skip to Main Content

Evankelioivat ohjelmat

Evankelioivat ohjelmat kertovat Jeesuksesta ja kristillisen uskon perusteista. Viedään yhdessä ilosanomaa!

Evankelioivat ohjelmat kertovat Jeesuksesta

Aasia on maailman vähiten evankelioitu alue, mutta kristittyjen määrä kasvaa sielläkin nopeasti. Iloksemme moni on jo vastaanottanut Jeesuksen elämäänsä. Silti väkirikkaassa maanosassa riittää työtä evankeliumin saralla. Viestin välittämisen keinot ovat moninaiset, esimerkiksi radio, internet, sosiaalinen media ja mobiilisovellukset. Vaikeina aikoina moni on ehkä herkempi miettimään elämän peruskysymyksiä. Aasiassa tarvitaan nyt evankeliumia Jeesuksesta.

Video yhteistyökumppanimme FEBC:n tavoitteista

Mitä evankelioivat ohjelmat sisältävät?

Mongoliassa Sansa kustantaa mm. Faktoja Jeesuksesta -nimistä ohjelmaa. Alla mainitut jaksonimet kuvaavat evankelioivien ohjelmien sisältöä: Jeesus syntyi minua varten! Miten kristinusko on vaikuttanut eri maiden kehitykseen? Parannuksenteko. Mitä tapahtuu kuoleman jälkeen? Nousiko Jeesus todella kuolleista? Muuttaako Jumala ihmisen elämää?

Evankelioivat ohjelmat herättävät kysymyksiä kuuntelijoissa. Ikäväkin palaute saattaa tuottaa hedelmää. Mongolialainen Saran lähetti aluksi lähes pilkallisia huomioita, mutta lopulta kohtasi oman kurjuutensa Jumalan edessä. Hän otti vastaan Jeesuksen, ja nyt hän tulee ruokituksi päivittäin suomalaisten mahdollistamien Wind FM:n ohjelmien kautta.

Median kautta uskoon tulleiden kertomuksia

Indonesia: Käännyin kristityksi hiljattain. Radio-ohjelmassanne kehotettiin pysymään lähellä Jeesusta. En ymmärtänyt, miten se tapahtuu. Sitten kuulin toisesta ohjelmastanne, että pitäisi lukea Raamattua, jotta voisi tietää Jumalan tahdon ja oppia tuntemaan häntä. Haluan myös oppia rukoilemaan ja alkaa käydä kirkossa.

Japani: Hyviä uutisia − minut kastettiin! Kesti vuosia tulla tähän päivään, jota olin kaivannut pitkään. FEBC:n ohjelmat tukivat minua näiden vuosien ajan. Halusin kertoa tämän teille, joka kerrotte minulle evankeliumia joka päivä!

Kambodža: Vanhempani erosivat ja perhe hajosi. Opiskelusta ei tullut mitään. Join. Halusin kuolla. Eräänä iltana noin 10 vuotta sitten avasin radion ja osuin Krusa FM -perheradion kohdalle. Puhuja sanoi: ”Jos haluat ottaa Jeesuksen vastaan elämääsi, rukoile kanssani.” Hän rukoili radiossa ja minäkin rukoilin.

Kiina:
Olen yläasteen viimeisellä. Tykkään kuunnella Avoimin silmin -ohjelmaa. Te olette minulle kuin ystävä, jolta olen saanut paljon apua. Olette auttanut minua ymmärtämään elämän tarkoitusta. Teidän ohjelmanne vuoksi ymmärrän, miten paljon Jeesus rakastaa kaikkia ihmisiä ja sen, miten armollinen Jumala on. Nyt olen ottanut Jeesuksen vastaan sydämeeni. Uskon, että Jumala on jo antanut syntini anteeksi.

Mongolia: Olin ateisti ja kunnioitin kaikkia uskontoja. Ajattelin, että ihmiset ovat itse ”jumalia”. Aloin kuitenkin pitää Jeesusta Herranani ryhdyttyäni kuuntelemaan Wind FM -kanavaanne ja erityisesti Turvavyö-ohjelmaa. Sen avulla olen saanut tietää enemmän Jeesuksesta.

Thaimaa: Aiemmin olin täysin toivoton. Kerran kääntelin radion kanavanvalitsinta ja löysin teidät. Kirjoitan nyt pyytääkseni raamattukirjekurssia, jossa puhutaan Jeesuksesta. Haluan, että hän johtaa elämääni ja opettaa minulle syvällisiä asioita.

Näitä palautteita syntyy lisää, kun lahjoitat evankeliumin Aasiaan!


Varojen käyttö:
Lahjoitus käytetään Aasian mediatyölle yhteistyökumppaniemme FEBC:n, TWR:n ja VOS:n kautta lahjoittamisvuonna tai kahtena seuraavana vuonna. Mikäli lahjoitusvaroja tulee enemmän kuin tälle kohteelle on tarpeen, ylijäämä käytetään muuhun medialähetystyöhön yhteistyökumppanien kautta.


Uusimmat artikkelit ja palautteet tältä alueelta:

lahjoituskohteet-lahetit

Lähetit

Lähetys- ja projektityöntekijämme antavat medialähetystyölle kasvot. Ole mukana lähettämässä!

lahjoituskohteet-yleiskannatus copy

Yleiskannatus

Tue medialähetystyötä siellä, missä varoja tarvitaan eniten juuri nyt.

lahjoituskohteet-afrikka

Afrikan mediatyö

Sansan tukemat radio-ohjelmat tuovat toivoa Saharan eteläpuolella asuville afrikkalaisille viidellä kielellä.

lahjoituskohteet-indonesia

Indonesia

Evankeliumi etenee Indonesiassa. Keräämme varoja mm. radio-ohjelmiin, kriisiradiotyöhön sekä koulutukseen.

lahjoituskohteet-intia

Intia

Viemme evankeliumin 14 kielellä nopeasti, helposti ja edullisesti yli puolen miljardin intialaisen ulottuville.

lahjoituskohteet-iran

Iran – SAT-7 Pars

SAT-7 Parsin farsinkielisten tv-ohjelmien näkyvyysalueella asuu satoja miljoonia ihmisiä, joista moni etsii totuutta, toivoa ja kestävää perustusta elämälleen.

lahjoituskohteet-israel

Israel

Israelissa Jeesukseen uskovien juutalaisten määrä on hyvässä kasvussa – mediatyö vaikuttaa.

Japanilaisia nuoria koulupuvut päällä.

Japani

Japanissa tuemme Keikon kirjelaatikko -ohjelman tuotantoa. Ohjelmassa mm. rukoillaan kuuntelijoiden puolesta.

lahjoituskohteet-kambodzha

Kambodža

Evankeliumi ristillä kuolleesta ja ylösnousseesta Jeesuksesta avaa kärsineen kansan haavoille sovituksen mahdollisuuden.

lahjoituskohteet-keskiaasia

Keski-Aasia

Medialähetys on mahdollista myös siellä, minne lähetystyöntekijät eivät pääse. Tule mukaan Keski-Aasian Toivoa naisille -työhön!

lahjoituskohteet-kiina

Kiina

Ihmisen yksi perustarve on tulla nähdyksi. Vuorovaikutteisen median avulla yhä useampi kiinalainen tavoitetaan yksilöllisesti evankeliumilla.

lahjoituskohteet-mongolia

Mongolia

Mongolian perheradio kertoo Jeesuksesta ja antaa vastauksia taivaskaipuuseen.

lahjoituskohteet-rkk

Raamattu kannesta kanteen -ohjelma

Raamattu kannesta kanteen on Radio Dein kuunnelluimpia ohjelmia. Poikkeusaikoina kuuntelijamäärä on kasvanut myös netissä ja mobiilisovelluksella.

lahjoituskohteet-toivoanais

Toivoa naisille!

Toivoa naisille on kansainvälinen rukousliike, joka tuottaa radio-ohjelmia naisille ja perheille sekä haastaa rukoilemaan.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku