skip to Main Content

R4M-juoksuhaaste: Salamat / Afganistaniin SAT-7 Pars -työlle

Joukkue haastaa Sinut tukemaan SAT-7 Pars -kanavan darinkielisiä tv-ohjelmia.

Joukkueen nimi: Salamat
Juoksijat: Jaakko Rusama, Mervi Viuhko, Juha-Pekka Rissanen ja Kati Lücke.
Matka: Viestimaraton 4 x 10,5 km
Tapahtuma: Tampere Maraton

Juoksemme tukea SAT-7 Pars -kanavan kautta darinkielisille tv-ohjelmille, jotka näkyvät Afganistanissa ja lähialueilla sekä netin välityksellä myös muualla maailmassa. Satelliittitelevisio-ohjelmien kautta annamme tukea ja rohkaisua vaikeissa oloissa eläville ihmisille.

Sansan tv-tuottaja Mikael Tunér tuottaa darin-, tadzikin- ja farsinkielisiä ohjelmia SAT-7 Pars -kanavalle. Kanavalla lähetetään myös suoria rohkaisu- ja rukousohjelmia darin kielellä. SAT-7:n työntekijät pyytävät rukousta afganistanilaisten puolesta:

Pyydämme rukoilemaan Afganistanin ja kaikkien niiden ihmisten puolesta, jotka joutuvat kokemaan väkivaltaa. Rukoilkaa erityisesti naisten puolesta, että he saisivat edelleen toimia julkisissa viroissa ja tyttöjen puolesta, että he voisivat jatkaa opintojaan kouluissa ja yliopistoissa. Rukoilkaa kristittyjen ja kansallisten vähemmistöjen puolesta, kun heitä kohdellaan eri tavoin kuin valtaväestöä. Rukoilkaa Afganistaniin toivoa, armoa, oikeutta ja tilanteen paranemista.

Sansa toimii yhteistyössä SAT-7-satelliittitelevision kanssa ohjelmatuotantoa taloudellisesti tukien sekä työntekijöitä lähettäen. Kanavia on neljä: SAT-7 Arabic, SAT-7 Pars, SAT-7 Kids sekä SAT-7 Türk.

Kannusta Salamat-joukkuetta lahjoittamalla tähän ajankohtaiseen työhön!
Medialähetys Sanansaattajat ry
Tilinumero: FI37 5062 0320 0320 18
Viitenumero: 1111 33141

MobilePay: 44744 tekstikenttään ”R4M-SALAMAT”

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku