skip to Main Content

Evankeliumin iloa Indonesiaan

Kristityksi tuleminen ja kristittynä eläminen ei ole helppoa kaikkialla Indonesiassa. Keräämme varoja mm. yhteistyökumppanimme FEBC:n mediatyöhön ja -koulutukseen Indonesiassa ja muualla Aasiassa. Osallistu nyt!

”Radio on hyvä väline, koska sitä voi kuunnella salaa. Kuuntelen radiota töitä tehdessäni ja kotona huoneessani ilman, että muu perhe tietää. En tiedä, mitä he sanoisivat; kuunteleminen on minulle yksityisasia. Olen yhä hindu, mutta sydämessäni uskon Jeesukseen”, kertoo balilainen Ari Indonesiasta ja jatkaa:

”Kun kuulen, mitä muut ihmiset jakavat radiossa, huomaan, että moni kärsii enemmän kuin minä. Rukoilen, että Jumala parantaa minut sairaudestani, sillä olen jatkuvasti kipeä. Toivon myös, että Jumala antaa minulle vaimon.”

Ari on 30-vuotias koristepuuseppä. Hän asuu yhä lapsuudenkodissaan ja elää hindukulttuurissa. Vaikka suurin osa indonesialaisista on muslimeja, balilaisista neljä viidestä on hinduja. Balilaisen on vaikea kääntyä kristityksi. Jos perheen yksi jäsen kääntyy kristityksi, jätetään hänet yleensä yhteisön ulkopuolelle. Siksi jotkut ovat sydämestään kristittyjä mutta noudattavat yhä hindutapoja ja -perinteitä.

Rukoillaan yhdessä

Ari kuuntelee kristillistä Heartline FM Balia, joka on yksi FEBC-Indonesian paikallisradioista. Sansan tukema Rukoillaan yhdessä -esirukousohjelma on suora lähetys, jonne kuuntelijat soittavat tai lähettävät viestejä. Juontaja keskustelee ja rukoilee heidän kanssaan. Rukoillaan yhdessä on Arin lempiohjelma.

”Valtaosa palautteista ja pyynnöistä tulee kristityiltä, mutta myös hindut ja muslimit soittavat lähetykseen”, kertoo juontaja Samuel Adhi Suruk.

Radio rohkaisee

Sansa on tukenut Indonesiassa tehtävää radiotyötä vuodesta 1995. Tuettavat ohjelmat ovat vaihtuneet tarpeiden ja mediakentän muutosten mukaan. Tällä hetkellä Sansa tukee indonesiankielistä Rukoillaan yhdessä -ohjelmaa sekä TWR:n Toivoa naisille -ohjelmaa jaavan ja indonesian kielillä. Lisäksi Sansa on mukana tavoittavassa muslimityössä sekä kriisiradiotyössä.

”Minulla on huoli lähetystyöstä. Meidän tulee toimia nopeasti, jos haluamme, että evankeliumi Jeesuksesta leviää. Haluan lisätä radion vaikuttavuutta ja kouluttaa uusia ohjelmantekijöitä”, linjaa Farida Sukendro, joka toimii Heartline Academyn koulutusjohtajana FEBC-Indonesiassa.

Auta ja osallistu keräykseen

Farida unelmoi, että radio-ohjelmat kannustavat kuuntelijoita henkilökohtaiseen uskoon, kasvattavat heitä uskossa ja rohkaisevat palvelustyöhön. Auta Faridaa toteuttamaan unelmansa ja osallistu keräykseen!

Lahjoitusesimerkkejä:

  • Kyniä 20 koulutettavalle: 10 €
  • Yhden ohjelman radiointi: 50 €
  • Ohjelman tuotanto ja radiointi: 90 €

Lahjoita soittamalla 0600 188 08.

Lahjoitukset kohdistetaan ajankohtaisimpaan Sansan keräykseen tai sinne, missä tarve on suurin.

Puhelun hinta on 15,36 € + paikallisverkkomaksu.

Lue mediatyön uutisia Indonesiasta!

Kiitollinen kuuntelija Ari:

Indonesialaisella Sri Nissillä on sinulle asiaa:

Arin kuva: Annaleena Pakkanen

mongolia-ykköskuva-800 copy

Mongolian perheradio

Mongoliassa ikävöidään etäällä asuvia perheenjäseniä tai sitä puolisoa, jonka kanssa meni naimisiin mutta jonka alkoholi tärveli. Tyhjyyttä täytetään materialla tai epäjumalilla. Perheradio kertoo Jeesuksesta ja antaa vastauksia taivaskaipuuseen.

lahjoituskohteet-toivoanais

Toivoa naisille!

Sansa kustantaa radio-ohjelmia Toivoa naisille -työn kautta Indonesian, Intian, Kambodžan, Kazakstanin ja Turkin naisille. Lisäksi tehdään sosiaalisen median työtä arabian kielellä. Ohjelmat auttavat naisia jokapäiväisessä elämässä ja tuovat esille kristillisen toivon. Jaa hyvää radiolla – välitä toivoa naisille!

lahjoituskohteet-intia

Evankeliumin valoa Intiaan

Monet Intian kristityt sytyttävät talojensa katoille kynttilöitä tai savisia öljylamppuja merkiksi siitä, että Jeesus on maailman valo. Viemme evankeliumin perille nopeasti, helposti ja edullisesti yli puolen miljardin intialaisen ulottuville, 14 kielellä. Anna paras lahja intialaisille – evankeliumi.

lahjoituskohteet-SAT-7

SAT-7 – toivoa epävarmuuden keskelle

Tule muuttamaan Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan tulevaisuutta! Osallistu keräykseen, jonka tuotto käytetään SAT-7-kanavien ohjelmatuotantoon. SAT-7 sataa taivaalta hyviä uutisia alueelle, jossa ihmisten tavoittaminen evankeliumille on muutoin vaikeaa.

lahjoituskohteet-lahetit

Lähettikeräys

Evankeliumilla on maailmalla ennennäkemätön tilaus. Media on näkymätön lähetti, mutta lähetys- ja projektityöntekijämme antavat medialähetystyölle kasvot. Lähetystyöntekijä tarvitsee laajan tukiverkoston, myös taloudellisesti. Ole mukana lähettämässä!

lahjoituskohteet-rkk

Raamattu kannesta kanteen -ohjelma, radioaalloilla ja mobiilisti!

Raamattu kannesta kanteen (Rkk) on vuodesta toiseen Radio Dein kuunnelluimpia ohjelmia. Kylvä radioaalloilla sekä kännykkäsovelluksen kautta tapahtuvaan raamattutyöhön tavoittamaan suomalaisia Sanan opetuksen äärelle, joka arkipäivä. Samalla siunaat koko Suomea. Lahjoita nyt!

lahjoituskohteet-aasia

Lahja aasialaisille perheille

Monessa Aasian maassa radiotyötä tehdään perhenäkökulmasta. Kristilliset perheradiot kertovat evankeliumin koko perheelle. Lahjasi avulla moni aasialainen voi kuulla evankeliumin ensimmäistä kertaa.

lahjoituskohteet-kiina

Tavoitetaan miljoonia kiinalaisia

Ihmisen yksi perustarve on tulla nähdyksi ja kohdatuksi. Vuorovaikutteisen median välityksellä yhä useampi kiinalainen tavoitetaan yksilöllisesti evankeliumilla.

lahjoituskohteet-keskiaasia

Kazakstan – kuka kertoisi heille?

Paljon hedelmää tuottanut Toivoa naisille -työ on laajentunut Keski-Aasiaan. Kazakinkielistä Toivoa naisille -radio-ohjelmaa lähetetään Kazakstanissa. Tarvetta ohjelmille on, ja radio tavoittaa kazakkeja hyvin. Kristillistä ohjelmaa voi kuunnella myös internetissä ja mobiilisovelluksella. Valloita tilaa Jumalan mahdollisuuksille Kazakstanissa tarjoamalla työhön varoja!

lahjoituskohteet-turkki

Toivon evankeliumia SAT-7 Türkin välityksellä

”Valo loistaa pimeydessä, pimeys ei ole saanut sitä valtaansa.” Joh. 1:5. Kristillinen satelliittitelevisio SAT-7 Türk lähettää ohjelmia rohkaistakseen ja vahvistaakseen turkkilaisia kristittyjä. Ohjelmia katsovat muutkin kuin kristityt, ja heille kanava tarjoaa totuudenmukaista tietoa kristinuskosta.

lahjoituskohteet-israel

Israel – mediatyöllä kohti Messiaan tuntemista

Israelissa messiaanisten, Jeesukseen uskovien juutalaisten määrä on lähtenyt viime vuosina hyvään kasvuun. Siihen on merkittävästi vaikuttanut media, jota käytetään sekä juutalaisten että arabien evankelioimisessa. Jouduta Israelin hengellistä heräämistä – kylvä mediatyöhön Israelissa!

lahjoituskohteet-iran

Kohti toivoa SAT-7 Parsin kanssa

SAT-7 Parsin farsinkielisten tv-ohjelmien näkyvyysalueella asuu satoja miljoonia ihmisiä, joista moni etsii totuutta, toivoa ja kestävää perustusta elämälleen. Kun ihminen löytää kanavan, katsoo sitä ja tutustuu Jeesukseen, hänen elämänsä muuttuu. Me suomalaiset voimme tarjota evankeliumia iranilaisille. Lahjoita nyt.

Teemavuosi-2016_KohtiToivoa

Kohti toivoa -keräys

SAT-7:n, TWR:n ja FEBC:n ohjelmat tavoittavat ihmisiä maissa, joissa kristittynä eläminen on vaikeinta. Televisio- ja radio-ohjelmat ovat monelle myös se puuttuva oma seurakunta. Auta meitä kertomaan Kristus-valosta ja toivosta vaikeissa oloissa eläville lähimmäisillemme. Lahjoita nyt.

Kerayskuva2016Intia

Toivoa Intiaan vähemmistökielillä

Tue radio-ohjelmien tuotantoa kielillä, joilla ei ole muita kristillisiä radio-ohjelmia. Osta nimikko-ohjelma tai ohjelma-aikaa! Jos lahjoitat koko ohjelman (130 €), saat tiedon ohjelman lähetysajasta.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku