skip to Main Content

Parempia uutisia

Ajankohtaiset uutiset vaihtelevat kriisistä toiseen. Meillä on kerrottavana huonojen uutisten sijaan paljon parempi: evankeliumi.

Horisontissa on epävarmuutta

Useinkaan emme näe, missä Jumala tekee työtään. Uutiset vaihtelevat kriisistä toiseen. Koronapandemia on väistynyt otsikoista sodan tieltä ja muutkin ongelmat, kuten ilmastonmuutos, kolkuttavat taka-alalla. Kun avaa television tai somekanavan, silmille vyöryvät epävarmuutta ja ahdistusta lietsovat viestit. Onneksi samoja medioita voi käyttää myös kaikkein parhaimman uutisen levittämiseen. Saamme myös rukoilla apua Jumalalta, kun ongelmat ovat suuria.

Turkkilaisen Ferihan tarina

Feriha ei aiemmin uskonut Jumalaan ollenkaan, mutta jokin muuttui. Feriha tutustui kristinuskoon ja halusi ottaa kasteen. Koska Turkissa lähes kaikki ovat muslimeja ja islamilaisuuden halutaan näyttäytyvän osana turkkilaisuutta, moni Turkin kristitty kokee vaikeuksia uskonsa vuoksi. Onneksi Ferihan anoppi tukee häntä uskon polulla, vaikkei itse olekaan kristitty.

Eräänä päivänä Feriha katsoo anoppinsa kanssa televisiota, josta tulee kristillisen kanavan ohjelmaa. Ohjelman juontajat pyytävät katsojia yhtymään rukoukseen. Feriha kokee elämänsä yllätyksen, kun anoppi nostaa yhtäkkiä kätensä ylös ja yhtyy juontajien rukoukseen! Tästä liikuttuneena Feriha kirjoittaa kanavalle ja kiittää ”hyvistä ja vaikuttavista ohjelmista”. Hän toteaa, että Jumala tekee työtään sielläkin, missä emme sitä näe.

Rukousvastauksena Libanonissa

Muutamia tapoja, joilla Sansa on rukousvastauksena

Me Sansassa pidämme tärkeänä sitä, että ihmiset kuulisivat evankeliumin Jeesuksesta. Kun elämän perustukset ovat kunnossa, ihminen voi käydä läpi vaikeitakin jaksoja Jumalaan turvaten.

  • Ukraina ja akuutit tilanteet: Sansa lähetti nopeasti sodan alkuviikkoina yli 26 000 euroa pakolaistyöhön Ukrainan naapurimaiden seurakuntiin.
  • Vaikeuksissa elävät: Kiinassa etsitään jatkuvasti uusia väyliä evankeliumille, ja kristillisten mediasisältöjen latausmäärät kertovat sisältöjen kiinnostavan. Venäjällä Sansa kustantaa FEBC-Venäjän kautta nuorille ajankohtaisia videotuotantoja.
  • Vanhusten yksinäisyys: FEBC-Japani palvelee vanhempaa väkeä mm. Keikon kirjelaatikko -ohjelmalla. Moni kokee yhteyttä sen kautta.
  • Lähi-itä ja toivo tulevaisuudesta: Tärkeä osa Sansan Lähi-itään kustantamista ohjelmista kertoo evankeliumia. SAT-7 Kids -ohjelmatuotanto opettaa taitoja ja tarjoaa lapsille tulevaisuuden näköaloja. SAT-7 Pars toimii kirkkona Afganistanissa – kristityille vaarallisimmassa maassa.
  • Alistetuille naisille hyviä uutisia: Toivoa naisille -ohjelmien kautta naiset ympäri maailmaa saavat yhdeksällä kielellä käytännön tietoa ja hengellistä toivoa sekä kuulevat olevansa arvokkaita.

Feriha ja hänen anoppinsa olivat oikealla kanavalla oikeaan aikaan. He saivat tulla kosketetuiksi televisio-ohjelman rukousosuudessa. Rukous kantaa! Lahjoita Sansan keräykseen. Olet silloin rukousvastauksena tarjoamalla epävarmuuden keskelle kestävän elämän perustuksia ja välittämällä parhaita mahdollisia uutisia. Ja moni saa Ferihan tavoin nähdä Jumalan hyviä tekoja.

Ole itsekin rukousvastaus jakamalla lahjoituksellasi maailmalle parempia uutisia!

”Näkyvä kestää vain aikansa, mutta näkymätön ikuisesti.” 2. Kor. 4:18


Varojen käyttö: Lahjoitus käytetään erityisesti hyviä uutisia jakavien evankelioivien ohjelmien tuottamiseen mutta muuhunkin ohjelmatuotantoon Sansan kumppaneiden SAT-7:n, TWR:n ja FEBC:n kautta vuosina 20222023.

* * *

Uusimmat artikkelit ja palautteet:

Evankelioivat ohjelmat ovat siunauksena monelle.

Evankelioivat ohjelmat

Evankelioivat ohjelmat siunaavat katsojiaan ja kuuntelijoitaan kertomalla Jeesuksesta ja kristillisen uskon perusteista. Viedään yhdessä ilosanomaa!

lahjoituskohteet-ukraina-FEBC

Ukraina: Toivon sanomaa

Ukrainan mediatyö tarvitsee akuutisti apuamme. Ukrainalaiset kaipaavat hyviä uutisia ja toivon sanomaa!

Yhteydenpitotyö

Yhteydenpitotyö osana medialähetystä

Sansan kustantama ohjelmatuotanto koostuu ohjelman tekemisestä, lähettämisestä ja yhteyden pitämisestä. Yhteydenpitotyössä vastataan mm. kysymyksiin ja rukoillaan henkilökohtaisten rukousaiheiden puolesta.

lahjoituskohteet-yleiskannatus copy

Yleiskannatus

Tue medialähetystyötä siellä, missä varoja tarvitaan eniten juuri nyt.

lahjoituskohteet-afrikka

Afrikan mediatyö

Sansan tukemat radio-ohjelmat tuovat toivoa Saharan eteläpuolella asuville afrikkalaisille viidellä kielellä.

lahjoituskohteet-indonesia

Indonesia

Evankeliumi etenee Indonesiassa. Keräämme varoja mm. radio-ohjelmiin, kriisiradiotyöhön sekä koulutukseen.

lahjoituskohteet-intia

Intia

Viemme evankeliumin 14 kielellä nopeasti, helposti ja edullisesti yli puolen miljardin intialaisen ulottuville.

lahjoituskohteet-iran

Iran – SAT-7 Pars

SAT-7 Parsin farsinkielisten tv-ohjelmien näkyvyysalueella asuu satoja miljoonia ihmisiä, joista moni etsii totuutta, toivoa ja kestävää perustusta elämälleen.

lahjoituskohteet-israel

Israel

Israelissa Jeesukseen uskovien juutalaisten määrä on hyvässä kasvussa – mediatyö vaikuttaa.

Japanilaisia nuoria koulupuvut päällä.

Japani

Japanissa tuemme Keikon kirjelaatikko -ohjelman tuotantoa. Ohjelmassa mm. rukoillaan kuuntelijoiden puolesta.

lahjoituskohteet-kambodzha

Kambodža

Evankeliumi ristillä kuolleesta ja ylösnousseesta Jeesuksesta avaa kärsineen kansan haavoille sovituksen mahdollisuuden.

lahjoituskohteet-keskiaasia

Keski-Aasia

Medialähetys on mahdollista myös siellä, minne lähetystyöntekijät eivät pääse. Tule mukaan Keski-Aasian Toivoa naisille -työhön!

lahjoituskohteet-kiina

Kiina

Ihmisen yksi perustarve on tulla nähdyksi. Vuorovaikutteisen median avulla yhä useampi kiinalainen tavoitetaan yksilöllisesti evankeliumilla.

lahjoituskohteet-kroatia-4

Kroatia

Sansa on tehnyt työtä jugoslaavien parissa koko toimintansa ajan. Kumppanina toimii Kroatian evankelinen kirkko.

lahjoituskohteet-mongolia

Mongolia

Mongolian perheradio kertoo Jeesuksesta ja antaa vastauksia taivaskaipuuseen.

lahjoituskohteet-rkk

Raamattu kannesta kanteen -ohjelma

Raamattu kannesta kanteen on Radio Dein kuunnelluimpia ohjelmia. Poikkeusaikoina kuuntelijamäärä on kasvanut myös netissä ja mobiilisovelluksella.

lahjoituskohteet-toivoanaisille-2022

Toivoa naisille!

Toivoa naisille on kansainvälinen rukousliike, joka tuottaa ohjelmia naisille ja perheille sekä haastaa rukoilemaan. Sunnuntaina 13.3.2022 oli Sansan kolehtipyhä Toivoa naisille -työn hyväksi. Vielä voit osallistua!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku