skip to Main Content

Päivi ja Ilkka Kastepohja

”Aasialaiset tarvitsevat ilosanomaa ja toivoa elämäänsä”, muistuttavat Singaporessa asuvat Päivi ja Ilkka Kastepohja. Ilkka tukee TWR-Aasian mediakehitystyötä ja toimii Sansan Aasian aluepäällikkönä, Päivi työskentelee viestintäkoordinaattorina.

Sansan työn painopiste on Aasiassa, joka on maailman johtava digi- ja sosiaalisen median käyttö- ja kehitysalue. Haluamme kertoa Jeesuksesta digitaalisen median kautta yhä useammalle aasialaiselle.

Päivi ja Ilkka Kastepohja vahvistavat Sansan Aasian-työtä projektityöntekijöinä Singaporessa. Kastepohjat työskentelevät siellä TWR:n (Trans World Radio) palveluksessa.


Ilkka on tehnyt kristillistä mediatyötä ja vetänyt erilaisia kehityshankkeita yli 30 vuotta. Tammikuussa 2019 hän siirtyi Sansan mediakehitysjohtajan tehtävästä Aasian-työhön. Mediateknologian nopea kehitys on mahdollisuus mutta myös haaste. Ilkan tehtävänä on tukea TWR-Aasian mediakehitystyötä. Samalla hän työskentelee Sansan Aasian aluepäällikkönä.

Päivi työskenteli Suomessa viimeksi kansalaistyön koordinaattorina. Singaporessa hän toimii viestintäkoordinaattorin tehtävissä. Suunnitelmissa on, että Päivi liittyy myös TWR:n paikalliseen tiimiin.

Medialähetystyö tavoittaa erityisesti heitä, joiden on vaikea muuten kuulla evankeliumi. Kastepohjien työn painopiste on kehittää mediatyötä ja lujittaa yhteistyötä TWR-Aasian kanssa. Sansan ulkomaista työtä suunnataan erityisesti sinne, missä median käyttö tuo uusia mahdollisuuksia lähetystehtävän toteuttamiseen.

Sansan yhteistyökumppani, maailmanlaajuinen medialähetysjärjestö TWR lähettää ilosanomaa Jeesuksesta kaikkiaan 260 kielellä. Työn vaikutukset ulottuvat siis laajalle.

Lähde mukaan Päivi ja Ilkka Kastepohjan työn tukijaksi! Työn kautta tavoitetaan paljon aasialaisia.

Kuvasarja TWR-Aasian toimiston seinällä, suomennos lisätty digitaalisesti.

lahjoituskohteet-lahetit

Lähetit

Lähetys- ja projektityöntekijämme antavat medialähetystyölle kasvot. Ole mukana lähettämässä!

lahjoituskohteet-lahetit-ez

Marja-Liisa ja David Ezzine

Marja-Liisa ja David Ezzine ovat tehneet arabiankielistä medialähetystyötä vuodesta 1982. Nyt he ovat eläkkeellä ja toimivat Sansan vapaaehtoisina seniorityöntekijöinä. Tue heidän työtään, niin että yhä useampi arabi saa kuulla Jeesuksesta!

lahjoituskohteet-lahetit-va

Eeva ja Jari Vähäsarja

Eeva ja Jari Vähäsarja työskentelevät Wienissä. Eeva toimii TWR:n Toivoa naisille -työn aluekoordinaattorina ja Jari OM:n projektihallinnassa sekä digitaalisen median kehitystyössä. Liity Vähäsarjojen ystävärenkaaseen ja tue heidän työtään, niin olet mukana viemässä evankeliumia eteenpäin!

lahjoituskohteet-lahetit-si

Sirpa Rissanen

Sirpa Rissanen on kansainvälisen työn konkari, joka on asunut ja työskennellyt monella mantereella. Tällä hetkellä hän toimii Mongoliassa viestintäkoordinaattorina sekä perheradio Wind FM:n hallinnollisissa tehtävissä. Liity Sirpan ystävärenkaaseen!

lahjoituskohteet-lahetit-em

Eila Murphy

Eila Murphy työskentelee kansainvälisen medialähetysjärjestö FEBC Internationalin yhteydessä Suomesta käsin. Hän mm. tutkii median käyttöä ja radiokuuntelua Aasiassa. Liity Eilan ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään, niin että evankeliumi tavoittaa yhä useampia aasialaisia!

lahjoituskohteet-lahetit-mi

Mikael Tunér

Mikael Tunér ohjaa ja tuottaa SAT-7 Pars -kanavalle persiankielisiä ohjelmia, joita katsotaan mm. Afganistanissa, Iranissa ja Tadžikistanissa.

lahjoituskohteet-lahetit-el

Elina Braz de Almeida

Elina Braz de Almeida toimii Kutinan seurakunnan paimenena sekä koordinoi Kroatian evankelisen kirkon lapsi- ja nuorisotyötä. Liity Elinan ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään, niin Sansan pitkäaikainen työ voi jatkua myös Kroatiassa!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku