skip to Main Content

Eeva ja Jari Vähäsarja

Eeva ja Jari Vähäsarja työskentelevät TWR:n palveluksessa Wienissä. Eeva toimii Toivoa naisille -työn aluekoordinaattorina ja Jari projektien hallintakoordinaattorina. Liity Vähäsarjojen ystävärenkaaseen ja tue heidän työtään, niin olet mukana viemässä evankeliumia eteenpäin!

Usko ei ole tekniikkalaji, mutta tekniikkaa ja sen osaajia tarvitaan, kun viesti lähetetään radioaaltojen matkassa maailmalle. Eeva ja Jari Vähäsarja olivat 1980-90-luvulla lähetystyössä Senegalissa. Vuosien varrella he pohtivat, olisiko heille vielä käyttöä lähetystyössä.

Kotipesän tyhjennettyä pääkaupunkiseudulla Jumala osoitti heille uuden osoitteen Itävallasta. Vuonna 2013 Eeva ja Jari lähtivät ensimmäiselle työkaudelleen Sansan kumppanijärjestön TWR:n palvelukseen Wieniin.

Tekniikka medialähetyksessä

LVI-insinööriksi sekä radio- ja tietoliikennetekniikan diplomi-insinööriksi kouluttautunut Jari Vähäsarja koordinoi TWR:n Euroopan ja CAMENA-alueen (Keski-Aasia, Lähi-itä, Pohjois-Afrikka) teknisen osaston projekteja.

Verkostoituminen kristillisten järjestöjen kesken on yhä tärkeämpää. Jarin työ projektien hallintakoordinaattorina on yhteistyötä TWR:n yhteistyökumppanien ja muiden kristillisten toimijoiden kanssa. TWR:n MAP-palvelualustaa tarjotaan organisaatioille avuksi digitaalisen sisällön hallinnoimiseksi. Lisäksi TWR:n mobiilisovellus on mahdollista muokata edullisesti eri kristillisten organisaatioiden näköiseksi ja tarpeisiin. Päämääränä on helpottaa työtä ja vähentää päällekkäistä tekemistä. Jari on mukana koordinoimassa tätä työtä.

Toivoa naisille

Eeva Vähäsarja päivittää linkkejä ihmisten välillä. Hän toimii TWR:n Toivoa naisille -työn aluekoordinaattorina Euroopan, Pohjois-Afrikan, Lähi-idän ja Keski-Aasian alueilla. Peruskoulun luokanopettajaksi ja erityisopettajaksi kouluttautuneen Eevan työhön kuuluu yhteydenpitoa kansallisten koordinaattoreiden kanssa sekä vierailuja eri maissa kouluttajana, puhujana ja rohkaisijana. Toivoa naisille -työ (TWR Women of Hope) kokoaa naiset ympäri maailmaa rukoilemaan toistensa puolesta.

Toivoa naisille -radio-ohjelmaa lähetetään pelkästään Euroopan alueella parilla kymmenellä kielellä ja rukousliike toimii yli kymmenessä Euroopan maassa. Toivoa naisille -työtä on myös Kätketyt aarteet (Hidden Treasures): prostituoiduille jaettavat ohjelmat, joissa entiset prostituoidut kertovat Kristuksen rakkaudesta.

Tutustu Eeva ja Jari Vähäsarjan blogiin!

Katso video Vähäsarjoista:

 

lahjoituskohteet-lahetit

Lähettikeräys

Evankeliumilla on maailmalla ennennäkemätön tilaus. Media on näkymätön lähetti, mutta lähetys- ja projektityöntekijämme antavat medialähetystyölle kasvot. Lähetystyöntekijä tarvitsee laajan tukiverkoston, myös taloudellisesti. Ole mukana lähettämässä!

Kastepohja2018-rajattu-mini-retouch

Päivi ja Ilkka Kastepohja

”Olemme kantaneet lähetyskutsua sydämissämme vuosia. Aasialaiset tarvitsevat ilosanomaa ja toivoa elämäänsä”, sanovat tammikuussa 2019 Singaporeen muuttaneet Päivi ja Ilkka Kastepohja. Ilkan tehtävänä on tukea TWR-Aasian mediakehitystyötä. Päivi toimii viestintäkoordinaattorina.

Marja-Liisa ja David Ezzine

Marja-Liisa ja David Ezzine

Marja-Liisa ja David Ezzine ovat tehneet arabiankielistä medialähetystyötä Etelä-Ranskassa vuodesta 1982. Liity Ezzineiden ystävärenkaaseen ja tue heidän työtään, niin että yhä useampi pohjoisafrikkalainen saa kuulla Jeesuksesta!

Lähetti_Tiina_Virtanen-ulkokuva_1222_s

Tiina Virtanen

Tiina Virtanen lähti tammikuussa 2018 hallinnolliseksi assistentiksi TWR-Euroopan mediapalveluihin Hollantiin. Liity Tiinan ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään medialähetystyön taustajoukoissa! Pääset mukaan viemään evankeliumia eteenpäin.

Sirpa Rissanen

Sirpa Rissanen

Sirpa Rissanen on kansainvälisen työn konkari, joka on asunut ja työskennellyt monella mantereella. Tällä hetkellä hän toimii Mongoliassa viestintäkoordinaattorina sekä perheradio Wind FM:n hallinnollisissa tehtävissä. Liity Sirpan ystävärenkaaseen!

Eila Murphy Phnom Penhissä

Eila Murphy

Eila Murphy työskentelee kansainvälisen medialähetysjärjestö FEBC Internationalin yhteydessä Suomesta käsin. Hän mm. tutkii median käyttöä ja radiokuuntelua Aasiassa. Liity Eilan ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään, niin että evankeliumi tavoittaa yhä useampia aasialaisia!

mikael_tuner2014

Mikael Tunér

Mikael Tunér ohjaa ja tuottaa SAT-7 Pars -kanavalle persiankielisiä ohjelmia, joita katsotaan mm. Afganistanissa, Iranissa ja Tadžikistanissa. Liity Mikaelin ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään, niin että yhä useampi persiankielinen löytää televisiosta uuden suunnan elämälleen!

Elina Braz de Almeida

Elina Braz de Almeida

Elina Braz de Almeida toimii Kutinan seurakunnan paimenena sekä koordinoi Kroatian evankelisen kirkon lapsi- ja nuorisotyötä. Liity Elinan ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään, niin Sansan pitkäaikainen työ voi jatkua myös Kroatiassa!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku