Rukoile Toimi Lahjoita

Eeva ja Jari Vähäsarja

Eeva ja Jari Vähäsarja työskentelevät TWR:n palveluksessa Wienissä. Eeva toimii Toivoa naisille/Hanna-työn koordinaattorina ja Jari projektien hallintakoordinaattorina. Liity Vähäsarjojen ystävärenkaaseen ja tue heidän työtään, niin olet mukana viemässä evankeliumia eteenpäin!

Usko ei ole tekniikkalaji, mutta tekniikkaa ja sen osaajia tarvitaan, kun viesti lähetetään radioaaltojen matkassa maailmalle. Eeva ja Jari Vähäsarja olivat 1980-90-luvulla lähetystyössä Senegalissa. Vuosien varrella he pohtivat, olisiko heille vielä käyttöä lähetystyössä.

Kotipesän tyhjennettyä pääkaupunkiseudulla Jumala osoitti heille uuden osoitteen Itävallasta. Vuonna 2013 Eeva ja Jari lähtivät ensimmäiselle työkaudelleen Sansan kumppanijärjestön TWR:n palvelukseen Wieniin.

Tekniikka medialähetyksessä

LVI-insinööriksi sekä radio- ja tietoliikennetekniikan diplomi-insinööriksi kouluttautunut Jari Vähäsarja koordinoi TWR:n Euroopan ja CAMENA-alueen (Keski-Aasia, Lähi-itä, Pohjois-Afrikka) teknisen osaston projekteja.

Jarin työ projektien hallintakoordinaattorina on yhteistyötä, ja verkostoituminen eri organisaatioiden kanssa on yhä tärkeämpää. Vuonna 2015 Jari on esimerkiksi päivittänyt lähetinasemien satelliittiyhteyksiä Ranskassa ja Albaniassa sekä kehittänyt ns. pilvipalveluita ja muita teknisiä ratkaisuja.

Toivoa naisille

Eeva Vähäsarja päivittää linkkejä ihmisten välillä. Hän toimii TWR:n Toivoa naisille/Hanna-työn koordinaattorina Euroopan, Pohjois-Afrikan, Lähi-idän ja Keski-Aasian alueilla. Peruskoulun luokanopettajaksi ja erityisopettajaksi kouluttautuneen Eevan työhön kuuluu yhteydenpitoa kansallisten koordinaattoreiden kanssa sekä vierailuja eri maissa kouluttajana, puhujana ja rohkaisijana. Toivoa naisille/Hanna-työ (TWR Women of Hope) kokoaa naiset ympäri maailmaa rukoilemaan toistensa puolesta.

Toivoa naisille -radio-ohjelmaa lähetetään pelkästään Euroopan alueella parilla kymmenellä kielellä ja rukousliike toimii yli kymmenessä Euroopan maassa. Toivoa naisille/Hanna-työn uutuus on Kätketyt aarteet (Hidden Treasures): prostituoiduille jaettavat ohjelmat, joissa entiset prostituoidut kertovat Kristuksen rakkaudesta.

Tilaa Eeva ja Jari Vähäsarjan ystäväkirje!

Katso video Vähäsarjoista:

 

Sirpa Rissanen

Sirpa Rissanen

Sirpa Rissanen työskentelee satelliittitelevisio SAT-7:n hallinnollisissa tehtävissä Kyproksella. Liity Sirpan ystävärenkaaseen! Voit olla viemässä evankeliumia Lähi-itään miljoonille satelliittitelevision katsojille!

Marja-Liisa ja David Ezzine

Marja-Liisa ja David Ezzine

Marja-Liisa ja David Ezzine ovat tehneet arabiankielistä medialähetystyötä Etelä-Ranskassa vuodesta 1982. Liity Ezzineiden ystävärenkaaseen ja tue heidän työtään, niin että yhä useampi pohjoisafrikkalainen saa kuulla Jeesuksesta!

Eila Murphy

Eila Murphy työskentelee kansainvälisen medialähetysjärjestö FEBC Internationalin yhteydessä Suomesta käsin. Hän mm. tutkii median käyttöä ja radiokuuntelua Aasiassa. Liity Eilan ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään, niin että evankeliumi tavoittaa yhä useampia aasialaisia!

Mikael Tunér

Mikael Tunér tuottaa ja ohjaa SAT-7 Pars -kanavalle farsinkielisiä ohjelmia, joita katsotaan mm. Iranissa ja Afganistanissa. Liity Mikaelin ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään, niin että yhä useampi iranilainen löytäisi televisiosta uuden suunnan elämälleen!

Elina Braz de Almeida

Elina Braz de Almeida

Elina Braz de Almeida toimii Kutinan seurakunnan paimenena sekä koordinoi Kroatian evankelisen kirkon lapsi- ja nuorisotyötä. Liity Elinan ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään, niin Sansan pitkäaikainen työ voi jatkua myös Kroatiassa!

Raili Tapio

Raili Tapio

Raili Tapio on pitkän linjan Kroatian-lähetystyöntekijä. Nyt hän työskentelee Sansan kotimaan työssä ja vierailee mm. seurakunnissa. Liity Railin ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään!

Pin It on Pinterest

Haku