skip to Main Content

R4M-juoksuhaaste: Pirkkalan seurakunnan juoksijat/ Intia

Pirkkalan joukkueet keräävät varoja Intiaan orijankieliselle Toivoa naisille -radiotyölle.

Pirkkalan seurakunnnan joukkue 1:

Sari Miettinen

Kristiina Mäkinen

Liisa Heinänen

Sirkku Liedes

Pirkkalan seurakunnnan joukkue 2:

Anna Seppälä

Niilo Rautionmaa

Inka Kuljuntausta

Anniina Tuomaala

Puolimaraton

Jukka Jormanainen

Anne Vanhatalo

 

Pirkkalan seurakunnnan haaste

PIRKKALAN seurakunta haastaa kuntalaisia mukaan kymmenen kilometrin hyväntekeväisyysjuoksuun Tampere Maratonille 5. syyskuuta. Seurakunnan joukkueet vastaavat Medialähetys Sanansaattajien esittämään Run for Missions -haasteeseen lähetystyön hyväksi. Tänä vuonna varoja kerätään Intian orijankieliseen Toivoa naisille -työhön.

Lähetys- ja kansainvälisen työn ohjaaja Anne Vanhatalo iloitsee joukkueiden täyttymisestä. Hän muistuttaa, että reitin varrelle saa tulla myös tukijoukkoihin. Lisäksi mukaan voi edelleen tulla yksilömatkaa juoksemaan.
– Maraton juostaan neljän hengen viestijoukkueilla, jolloin yhden juoksijan osuus on 10,5 kilometriä. Yhdessä juoksijat juoksevat täysipituisen maratonin, itsekin osallistuva Vanhatalo avaa.

Pirkkalalainen Kristiina Mäkinen pukee punaisen Run for Missions -paidan päälleen jo toistamiseen.
– Aloitin viime vuonna rapakunnosta. Olin tottunut pyöräilemään työmatkat, mutta juoksemista en ollut harrastanut. Jaksoin kuitenkin juosta koko matkan ja sain samalla sysäyksen myös ruokavaliomuutokseen, hän kertoo.

JUOKSEMINEN tempaa mukaansa ja muuttuu helposti pitkäikäiseksi harrastukseksi. Liisa Heinänen juoksee seurakunnan joukkueessa viidettä kertaa. Hän rohkaisee vasta-alkajia puskemaan mahdollisten alkuvaikeuksien yli.
– Juokseminen antaa nopeasti onnistumisen kokemuksia, ohjelmaa seuraamalla voi kehittyä jo viikossa. Tulee voittajafiilis, kun huomaa, että syke pysyy matalalla, vaikka vauhti kasvaa.
– Näin kesällä lenkin päätteeksi voi pulahtaa vaikka järveen. Kylmä vesi tutkitusti tukee palautumista erityisesti naisilla, Heinänen vinkkaa.
Juoksemista helpottavat myös alustaa ja omia tarpeita silmällä pitäen valitut kengät.
– Pitkillä lenkeillä jalat rasittuvat vähemmän, kun edessä ja kantapään kohdalla on kevyt vaimennus, Vanhatalo sanoo.

Pirkkalan seurakunnan joukkueet haastavat Sinut tukemaan Toivoa naisille -työtä orijankielellä Intiassa

Orijankieltä puhutaan Odishan osavaltiossa, joka sijaitsee Itä-Intiassa, Bengalinlahden rannalla. Kieltä puhuu 33 miljoonaa ihmistä. Kristittyjä Odishassa on 2,1 prosenttia. Radio on hyvä keino viedä evankeliumia Jeesuksesta, koska suurin osa ihmisistä asuu maaseudulla, eikä heillä ole varaa ostaa televisiota. Taikausko hallitsee monien ajattelutapaa, siksi hyvälle sanomalle onkin suuri tarve alueella.

Lisätietoa: toivoanaisille.fi

Voit myös kannustaa lahjoittamalla viitenumerolla tilille:

Medialähetys Sanansaattajat ry
Tilinumero: FI37 5062 0320 0320 18
Viitenumero: 1111 33109
Kohde: Orijankieliset Toivoa naisille -ohjelmat

Kannusta Pirkkalan joukkuetta!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku