skip to Main Content

Kohti toivoa SAT-7 Parsin kanssa

SAT-7 Parsin farsinkielisten tv-ohjelmien näkyvyysalueella asuu satoja miljoonia ihmisiä, joista moni etsii totuutta, toivoa ja kestävää perustusta elämälleen. Kun ihminen löytää kanavan, katsoo sitä ja tutustuu Jeesukseen, hänen elämänsä muuttuu. Me suomalaiset voimme tarjota evankeliumia iranilaisille. Lahjoita nyt.

”Olen syntynyt ja kasvanut perheessä, joka on noudattanut tiukasti islamin oppeja. Isäni ei antanut meidän katsoa satelliittitelevisiota, mutta tein sitä häneltä salaa. Löysin ohjelmanne, ja yhtenä iltana siellä kerrottiin, kuinka Jeesus tapasi syntisen naisen eikä tuominnut häntä vaan antoi anteeksi.

Järkytyin ymmärtäessäni, kuinka eri tavalla uskonnoissamme opetetaan. Toisessa tuomitaan ja vaaditaan rangaistusta, toisessa annetaan anteeksi. Aloin kiinnostua kristinuskosta ja nyt uskon, että Jeesus on oikea tie pelastukseen. Rukoilisitteko puolestani, että uskaltaisin kertoa Jeesuksesta perheelleni? He ovat nähneet minussa tapahtuneet muutokset, mutta eivät tiedä, mistä ne johtuvat.” (Nuoren katsojan palaute SAT-7 Parsille)

Jumala katsoo lapsiaan

Kristityksi kääntyminen on Iranissa kielletty kuolemantuomion uhalla. Kääntyneet eivät voi käydä kirkossa, vaan monet ovat uskossaan yksin. Monilla ei ole Raamattua eikä muutakaan hengellistä kirjallisuutta, joten satelliittitelevisio ja radio ovat todella tärkeitä. Median välityksellä Kristukseen uskovat näkevät ja kuulevat, kuinka toiset kristityt rukoilevat heidän puolestaan. Heille siis kerrotaan, etteivät he ole yksin.

Jumala ei katsele ulkopuolelta lastensa kärsimyksiä, vaan Hän on itse tullut niistä osalliseksi ja voi siksi auttaa. Tässä auttamistyössä saamme mekin olla mukana.

Tee päivän hyvä työ ja lahjoita

Monet ihmiset Iranissa ja muuallakin Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa antaisivat elämänsä Jeesukselle, jos vain joku kertoisi heille Hänestä. Kerro Sinä evankeliumia Sansan yhteistyökumppanin, SAT-7 Parsin välityksellä ja kiedo siunaus antamiisi euroihin.

”Kansa, joka pimeydessä vaeltaa, näkee suuren valon. Niille, jotka asuvat kuoleman varjon maassa, loistaa kirkkaus.” Jes. 9:1. Tämä lupaus koskee myös Irania. Keräyksen tuloilla tuotetaan ja toteutetaan SAT-7 Parsin ja muiden SAT-7-kanavien tv-ohjelmia Lähi-itään, Pohjois-Afrikkaan ja Keski-Aasiaan.

Lahjoitusesimerkkejä:

  • Yksi tv-ohjelma: 300 €
  • Viisi minuuttia ohjelmaa: 50 €
  • Minuutti ohjelmaa: 10 €

Lue mediatyön uutisia Iranista!

Iranissa työttömyys, huumeet, köyhyys ja epätietoisuus tulevaisuudesta murentavat elämän perustaa. Vain sanoma Jumalan rakkaudesta voi johtaa tämän kansan pimeydestä Jeesuksen valoon. Katso video:

Kuva: Shutterstock

 

mongolia-ykköskuva-800 copy

Mongolian perheradio

Mongoliassa ikävöidään etäällä asuvia perheenjäseniä tai sitä puolisoa, jonka kanssa meni naimisiin mutta jonka alkoholi tärveli. Tyhjyyttä täytetään materialla tai epäjumalilla. Perheradio kertoo Jeesuksesta ja antaa vastauksia taivaskaipuuseen.

lahjoituskohteet-toivoanais

Toivoa naisille!

Sansa kustantaa radio-ohjelmia Toivoa naisille -työn kautta Indonesian, Intian, Kambodžan, Kazakstanin ja Turkin naisille. Lisäksi tehdään sosiaalisen median työtä arabian kielellä. Ohjelmat auttavat naisia jokapäiväisessä elämässä ja tuovat esille kristillisen toivon. Jaa hyvää radiolla – välitä toivoa naisille!

lahjoituskohteet-intia

Evankeliumin valoa Intiaan

Monet Intian kristityt sytyttävät talojensa katoille kynttilöitä tai savisia öljylamppuja merkiksi siitä, että Jeesus on maailman valo. Viemme evankeliumin perille nopeasti, helposti ja edullisesti yli puolen miljardin intialaisen ulottuville, 14 kielellä. Anna paras lahja intialaisille – evankeliumi.

lahjoituskohteet-SAT-7

SAT-7 – toivoa epävarmuuden keskelle

Tule muuttamaan Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan tulevaisuutta! Osallistu keräykseen, jonka tuotto käytetään SAT-7-kanavien ohjelmatuotantoon. SAT-7 sataa taivaalta hyviä uutisia alueelle, jossa ihmisten tavoittaminen evankeliumille on muutoin vaikeaa.

lahjoituskohteet-lahetit

Lähettikeräys

Evankeliumilla on maailmalla ennennäkemätön tilaus. Media on näkymätön lähetti, mutta lähetys- ja projektityöntekijämme antavat medialähetystyölle kasvot. Lähetystyöntekijä tarvitsee laajan tukiverkoston, myös taloudellisesti. Ole mukana lähettämässä!

lahjoituskohteet-rkk

Raamattu kannesta kanteen -ohjelma, radioaalloilla ja mobiilisti!

Raamattu kannesta kanteen (Rkk) on vuodesta toiseen Radio Dein kuunnelluimpia ohjelmia. Kylvä radioaalloilla sekä kännykkäsovelluksen kautta tapahtuvaan raamattutyöhön tavoittamaan suomalaisia Sanan opetuksen äärelle, joka arkipäivä. Samalla siunaat koko Suomea. Lahjoita nyt!

lahjoituskohteet-aasia

Lahja aasialaisille perheille

Monessa Aasian maassa radiotyötä tehdään perhenäkökulmasta. Kristilliset perheradiot kertovat evankeliumin koko perheelle. Lahjasi avulla moni aasialainen voi kuulla evankeliumin ensimmäistä kertaa.

lahjoituskohteet-kiina

Tavoitetaan miljoonia kiinalaisia

Ihmisen yksi perustarve on tulla nähdyksi ja kohdatuksi. Vuorovaikutteisen median välityksellä yhä useampi kiinalainen tavoitetaan yksilöllisesti evankeliumilla.

lahjoituskohteet-keskiaasia

Kazakstan – kuka kertoisi heille?

Paljon hedelmää tuottanut Toivoa naisille -työ on laajentunut Keski-Aasiaan. Kazakinkielistä Toivoa naisille -radio-ohjelmaa lähetetään Kazakstanissa. Tarvetta ohjelmille on, ja radio tavoittaa kazakkeja hyvin. Kristillistä ohjelmaa voi kuunnella myös internetissä ja mobiilisovelluksella. Valloita tilaa Jumalan mahdollisuuksille Kazakstanissa tarjoamalla työhön varoja!

lahjoituskohteet-turkki

Toivon evankeliumia SAT-7 Türkin välityksellä

”Valo loistaa pimeydessä, pimeys ei ole saanut sitä valtaansa.” Joh. 1:5. Kristillinen satelliittitelevisio SAT-7 Türk lähettää ohjelmia rohkaistakseen ja vahvistaakseen turkkilaisia kristittyjä. Ohjelmia katsovat muutkin kuin kristityt, ja heille kanava tarjoaa totuudenmukaista tietoa kristinuskosta.

lahjoituskohteet-israel

Israel – mediatyöllä kohti Messiaan tuntemista

Israelissa messiaanisten, Jeesukseen uskovien juutalaisten määrä on lähtenyt viime vuosina hyvään kasvuun. Siihen on merkittävästi vaikuttanut media, jota käytetään sekä juutalaisten että arabien evankelioimisessa. Jouduta Israelin hengellistä heräämistä – kylvä mediatyöhön Israelissa!

lahjoituskohteet-indonesia

Evankeliumin iloa Indonesiaan

Kristityksi tuleminen ja kristittynä eläminen ei ole helppoa kaikkialla Indonesiassa. Keräämme varoja mm. yhteistyökumppanimme FEBC:n mediatyöhön ja -koulutukseen Indonesiassa ja muualla Aasiassa. Osallistu nyt!

Teemavuosi-2016_KohtiToivoa

Kohti toivoa -keräys

SAT-7:n, TWR:n ja FEBC:n ohjelmat tavoittavat ihmisiä maissa, joissa kristittynä eläminen on vaikeinta. Televisio- ja radio-ohjelmat ovat monelle myös se puuttuva oma seurakunta. Auta meitä kertomaan Kristus-valosta ja toivosta vaikeissa oloissa eläville lähimmäisillemme. Lahjoita nyt.

Kerayskuva2016Intia

Toivoa Intiaan vähemmistökielillä

Tue radio-ohjelmien tuotantoa kielillä, joilla ei ole muita kristillisiä radio-ohjelmia. Osta nimikko-ohjelma tai ohjelma-aikaa! Jos lahjoitat koko ohjelman (130 €), saat tiedon ohjelman lähetysajasta.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku