skip to Main Content

Domini Life -hankkeen kehitystyö

Domini Life on Suomen oloissa ainutlaatuinen mobiilisovellus. Sen jatkokehitys ja kansainvälistäminen tarvitsevat varoja.

Olethan ladannut puhelimeesi Domini Life -sovelluksen? Jos olet, tiedät, kuinka arvokas väline se on. Domini Life -mobiilisovellus tuo iloa arkeen ja auttaa virkistämään rukouselämää. Tukena ovat muun muassa rukousseinä ja kristillisten medioiden uutisvirta.

työryhmä

Projektitiimiläiset Kalle Virta (vas.), Mervi Viuhko, Matti Mäkinen, Vesa Häkkinen, Ilkka Kastepohja, Tero Pesonen esittelevät Domini Lifea. Kuvasta puuttuvat Marko Pihlajamaa, Timo Reuhkala ja Jari Sippola. Kuva: Leena Punkari.

Domini Life on syntynyt usean kristillisen toimijan yhteistyönä. Älypuhelinsovellus on helppo ja nykyaikainen keino elää todeksi kristillistä uskoa, ulospäin suuntautuen. Rukousseinälle voi jättää omia rukousaiheita ja rukoilla toisten jättämien aiheiden puolesta. Myös oman rukousohjelman tekeminen on yksinkertaista. Mediat-osiossa voi seurata ajankohtaisia, kristillisten sivustojen ja järjestöjen uutisia. Voimasanoja-osio tarjoaa Raamatun jakeen joka päivälle ja jaetta klikkaamalla pääsee lukemaan koko luvun. Tarjolla on myös paljon muuta.

Domini Life kutsuu meitä kaikkia todistajan tehtävään! Koska mobiilisovellus kulkee mukana sinne, minne puhelinkin, se mahdollistaa matalan kynnyksen osallistua myös ruuhkavuosien keskellä.

Käyttäjiä on jo toistakymmentä tuhatta. Sovellusta kehitetään jatkuvasti, ja kehitystyöhön tarvitaan varoja. Suunnitteilla ja tekeillä on eri kieliversioita.

Lahjoita nyt hankkeen kehitystyöhön!

Varojen käyttö: Lahjoitus käytetään Domini Life-hankkeen kehitystyöhön ja kansainvälistämiseen lahjoittamisvuonna tai kahtena lahjoittamista seuraavana vuonna. Mikäli lahjoitusvaroja tulee enemmän kuin tälle kohteelle on tarpeen, ylijäämä käytetään medialähetystyöhön Sansan tai yhteistyökumppanien kautta.


Uusimmat artikkelit koskien Domini-Life -sovellusta:

lahjoituskohteet-ukraina-FEBC

Ukraina: Toivon sanomaa

Ukrainan mediatyö tarvitsee akuutisti apuamme. Ukrainalaiset kaipaavat hyviä uutisia ja toivon sanomaa!

lahjoituskohteet-evankeliumia

Parempia uutisia

Ajankohtaiset uutiset vaihtelevat kriisistä toiseen. Meillä on kerrottavana huonojen uutisten sijaan paljon parempi: evankeliumi.

Yhteydenpitotyö

Yhteydenpitotyö osana medialähetystä

Sansan kustantama ohjelmatuotanto koostuu ohjelman tekemisestä, lähettämisestä ja yhteyden pitämisestä. Yhteydenpitotyössä vastataan mm. kysymyksiin ja rukoillaan henkilökohtaisten rukousaiheiden puolesta.

lahjoituskohteet-lahetit

Lähetit

Lähetys- ja projektityöntekijämme antavat medialähetystyölle kasvot. Ole mukana lähettämässä!

lahjoituskohteet-yleiskannatus copy

Yleiskannatus

Tue medialähetystyötä siellä, missä varoja tarvitaan eniten juuri nyt.

lahjoituskohteet-afrikka

Afrikan mediatyö

Sansan tukemat radio-ohjelmat tuovat toivoa Saharan eteläpuolella asuville afrikkalaisille viidellä kielellä.

lahjoituskohteet-indonesia

Indonesia

Evankeliumi etenee Indonesiassa. Keräämme varoja mm. radio-ohjelmiin, kriisiradiotyöhön sekä koulutukseen.

lahjoituskohteet-intia

Intia

Viemme evankeliumin 14 kielellä nopeasti, helposti ja edullisesti yli puolen miljardin intialaisen ulottuville.

lahjoituskohteet-iran

Iran – SAT-7 Pars

SAT-7 Parsin farsinkielisten tv-ohjelmien näkyvyysalueella asuu satoja miljoonia ihmisiä, joista moni etsii totuutta, toivoa ja kestävää perustusta elämälleen.

lahjoituskohteet-israel

Israel

Israelissa Jeesukseen uskovien juutalaisten määrä on hyvässä kasvussa – mediatyö vaikuttaa.

Japanilaisia nuoria koulupuvut päällä.

Japani

Japanissa tuemme Keikon kirjelaatikko -ohjelman tuotantoa. Ohjelmassa mm. rukoillaan kuuntelijoiden puolesta.

lahjoituskohteet-kambodzha

Kambodža

Evankeliumi ristillä kuolleesta ja ylösnousseesta Jeesuksesta avaa kärsineen kansan haavoille sovituksen mahdollisuuden.

lahjoituskohteet-keskiaasia

Keski-Aasia

Medialähetys on mahdollista myös siellä, minne lähetystyöntekijät eivät pääse. Tule mukaan Keski-Aasian Toivoa naisille -työhön!

lahjoituskohteet-kiina

Kiina

Ihmisen yksi perustarve on tulla nähdyksi. Vuorovaikutteisen median avulla yhä useampi kiinalainen tavoitetaan yksilöllisesti evankeliumilla.

lahjoituskohteet-kroatia-4

Kroatia

Sansa on tehnyt työtä jugoslaavien parissa koko toimintansa ajan. Kumppanina toimii Kroatian evankelinen kirkko.

lahjoituskohteet-mongolia

Mongolia

Mongolian perheradio kertoo Jeesuksesta ja antaa vastauksia taivaskaipuuseen.

lahjoituskohteet-rkk

Raamattu kannesta kanteen -ohjelma

Raamattu kannesta kanteen on Radio Dein kuunnelluimpia ohjelmia. Poikkeusaikoina kuuntelijamäärä on kasvanut myös netissä ja mobiilisovelluksella.

lahjoituskohteet-toivoanaisille-2022

Toivoa naisille!

Toivoa naisille on kansainvälinen rukousliike, joka tuottaa ohjelmia naisille ja perheille sekä haastaa rukoilemaan. Sunnuntaina 13.3.2022 oli Sansan kolehtipyhä Toivoa naisille -työn hyväksi. Vielä voit osallistua!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku