Rukoile Toimi Lahjoita

Jaa parasta lahjaa – toivon evankeliumia SAT-7 Türkin välityksellä

”Valo loistaa pimeydessä, pimeys ei ole saanut sitä valtaansa.” Joh. 1:5. Kristillinen satelliittitelevisio SAT-7 Türk lähettää ohjelmia rohkaistakseen ja vahvistaakseen turkkilaisia kristittyjä. Ohjelmia katsovat muutkin kuin kristityt, ja heille kanava tarjoaa totuudenmukaista tietoa kristinuskosta.

eli_netOsta televisio ja katso kristittyjen kanavaa!” Tämän kehotuksen turkkilainen Eli kuuli Jumalalta. Sitä ennen hän oli saanut eräältä pastorilta Raamatun, jonka lukeminen muutti hänen elämänsä. ”Se kirja oli elämäni paras lahja”, kertoo Eli.

Eli syntyi ja varttui uskonnottomassa perheessä Turkissa. Teini-ikäisenä hän muutti perheensä kanssa Lontooseen, jossa asuu nykyäänkin. Eli on naimisissa ja hänellä on oma ruokakauppa. Eli osti television ja löysi SAT-7 Türk -kanavan. Hän katsoo kanavaa sekä kotona että kaupassaan, jotta asiakkaatkin pääsisivät osallisiksi evankeliumista.

Katson raamatunopetusohjelmia ja kristillisiä elokuvia, sillä kaikki ohjelmat auttavat kasvamaan uskossa. Olen varma, että television ostaminen ja ohjelmista muille kertominen on Jumalan suunnitelmaa. Ennen Kristusta minulla ei ollut mitään. Nyt minulla on kaikki”, Eli iloitsee.

Turkin kristittyjä rohkaistaan medialla

turkinlippuTurkin väkiluku on vajaat 80 miljoonaa, ja muslimeja heistä on liki 100 prosenttia. Kristittyjä ja muita vähemmistöuskontoihin kuuluvia on noin 0,2 prosenttia. Maan lainsäädäntö turvaa kyllä uskonnonvapauden, mutta kansalaisten suhtautuminen muihin kuin islaminuskoisiin voi olla ahdasmielistä. Kuuntele, mitä SAT-7 Türkin entinen ohjelmajohtaja kertoo:

 

sat7-logo-joulukerays2016SAT-7 Türk on yksi SAT-7:n kanavista. Muut ovat Arabic, Pars, Kids ja Plus. SAT-7 Türk on Sansan yhteistyökumppani, ja se lähettää ohjelmaa vuorokauden ympäri noin 55 miljoonan ihmisen ulottuville.

 

 

Katso videolta, millaisiin oloihin SAT-7 lähettää ohjelmia.

Anna mittaamattoman arvokas lahja

Turkissa eletään raskaita aikoja, mutta juuri siksi haluamme palvella tätä maata. On ihme, että saamme tehdä tätä työtä”, toteaa SAT-7 Türkin ohjelmapäällikkö Gökhan Talas.

Jeesus syntyi, eli, kuoli ja nousi ylös taivaaseen, jotta jokainen ihminen voisi päästä osalliseksi toivosta ja iankaikkisesta elämästä. Evankeliumin valo loistaa pimeydessä ja valo laajenee jakamalla. Anna paras lahja ja osallistu keräykseen! Esimerkiksi 10 eurolla saadaan tuotettua yksi minuutti valmista tv-ohjelmaa, 50 eurolla viisi minuuttia ja 300 eurolla yksi kokonainen ohjelma.

Lahjoita soittamalla 0600 188 08

Puhelun hinta on 15, 36 + paikallisverkkomaksu.

Kiitos. Jumala siunatkoon lahjasi!

Lue mediatyön uutisia Turkista!

Yhteys muodostettu – anteeksiantoa ja rakkautta Kambodžaan

Kambodžan asukkaista monet kärsivät edelleen punakhmerien aiheuttamista traumoista. Pol Potin hirmuhallinto tuhosi ihmisiä, kulttuuria ja maata vuosina 1975–78. Traumatisoivat kokemukset ja tunteet siirtyvät sukupolvelta toiselle ja purkautuvat kotiväkivaltana. Auta kambodžalaisia eheytymään ja lahjoita! Krusa FM vie lahjasi perille radiolla.

Kylvä yhdessä Raamattu kannesta kanteen -ohjelman kanssa!

Raamattu kannesta kanteen (Rkk) kiinnostaa suomalaisia edelleen, vaikka se on pyörinyt radiossa jo 20 vuotta. Ensimmäinen ohjelma kuultiin 3.3.1997. Rkk ei kaipaa juhlan kunniaksi kukkia vaan toivoo, että kylväisit kukkarahat siemeniksi radioaalloille uusien kuuntelijoiden tavoittamiseksi ja hyvien hedelmien kasvamiseksi. Lahjoita nyt!

Kazakstan – kuka kertoisi heille?

Sansan paljon hedelmää tuottanut Hanna-työ laajenee uudella nimellä uudelle alueelle. Kazakinkielistä ”Toivoa naisille” -radio-ohjelmaa lähetetään Kazakstanissa. Radio tavoittaa kazakkeja hyvin. Kristillistä ohjelmaa voi kuunnella myös internetissä ja mobiilisovelluksella. Tarvetta ohjelmille todella onkin. Valloita tilaa Jumalan mahdollisuuksille Kazakstanissa tarjoamalla työhön varoja!

Evankeliumi luo yhteyden – Kiinan mediatyö

Kristilliset radio-ohjelmat ovat Kiinassa kuunneltavissa myös netissä ja sosiaalisen median kautta. Haasteita ja esteitä kristillistä mediaa vastaan on. Työ silti etenee. Tukesi avulla laajennetaan evankeliumin tarjontaa ja raamattuopetusta satojen miljoonien ihmisten käyttämillä kanavilla. Evankeliumi luo yhteyden Kiinassa. Autathan siinä!

Kohti toivoa SAT-7 Parsin kanssa

SAT-7 Parsin farsinkielisten tv-ohjelmien näkyvyysalueella asuu satoja miljoonia ihmisiä, joista moni etsii totuutta, toivoa ja kestävää perustusta elämälleen. Kun ihminen löytää kanavan, katsoo sitä ja tutustuu Jeesukseen, hänen elämänsä muuttuu. Me suomalaiset voimme tarjota evankeliumia iranilaisille. Lahjoita nyt.

Kohti toivoa – keräys

SAT-7:n,TWR:n ja FEBC:n ohjelmat tavoittavat ihmisiä maissa, joissa kristittynä eläminen on vaikeinta. Televisio- ja radio-ohjelmat ovat monelle myös se puuttuva oma seurakunta. Auta meitä kertomaan Kristus-valosta ja toivosta vaikeissa oloissa eläville lähimmäisillemme. Lahjoita nyt.

Pin It on Pinterest

Haku