Joulukeräys 2022

Lahjoituskohteen kuva

Yleiskeräys: evankeliumia

Kertymä 01.01.2022 - (nettilahjoitukset)

kerätty: 6386 €

tavoite: 25000 €

keskilahjoitus: 67 

lahjoituskertoja: 95 kpl

uusimmat: 150 € / kpl

25.5%

Lahjoita

Kertalahjoitus

Valitse lahjoitussumma tai lahjoita haluamasi summa

Lahjoitit €, kohteelle Joulukeräys 2022.

Kiitollisuutta kaiken keskellä

Kun säädämme tänä jouluna lämpöpattereita asteen alemmaksi, suuntaamme kiitosmielin samalla katseemme astetta ylemmäksi. On niin paljon mistä saamme olla kiitollisia huoliakin herättävien uutisten keskellä.

”Onko sinulla mitään, mitä et ole saanut lahjaksi?” 1.Kor. 4:7b

Adina*-tytön tarina

Adina asuu äitinsä ja sisaruksensa kanssa keskiaasialaisessa maassa. Jokin aika sitten hän huomasi, että äiti on usein surullinen ja poissaoleva. ”Äiti ei ollut enää iloinen. Luulen, että hänellä oli aikuisten huolia, mutta ei hän niistä meille puhunut.” Lapset eivät tienneet, että äidin elämänhalu oli hiipumassa. Vaikeuksien keskellä perheen Raamattu pölyttyi kirjahyllyssä.

Jokin muuttui, kun Adinan äiti alkoi seurata sosiaalisesta mediasta Toivoa naisille -ohjelmaa. Yhdessä ohjelmassa oli vammainen tyttö, jonka elämässä oli myös haasteita, mutta hän pystyi silti nauttimaan elämästään.

Äiti vietti yhä enemmän aikaa viestitellen puhelimellaan Sansan kumppanin, TWR:n paikallisten työntekijöiden kanssa. Pikkuhiljaa hänen olemuksensa alkoi muuttua.

”Nykyään äiti hymyilee paljon enemmän. Hän kertoo meille lapsille, että vaikka joskus on vaikeaa, meillä on silti kaikkea, mitä tarvitsemme: ruokaa ja toinen toisemme. Minäkin olen siis tärkeä! Äiti lukee jälleen Raamattuakin. On kivaa, että äiti on taas niin iloinen.”

*nimi muutettu

Neljä ihmistä eri maanosista lahjan äärellä
Vie evankeliumi Aasiaan, Afrikkaan, Lähi-itään ja Eurooppaan Sansan välityksellä.

Kokemus löydetyksi tulemisesta

Ensimmäisen joulun sanomassa ja Adinan perheen tarinassa on paljon samaa. Adinan kotinurkilta lähtivät myös Itämaan tietäjät etsimään kaivattua lasta – löysivätkin. Jumala voi löytää ihmisen median kautta lähes mistä vain. Adinan perhe tuli löydetyksi Keski-Aasiasta, jossa Venäjän hyökkäyssodan seuraukset näkyvät ja tuntuvat mm. pakolaistulvana.

Kiitosviestejä

Mongoliasta: Kiitos. Autoitte minua ymmärtämään lapsiani.

Keski-Aasiasta: Kiitos Toivoa naisille -työmuodosta.

Kroatiasta: Kiitos mediatyöstänne, jonka välityksellä saan osallistua jumalanpalveluksiin. Asun vähän kauempana.

Kambodzasta:  Kiitos radioasemallenne, joka kannustaa pysymään evankeliumissa.

Egyptistä: Kiitos Youtube-ohjelmista.

Jokaisen Sansan vuosittain saaman kiitollisen palautteen takana on ihminen, jonka kasvoja tai nimeä emme useinkaan tiedä, mutta joka on saanut löytää jotain samaa kuin sinä, minä ja Adina perheineen. Mutta olemmeko tarpeeksi kiitollisia Jeesuksesta?

Saamme myös toisenlaisia kiitosaiheita, kun kumppanimme ovat menneet lähetystyössä eteenpäin. Esimerkiksi FEBC kertoo että:

Paras joululahja

Joku lahjoitti rahat, joiden ansiosta Adinan äidin elämä säästyi ja lapset saivat tilalle kiitollisen äidin. Parhaan lahjan, evankeliumin, lahjoittajana voit ehkä joskus kuulla sanat: “Kiitos sinulle elämästä!”

Lahjaksi saamme myös antaa monille elämän Jumalan löytäminä.

Osoita kiitollisuutta tänä jouluna lahjoittamalla evankeliumi maailmalle!

Varojen käyttö:
Lahjoitus käytetään mediatyölle yhteistyökumppaniemme FEBC:n, TWR:n ja SAT-7:n kautta lahjoittamisvuonna tai kahtena seuraavana vuonna.


Tarinoita alueelta

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Muita lahjoituskohteita

Kaikki lahjoituskohteet