skip to Main Content

Domini Life -hankkeen kehitystyö

Olethan ladannut puhelimeesi Domini Life -sovelluksen? Jos olet, tiedät kuinka arvokas väline se on jokaiselle kristitylle. Se on jo muokannut tuhansien rukouselämää ja antanut tukea arkeen. Sovellusta kehitetään edelleen, ja kehitystyö tarvitsee varoja. Lahjoita kehitystyöhön!

Domini Life -mobiilisovellus tuo iloa arkeen ja auttaa virkistämään rukouselämää. Tukena ovat rukousseinä, kristillisten medioiden uutisvirta sekä hankkeet maailmalla.
Domini-Life_porukkaa_netti_Leena-Punkari
Domini Life on syntynyt usean kristillisen toimijan yhteistyönä. Älypuhelinsovellus on helppo ja nykyaikainen keino elää todeksi kristillistä uskoa, ulospäin suuntautuen. Rukousseinälle voi jättää omia rukousaiheita ja rukoilla toisten jättämien aiheiden puolesta. Myös oman rukousohjelman tekeminen on yksinkertaista. Mediat-osiossa voi seurata ajankohtaisia, kristillisten sivustojen ja järjestöjen uutisia. Matkalla-osiossa saa kartalla olevia kohteita klikkaamalla tietoa ja tunnelmia eri järjestöjen työstä maailmalla. Voimasanoja-osio tarjoaa Raamatun jakeen joka päivälle ja jaetta klikkaamalla pääsee lukemaan koko luvun.

Domini Life kutsuu meitä kaikkia todistajan tehtävään! Koska mobiilisovellus kulkee mukana sinne, minne puhelinkin, se mahdollistaa matalan kynnyksen osallistua myös ruuhkavuosien keskellä.

Tuhannet ovat jo ladanneet sovelluksen. Sovellusta kehitetään jatkuvasti, ja kehitystyöhön tarvitaan varoja. Tekeillä on mm. kansainvälinen versio, mikä voi jatkossa toimia alustana myös paikallisille variaatioille. Lahjoita hankkeen kehitystyöhön!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku