skip to Main Content

Japani

Japanissa tuemme Keikon kirjelaatikko -ohjelman tuotantoa. Ohjelmassa mm. rukoillaan kuuntelijoiden puolesta.

Japani on ollut vaikea maa evankeliumille. Tilastojen mukaan japanilaisista vain noin prosentti on kristittyjä. Valtaosa häistä vietätään kuitenkin kristillisissä kappeleissa kristillisen kaavan mukaan. Toinen erikoisuus on, että Japanin pääministereistä peräti kahdeksan on ollut kristittyjä. Useimmat japanilaiset mieltävät itsensä sekä shintolaisiksi että buddhalaisiksi – vaikka eivät erityisen uskonnollisia olisikaan.

Sansan yhteistyökumppani Japanissa on kristillinen mediajärjestö FEBC. Ohjelmantekijät ottavat huomioon ikääntyvän ja vähenevän väestön vaikutuksen. Yli 65-vuotiaita on väestöstä peräti 25,9 prosenttia – eniten maailmassa. Syntyvyys on alhainen (1,44), eikä maahanmuuttoa juuri ole. Väkiluvun arvioidaan pienenevän noin miljoonalla vuodessa tulevien vuosikymmenien aikana. Pieniä kyliä maaseudulla häviää. Vaikutukset näkyvät myös kristillisissä seurakunnissa, jotka ovat yleensä muutenkin pieniä.

Sansa tukee Japanissa Keikon kirjelaatikko -nimistä ohjelmaa. Sen kuuntelijat ovat jakautuneet niin, että vanhempi väestö kuuntelee ohjelmaa radiosta mutta keski-ikäiset ja nuoret netistä.

Haluan löytää jonkun, johon voin luottaa

”Halusin jo aiemmin aloittaa raamattukirjekurssin, mutta pelkäsin, koska ajattelin, että tulisin jotenkin aivopestyksi. Sitten kuulin Keikon kirjelaatikko -ohjelman, ja pelkoni kaikkosivat. Olen niin halunnut löytää jonkun, johon voin luottaa. Haluan tietää, onko Jeesus Kristus sellainen. Olisi ihanaa, jos Jumala todella on rakkaus, armo ja lohduttava Herra. Olen 63-vuotias mies ja elän taloudellisten vaikeuksien keskellä. En voi luottaa kehenkään muuhun kuin todelliseen Jumalaan. Ohjatkaa minua eteenpäin.”
– Japanilainen kuuntelija

Katso video Japanin mediatyöstä

Varojen käyttö:
Keräyksen tuotto käytetään Japanin perheradiotyöhön sekä muuhun medialähetystyöhön keräysvuonna ja kahtena seuraavana vuonna medialähetysjärjestö FEBC:n (Far East Broadcasting Company) kautta. Mikäli lahjoitusvaroja tulee enemmän kuin tälle kohteelle on tarpeen, ylijäämä käytetään muuhun medialähetystyöhön Sansan tai yhteistyökumppanien kautta.


Uusimmat artikkelit ja palautteet tältä alueelta:

lahjoituskohteet-ukraina-FEBC

Ukraina: Toivon sanomaa

Ukrainan mediatyö tarvitsee akuutisti apuamme. Ukrainalaiset kaipaavat hyviä uutisia ja toivon sanomaa!

lahjoituskohteet-evankeliumia

Parempia uutisia

Ajankohtaiset uutiset vaihtelevat kriisistä toiseen. Meillä on kerrottavana huonojen uutisten sijaan paljon parempi: evankeliumi.

Yhteydenpitotyö

Yhteydenpitotyö osana medialähetystä

Sansan kustantama ohjelmatuotanto koostuu ohjelman tekemisestä, lähettämisestä ja yhteyden pitämisestä. Yhteydenpitotyössä vastataan mm. kysymyksiin ja rukoillaan henkilökohtaisten rukousaiheiden puolesta.

lahjoituskohteet-lahetit

Lähetit

Lähetys- ja projektityöntekijämme antavat medialähetystyölle kasvot. Ole mukana lähettämässä!

lahjoituskohteet-yleiskannatus copy

Yleiskannatus

Tue medialähetystyötä siellä, missä varoja tarvitaan eniten juuri nyt.

lahjoituskohteet-afrikka

Afrikan mediatyö

Sansan tukemat radio-ohjelmat tuovat toivoa Saharan eteläpuolella asuville afrikkalaisille viidellä kielellä.

lahjoituskohteet-indonesia

Indonesia

Evankeliumi etenee Indonesiassa. Keräämme varoja mm. radio-ohjelmiin, kriisiradiotyöhön sekä koulutukseen.

lahjoituskohteet-intia

Intia

Viemme evankeliumin 14 kielellä nopeasti, helposti ja edullisesti yli puolen miljardin intialaisen ulottuville.

lahjoituskohteet-iran

Iran – SAT-7 Pars

SAT-7 Parsin farsinkielisten tv-ohjelmien näkyvyysalueella asuu satoja miljoonia ihmisiä, joista moni etsii totuutta, toivoa ja kestävää perustusta elämälleen.

lahjoituskohteet-israel

Israel

Israelissa Jeesukseen uskovien juutalaisten määrä on hyvässä kasvussa – mediatyö vaikuttaa.

lahjoituskohteet-kambodzha

Kambodža

Evankeliumi ristillä kuolleesta ja ylösnousseesta Jeesuksesta avaa kärsineen kansan haavoille sovituksen mahdollisuuden.

lahjoituskohteet-keskiaasia

Keski-Aasia

Medialähetys on mahdollista myös siellä, minne lähetystyöntekijät eivät pääse. Tule mukaan Keski-Aasian Toivoa naisille -työhön!

lahjoituskohteet-kiina

Kiina

Ihmisen yksi perustarve on tulla nähdyksi. Vuorovaikutteisen median avulla yhä useampi kiinalainen tavoitetaan yksilöllisesti evankeliumilla.

lahjoituskohteet-kroatia-4

Kroatia

Sansa on tehnyt työtä jugoslaavien parissa koko toimintansa ajan. Kumppanina toimii Kroatian evankelinen kirkko.

lahjoituskohteet-mongolia

Mongolia

Mongolian perheradio kertoo Jeesuksesta ja antaa vastauksia taivaskaipuuseen.

lahjoituskohteet-rkk

Raamattu kannesta kanteen -ohjelma

Raamattu kannesta kanteen on Radio Dein kuunnelluimpia ohjelmia. Poikkeusaikoina kuuntelijamäärä on kasvanut myös netissä ja mobiilisovelluksella.

lahjoituskohteet-toivoanaisille-2022

Toivoa naisille!

Toivoa naisille on kansainvälinen rukousliike, joka tuottaa ohjelmia naisille ja perheille sekä haastaa rukoilemaan. Sunnuntaina 13.3.2022 oli Sansan kolehtipyhä Toivoa naisille -työn hyväksi. Vielä voit osallistua!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku