skip to Main Content

R4M-juoksuhaaste: Soikkeli / SAT-7

Marja Soikkeli haastaa Sinut tukemaan kristillisen satelliittikanavan SAT-7:n työtä Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa.

Marjalle SAT-7 työ on tärkeää. Meillä Euroopassa on uusi kriisi ja se vaikuttaa myös Lähi-itään. Libanonin tilanne on ollut muutenkin jo haastava jo pitkään ja näin kristilliselle SAT-7 -kanavalle on tilausta. Maassa on pitkään jatkunut kriisi, korruptio kukkii ja koulutetut ihmiset lähtevät maasta. Ihmiset kaipaavat tukea – hengellistä, henkistä ja konkreettista. Miten heitä voi auttaa?

Vuonna 2020 Maroun Bou Rachedin johdolla SAT-7:n #ForBeirut-kampanja jalkautti SAT-7:n henkilökunnan kaduille konkreettisiin avustustoimiin. He myös haastattelivat ja osallistivat ihmisiä ohjelmiin sen jälkeen, kun Beirutin satamassa sattui räjähdys elokuussa 2020. Erityisesti lapsille se antoi mahdollisuuden käsitellä traumaattisia kokemuksiaan SAT-7 Kids -kanavalla.

Syksyllä 2022 Sansan kumppanin Maroun Bou Rached käy Suomessa kertomassa työstä ja siksikin Marja haluaa kerätä kristillisen SAT-7 satelliittikanavan työhön. Libanon on merkittävä kanavan toimialue, sijaitseehan siellä myös eräs kanavan studioista.

Sansan tukemat ohjelmat auttavat jokapäiväisessä elämässä ja tuovat esille kristillisen toivon.

Jaa hyvää – välitä toivon sanomaa Lähi-itään ja kannustan Marjan juoksua!

Kannusta Marjaa ja lahjoita lähetykselle!

Kohde: SAT-7 arabiankielinen työ
Medialähetys Sanansaattajat ry
Tilinumero: FI37 5062 0320 0320 18
Viitenumero: 1111 33112 tai Tee lahjoitus -nappula

Marjan juoksuhaaste-esite (PDF):

R4M-juoksuhaaste-2022-Marja Soikkeli

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku