skip to Main Content

Miia da Silva

Miia da Silva aloittaa vuoden 2021 alusta TWR:n Euroopan sekä Keski-Aasian, Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan Toivoa naisille-työn koordinaattorina.

Suomalainen Miia da Silva (os. Palttala) on työskennellyt TWR:n palveluksessa erilaisissa tehtävissä vuodesta 2017. Tällä hetkellä hän toimii Kyprokselta käsin Euroopan sekä Keski-Aasian, Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan alueen varainhankinnan ja kehityksen apulaisjohtajana. Hänellä on Suomesta tradenomin tutkinto ja Itävallasta tradenomin ylempi ammattikorkeakoulututkinto (YAMK).

− Aloitin TWR:llä markkinoinnin parissa. Olen vuosien aikana nähnyt, miten Toivoa naiselle -työ vaikuttaa ja kantaa hedelmää. Kuuntelijapalautteiden lukeminen on aina koskettanut minua syvästi, ja on ollut hienoa seurata, miten median kautta välitettävä sanoma Jeesuksesta on antanut toivoa tuhansille naisille ympäri maailmaa. Medialähetys on tärkeä osa kansainvälistä lähetystyötä. Olen iloinen siitä, että saan tulevaisuudessa olla Toivoa naisille -työn tiimissä, hän kertoo.

Miia da Silvan asemamaa tulee ensimmäiset kaksi vuotta olemaan Irlanti, jonne hän muuttaa elokuussa brasilialaisen miehensä Lucas da Silvan kanssa tämän opintojen vuoksi.

lahjoituskohteet-lahetit

Lähetit

Lähetys- ja projektityöntekijämme antavat medialähetystyölle kasvot. Ole mukana lähettämässä!

lahjoituskohteet-lahetit-el

Elina Braz de Almeida

Elina Braz de Almeida toimii Kutinan seurakunnan paimenena sekä koordinoi Kroatian evankelisen kirkon lapsi- ja nuorisotyötä.

lahjoituskohteet-lahetit-ez

Marja-Liisa ja David Ezzine

Marja-Liisa ja David Ezzine ovat tehneet arabiankielistä medialähetystyötä vuodesta 1982. Nyt he ovat eläkkeellä ja toimivat Sansan vapaaehtoisina seniorityöntekijöinä arabiankielisten parissa.

lahjoituskohteet-lahetit-ka

Päivi ja Ilkka Kastepohja

Päivi ja Ilkka Kastepohjan toimipaikka on Singapore. Ilkka tukee TWR-Aasian mediakehitystyötä ja toimii Sansan Aasian aluepäällikkönä, Päivi työskentelee viestintäkoordinaattorina.

lahjoituskohteet-lahetit-em

Eila Murphy

Eila Murphy työskentelee kansainvälisen medialähetysjärjestö FEBC Internationalin yhteydessä Suomesta käsin. Hän mm. tutkii median käyttöä ja radiokuuntelua Aasiassa.

lahjoituskohteet-lahetit-si

Sirpa Rissanen

Sirpa Rissanen muutti syksyllä 2020 Mongoliasta Kyprokselle, jossa hän työskentelee Sansan Lähi-idän alueen viestintäkoordinaattorina.

lahjoituskohteet-lahetit-mi

Mikael Tunér

Mikael Tunér ohjaa ja tuottaa SAT-7 Pars -kanavalle persiankielisiä ohjelmia, joita katsotaan mm. Afganistanissa, Iranissa ja Tadžikistanissa.

lahjoituskohteet-lahetit-va

Eeva ja Jari Vähäsarja

Eeva Vähäsarja toimii TWR:n Toivoa naisille -työn aluekoordinaattorina ja Jari Vähäsarja OM Eastin projektihallinnassa sekä digitaalisen median kehitystyössä.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku