skip to Main Content

Päivi ja Ilkka Kastepohja

Päivi ja Ilkka Kastepohjan toimipaikka on Singapore. Ilkka tukee TWR-Aasian mediakehitystyötä ja toimii Sansan Aasian aluepäällikkönä, Päivi työskentelee viestintäkoordinaattorina.

Sansan työn painopiste on Aasiassa, joka on maailman johtava digi- ja sosiaalisen median käyttö- ja kehitysalue. Haluamme kertoa Jeesuksesta digitaalisen median kautta yhä useammalle aasialaiselle.

Päivi ja Ilkka Kastepohja vahvistavat Sansan Aasian-työtä projektityöntekijöinä Singaporessa. Kastepohjat työskentelevät siellä TWR:n (Trans World Radio) palveluksessa.


Ilkka on tehnyt kristillistä mediatyötä ja vetänyt erilaisia kehityshankkeita yli 30 vuotta. Tammikuussa 2019 hän siirtyi Sansan mediakehitysjohtajan tehtävästä Aasian-työhön. Mediateknologian nopea kehitys on mahdollisuus mutta myös haaste. Ilkan tehtävänä on tukea TWR-Aasian mediakehitystyötä. Samalla hän työskentelee Sansan Aasian aluepäällikkönä.

Päivi työskenteli Suomessa viimeksi kansalaistyön koordinaattorina. Singaporessa hän toimii viestintäkoordinaattorin tehtävissä. Suunnitelmissa on, että Päivi liittyy myös TWR:n paikalliseen tiimiin.

Medialähetystyö tavoittaa erityisesti heitä, joiden on vaikea muuten kuulla evankeliumi. Kastepohjien työn painopiste on kehittää mediatyötä ja lujittaa yhteistyötä TWR-Aasian kanssa. Sansan ulkomaista työtä suunnataan erityisesti sinne, missä median käyttö tuo uusia mahdollisuuksia lähetystehtävän toteuttamiseen.

Sansan yhteistyökumppani, maailmanlaajuinen medialähetysjärjestö TWR lähettää ilosanomaa Jeesuksesta kaikkiaan 260 kielellä. Työn vaikutukset ulottuvat siis laajalle.

Lähde mukaan Päivi ja Ilkka Kastepohjan työn tukijaksi! Työn kautta tavoitetaan paljon aasialaisia.

Kuvasarja TWR-Aasian toimiston seinällä, suomennos lisätty digitaalisesti.

lahjoituskohteet-lahetit

Lähetit

Lähetys- ja projektityöntekijämme antavat medialähetystyölle kasvot. Ole mukana lähettämässä!

lahjoituskohteet-lahetit-el

Elina Braz de Almeida

Elina Braz de Almeida toimii Kutinan seurakunnan paimenena sekä koordinoi Kroatian evankelisen kirkon lapsi- ja nuorisotyötä.

lahjoituskohteet-lahetit-ez

Marja-Liisa ja David Ezzine

Marja-Liisa ja David Ezzine ovat tehneet arabiankielistä medialähetystyötä vuodesta 1982. Nyt he ovat eläkkeellä ja toimivat Sansan vapaaehtoisina seniorityöntekijöinä arabiankielisten parissa.

lahjoituskohteet-lahetit-em

Eila Murphy

Eila Murphy työskentelee kansainvälisen medialähetysjärjestö FEBC Internationalin yhteydessä Suomesta käsin. Hän mm. tutkii median käyttöä ja radiokuuntelua Aasiassa.

lahjoituskohteet-lahetit-si

Sirpa Rissanen

Yli puolet elämästään ulkomailla asunut Sirpa Rissanen työskentelee Sansan Lähi-idän ja Euroopan aluepäällikkönä Kyproksella.

lahjoituskohteet-lahetit-midasilva2

Miia da Silva

Miia da Silva työskentelee TWR:n Euroopan sekä Keski-Aasian, Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan Toivoa naisille-työn koordinaattorina.

lahjoituskohteet-lahetit-mi

Mikael Tunér

Mikael Tunér ohjaa ja tuottaa SAT-7 Pars -kanavalle persiankielisiä ohjelmia, joita katsotaan mm. Afganistanissa, Iranissa ja Tadžikistanissa.

lahjoituskohteet-lahetit-va

Jari Vähäsarja

Jari Vähäsarja toimii OM Eastin projektihallinnassa sekä digitaalisen median kehitystyössä. Eeva Vähäsarja jäi eläkkeelle tammikuussa 2021.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku