skip to Main Content

Päivi ja Ilkka Kastepohja

”Olemme kantaneet lähetyskutsua sydämissämme vuosia. Nyt suunnittelemme lähtöä Singaporeen vuoden 2019 alussa. Aasialaiset tarvitsevat ilosanomaa ja toivoa elämäänsä”, sanovat Päivi ja Ilkka Kastepohja. Jo nyt Ilkan tehtävänä on tukea TWR-Aasian mediakehitystyötä. Päivi toimii jatkossa erilaisissa koordinaattorin ja tiedottajan tehtävissä.

Sansan työn painopiste on Aasiassa, joka on maailman johtava digi- ja sosiaalisen median käyttö- ja kehitysalue. Haluamme kertoa Jeesuksesta digitaalisen median kautta yhä useammalle aasialaiselle.

Päivi ja Ilkka Kastepohja vahvistavat Sansan Aasian-työtä aloittamalla projektityöntekijöinä Singaporessa tammikuussa 2019. Kastepohjat työskentelevät siellä TWR:n (Trans World Radio) palveluksessa.

 


Ilkka on tehnyt kristillistä mediatyötä ja vetänyt erilaisia kehityshankkeita yli 30 vuotta. Hän siirtyy Sansan mediakehitysjohtajan tehtävästä Aasian-työhön. Mediateknologian nopea kehitys on mahdollisuus mutta myös haaste. Ilkan tehtävänä on tukea TWR-Aasian mediakehitystyötä.

Päivi on viimeksi työskennellyt kansalaistyön koordinaattorina mutta aloittaa lähetyskurssin syyskuussa 2018. Hän toimii Singaporessa erilaisissa tiedottajan ja koordinaattorin tehtävissä. Suunnitelmissa on, että Päivi liittyy myös TWR:n paikalliseen tiimiin.

Medialähetystyö tavoittaa erityisesti heitä, joiden on vaikea muuten kuulla evankeliumi. Kastepohjien työn painopiste on kehittää mediatyötä ja lujittaa yhteistyötä TWR-Aasian kanssa. Sansan ulkomaista työtä suunnataan erityisesti sinne, missä median käyttö tuo uusia mahdollisuuksia lähetystehtävän toteuttamiseen.

Sansan yhteistyökumppani, maailmanlaajuinen medialähetysjärjestö TWR lähettää ilosanomaa Jeesuksesta kaikkiaan 260 kielellä. Työn vaikutukset ulottuvat siis laajalle.

Lähde mukaan Päivi ja Ilkka Kastepohjan työn tukijaksi! Työn kautta tavoitetaan paljon aasialaisia. Ilkka toimii jo nyt Sansan Aasian-kumppaneiden tukena mediakehitystyössä.

 

Kuvasarja TWR-Aasian toimiston seinällä, suomennos lisätty digitaalisesti.

Sansan-lähettikeräys-2018-kevätkeräys-artikkelikuva-

Lähettikeräys 2018

Evankeliumilla on maailmalla ennennäkemätön tilaus. Media on näkymätön lähetti, mutta lähetys- ja projektityöntekijämme antavat medialähetystyölle kasvot. Lähetystyöntekijä tarvitsee laajan tukiverkoston, myös taloudellisesti. Ole mukana lähettämässä!

Lähetti_Tiina_Virtanen-ulkokuva_1222_s

Tiina Virtanen

Tiina Virtanen lähti tammikuussa 2018 hallinnolliseksi assistentiksi TWR-Euroopan mediapalveluihin Hollantiin. Liity Tiinan ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään medialähetystyön taustajoukoissa! Pääset mukaan viemään evankeliumia eteenpäin.

Sirpa Rissanen

Sirpa Rissanen

Sirpa Rissanen on lähetystyön konkari, joka on asunut ja työskennellyt monella mantereella. Alkuvuodesta 2018 hän siirtyi Mongoliaan, jossa työskentelee perheradio Wind FM:n hallinnollisissa tehtävissä. Liity Sirpan ystävärenkaaseen!

Marja-Liisa ja David Ezzine

Marja-Liisa ja David Ezzine

Marja-Liisa ja David Ezzine ovat tehneet arabiankielistä medialähetystyötä Etelä-Ranskassa vuodesta 1982. Liity Ezzineiden ystävärenkaaseen ja tue heidän työtään, niin että yhä useampi pohjoisafrikkalainen saa kuulla Jeesuksesta!

Eeva ja Jari Vähäsarja

Eeva ja Jari Vähäsarja

Eeva ja Jari Vähäsarja työskentelevät TWR:n palveluksessa Wienissä. Eeva toimii Toivoa naisille -työn aluekoordinaattorina ja Jari projektien hallintakoordinaattorina. Liity Vähäsarjojen ystävärenkaaseen ja tue heidän työtään, niin olet mukana viemässä evankeliumia eteenpäin!

Eila Murphy Phnom Penhissä

Eila Murphy

Eila Murphy työskentelee kansainvälisen medialähetysjärjestö FEBC Internationalin yhteydessä Suomesta käsin. Hän mm. tutkii median käyttöä ja radiokuuntelua Aasiassa. Liity Eilan ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään, niin että evankeliumi tavoittaa yhä useampia aasialaisia!

mikael_tuner2014

Mikael Tunér

Mikael Tunér ohjaa ja tuottaa SAT-7 Pars -kanavalle persiankielisiä ohjelmia, joita katsotaan mm. Afganistanissa, Iranissa ja Tadžikistanissa. Liity Mikaelin ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään, niin että yhä useampi persiankielinen löytää televisiosta uuden suunnan elämälleen!

Elina Braz de Almeida

Elina Braz de Almeida

Elina Braz de Almeida toimii Kutinan seurakunnan paimenena sekä koordinoi Kroatian evankelisen kirkon lapsi- ja nuorisotyötä. Liity Elinan ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään, niin Sansan pitkäaikainen työ voi jatkua myös Kroatiassa!

Raili Tapio

Raili Tapio

Raili Tapio on pitkän linjan Kroatian-lähetystyöntekijä. Nyt hän työskentelee Sansan kotimaan työssä ja vierailee mm. seurakunnissa. Liity Railin ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku