kanavaa vuosia. Työnne on siunannut minua suuresti.”

Sosiaalisen median käyttäjä Kroatiasta: Median kautta tekemänne työ on todiste siitä, että seurakunta elää ja pitää huolta jokaisesta jäsenestään. Kiitos, että tätä kautta löydätte tien meidän kaukana asuvien luokse ja siunaatte meitä.

Kuuntelija Intiasta: Kun kuulin ohjelmanne ensimmäisen kerran, olin aivan innoissani, että meidänkin kielellämme on radio-ohjelma! Myös lapset kuuntelevat mielellään. Olemme nähneet muutoksia heissä, sillä nykyään he käyttäytyvät paremmin, tottelevat ja kunnioittavat meitä vanhempia. Se johtuu siitä, että kuulemme säännöllisesti Jumalan sanaa. Kerromme näistä siunauksista muillekin, että he kuuntelisivat ja tulisivat siunatuiksi.

Näitä palautteita syntyy lisää, kun lahjoitat medialähetystyölle!


Varojen käyttö:
Lahjoitus käytetään mediatyölle yhteistyökumppaniemme FEBC:n, TWR:n ja SAT-7:n kautta lahjoittamisvuonna tai kahtena seuraavana vuonna. Mikäli lahjoitusvaroja tulee enemmän kuin tälle kohteelle on tarpeen, ylijäämä käytetään muuhun medialähetystyöhön yhteistyökumppanien kautta.


Tarinoita kohteesta

Kuuntelin alkuun radiosta. Siirryin sovelluksen käyttäjäksi, kun aloitin opiskelut toisella paikkakunnalla, jonne oli ajomatkaa yhteen suuntaan yli 300 km. Kuuntelin ohjelmaa järjestyksessä, luku ja kirja kerrallaan, ja sain koko Raamatun kuunneltua. Nyt aloitin kuuntelun toiseen kertaan ja odotan [sovelluksen] päivitystä, jotta voin taas autossa työmatkoilla kuunnella ja löytää ihania helmiä siunaamaan päivääni. Samalla muistan läheisiäni rukouksin.
Palaute Suomesta
Kiitos FEBC:n henkilökunnalle radio-ohjelmista. Olen huolissani tulevasta, sillä koronapandemia ei tunnu koskaan loppuvan. Luukkaan evankeliumin kylväjävertaus saa minut pohtimaan, olenko minä kalliolle pudonnut siemen. Mieheni on vastustanut uskoani Jeesukseen, ja olen totellut häntä. Uskon Jeesukseen sydämessäni. Unelmani on päästä kirkkoon ja saada kaste, mutta mahtaako se koskaan toteutua? Rukouksissa jätän asian Jumalalle ja koetan saada mielenrauhaa. Luen salaa Raamattua, kirjoitan ylös raamatunjakeita ja teille kirjeitä, niin ettei mieheni huomaa. Käyn myös päivittäin tarkistamassa postini, olisiko teiltä tullut kirjettä. Kiitos teille.
Palaute Japanista
Ennen en uskonut Jumalaan, mutta hiljattain minut kastettiin. Anoppini ei ole kristitty, mutta hän on aika uskonnollinen ja on tukenut minua uskoon tulossani. Katsoimme yhdessä kanavaanne, kun pyysitte meitä yhtymään rukoukseen. Hän nosti kätensä ylös ja rukoili kanssanne! Olin erittäin yllättynyt ja vaikuttunut. Teette todella hyviä ja vaikuttavia ohjelmia. Herra työskentelee paikoissa, joita emme aina näe.
Palaute Turkista
Tänään laitan syrjään pelon ja huolen siitä, että viranomaiset saavat tietää minun ottaneen teihin yhteyttä ja kertoneen, kuinka tulin tuntemaan Herran. Haluan teidän tietävän, että vaikka kirkkojen ovet on Iranissa suljettu, meistä jokainen on kirkko. Teidän viikoittaiset WhatsApp-viestinne tuovat kirkon koteihimme ja saavat meidät pois yksinäisyydestä ja eristyksestä. Olen jo pitkään halunnut kertoa tämän teille, mutta olen pelännyt ottaa teihin yhteyttä. Kun sain tänään viestinne, en tiedä miksi, mutta heitin varovaisuuden tuulen mukana pois ja päätin soittaa teille. Olen onnellinen, kun saan puhua kanssanne ja haluan kiittää teitä siitä, että palvelette meitä. Ette ehkä tiedä sitä, mutta lähettämänne viestit ovat meille erittäin tärkeitä. Ne ovat kuin viestejä taivaasta, ja haluan lausua teille kiitokseni.
Palaute Iranista
Olen Amarjargal ja asun Huvsgulin maakunnassa. Olen kuunnellut FEBC:n ohjelmia siitä asti, kun radioasema aloitti maakunnassamme. Minulle annettiin silloin Galcom-radio. Radio on yksinkertainen ja helppo käyttää, ja se latautuu auringonvalossa. Minä ja tyttäreni kuuntelemme usein ohjelmaanne nimeltä Tosiasioita Jeesuksesta Kristuksesta. Pidän tarinoista ihmisten tosielämästä ja siitä, kun opetatte ja selitätte Jeesuksesta. Olen käynyt seurakunnassa vuodesta 2009, mutta pandemian vuoksi kirkot ovat kiinni. Kiitos, että radioitte vaikuttavia ja hyödyllisiä ohjelmia arkemme keskelle.
Palaute Mongoliasta

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Muita lahjoituskohteita

Kaikki lahjoituskohteet