skip to Main Content

DominiLife – hankkeen kehitystyö

Olethan jo ladannut Domini Life – sovelluksen. Jos olet, tiedät kuinka arvokas väline se on jokaiselle kristitylle. Se on jo muokannut tuhansien rukouselämää ja antanut tukea kristityn identiteetille. Aplikaatiota kehitetään edelleen ja kehitystyö tarvitsee varoja. Lahjoita aplikaation kehitystyöhön.

Domini Life -sovellus tuo iloa arkeen ja auttaa virkistämään rukouselämää. Tukena ovat rukousseinä, kristillisten medioiden uutisvirta sekä hankkeet maailmalla.
Domini-Life_porukkaa_netti_Leena-Punkari
Domini Life tukee kristillisessä elämäntavassa. Domini Life on syntynyt usean kristillisen toimijan yhteistyönä. Sovellus on helppo ja nykyaikainen keino elää todeksi kristillistä elämää, ulospäin suuntautuen. Rukousseinälle voi jättää omia rukousaiheita ja rukoilla toisten jättämien aiheiden puolesta. Myös oman rukousohjelman tekeminen on yksinkertaista. Uutissivustossa voi seurata ajankohtaisia, kristillisten sivustojen ja järjestöjen uutisia. Matkalla-osiossa saa kartalla olevia kohteita klikkaamalla tietoa ja tunnelmia eri järjestöjen työstä maailmalla. Voimasanoja-osio tarjoaa Raamatun jakeen joka päivälle, ja jaetta klikkaamalla pääsee lukemaan koko luvun. Domini Life kutsuu todistajan tehtävään! Koska mobiilisovellus kulkee mukana sinne, minne puhelinkin, se mahdollistaa matalan kynnyksen osallistua myös ruuhkavuosien keskellä.

Tuhannet ovat jo ladanneet sovelluksen. Sovellusta kehitetään jatkuvasti eteenpäin ja kehitystyöhön tarvitaan varoja. Tekeillä on mm. kansainvälinen versio, mikä voi jatkossa toimia alustavana myös paikallisille variaatioille. Lahjoita hankkeen kehitystyöhön.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku