skip to Main Content

Kazakstan – kuka kertoisi heille?

Sansan paljon hedelmää tuottanut Hanna-työ laajenee uudella nimellä uudelle alueelle. Kazakinkielistä ”Toivoa naisille” -radio-ohjelmaa lähetetään Kazakstanissa. Radio tavoittaa kazakkeja hyvin. Kristillistä ohjelmaa voi kuunnella myös internetissä ja mobiilisovelluksella. Tarvetta ohjelmille todella onkin. Valloita tilaa Jumalan mahdollisuuksille Kazakstanissa tarjoamalla työhön varoja!

Monet kazakstanilaiset perheet elävät rikkinäistä elämää mm. alkoholin ja huumeiden väärinkäytön vuoksi. Seurauksena on perheväkivaltaa ja lasten pahoinvointia. Toivoa naisille -ohjelmat tarjoavat apua.

Jesaja 6:8. Minä kuulin Herran äänen sanovan: ”- Kenet minä lähetän? Kuka lähtee sananviejäksi?” Niin minä vastasin: – Tässä olen, lähetä minut!

Olemme Kazakstanin kohdalla yllä mainitun kysymyksen äärellä. Hyvä uutinen on se, että Sansalla on jo vastaus siihen, kuka kertoisi heille evankeliumin ja miten. Yhteistyökumppanimme Kazakstanissa on medialähetysjärjestö TWR. Lähtijöiden sijaan nyt etsimmekin lähettäjiä uudelle kentälle.

Uusi työalue Kazakstan – hyväksi havaittu työväline

Turkkilaiseen kieliryhmään kuuluvan kazakin kielen kohdalla ei tarvitse aloittaa maanperän valloitusta aivan alusta. Käytössämme on jo monessa eri kulttuurissa hyväksi havaittu työväline – Naiset toivon lähteellä -nimellä aiemmin tunnettu radio-ohjelma, jonka uusi nimi on Toivoa naisille.

Naisten kautta vaikutus leviää laajemminkin vaikuttaen perheisiin ja ympäröiviin yhteisöihin.

”Vie vuorille tää viesti…” Kazakstanissa on arojen lisäksi myös huimia vuoria. Radio vie vuorillekin viestin.

Mediaevankelointi – Kazakstanin mahdollisuus

Pinta-alaltaan Kazakstan on 7 kertaa Suomea suurempi. Se on maailman suurin sisämaa. Asukkaita on 18,3 miljoonaa. Kazakstanilaisista yli 70 prosenttia on muslimeja ja noin 26 prosenttia kristittyjä, pääosin ortodokseja. Perinteinen lähetystyö on Kazakstanissa lähes mahdotonta, mutta radio ei tunne rajoja. Siksi medialähetys on tuon suuren aromaan mahdollisuus.

Jesaja 35:1 Erämaa ja hietikko iloitsee, aromaa riemuitsee ja kukoistaa kuin lilja.  (KR33)

Sano ”tässä olen” ja lähetä Toivoa naisille Kazakstaniin

Lahjoitusesimerkkejä

Kazakstan on pinta-alaltaan 7 kertaa Suomea suurempi maa.

 • Radiotiimin koulutupäivä, 230€
 • Yksi Toivoa naisille -radio-ohjelma, 30 min: 130 €
 • 10 minuuttia Toivoa naisille -radio-ohjelmaa: 44 €
 • 5 minuuttia Toivoa naisille -radio-ohjelmaa: 22 €

Radiotyötä tekevät usein palkatta kouluttamattomat seurakuntalaiset. He tarvitsevat ohjausta ja koulutusta. Sansa tukee Keski-Aasian Toivoa naisille -ohjelmien tekijöitä kouluttamalla heistä viestinnän osaajia. Samalla he tutustuvat muiden maiden ohjelmien tekijöihin ja voivat oppia myös toisiltaan.

Kuuntelijapalaute Kazakstanista

Toivonsa menettänyt nainen tavattiin puistossa. Hänelle kerrottiin Jumalan mahdollisuuksista. Toivoa naisille -ohjelman tekijä sai hänen yhteystietonsa. Nainen avautui tapaamisessa. Hänen alkoholisoitunut ja väkivaltainen miehensä oli tehnyt väkivaltaa, myös tyttärelleen. Nainen ajatteli, ettei pääse väkivaltaa pakoon. Epätoivossaan hän surmasi miehen, muttei joutunut oikeuteen teostaan. Kuitenkin hänen omatuntonsa syytti häntä, eikä hän pystynyt nukkumaan. Hänelle kerrottiin evankeliumi. Yhteydenpitoa jatkui jonkin aikaa, mutta muslimina hän ei halunnut ottaa vastaan Jeesusta. Sitten yhteydenpito katkesi puhelinnumeron vaihtumiseen.

Naisen puolesta silti rukoiltiin. Paljon myöhemmin hänet yllättäen tunnistettiin kuuntelijaringin valokuvasta. Saatiin tietää, että nainen olikin ottanut vastaan Jeesuksen ja saanut syntinsä anteeksi. Sen lisäksi hänen kotonaan pidettiin jo kotiryhmääkin. Jumala on suuri. Hän muutti tämän väkivaltaan sortuneen epätoivoisen väkivallan uhrin elämän!

Son-Sey_Joulukerays-2017_Sansa

Paras joululahja aasialaisille perheille

Monessa Aasian maassa radiotyötä tehdään perhenäkökulmasta. Kristilliset perheohjelmat kertovat, kuinka voi elää hyvää, toisia kunnioittavaa ja rakastavaa elämää. Samalla kylvetään evankeliumin siemen. Osallistu joulukeräykseen ja anna mittaamattoman arvokas lahja! Nettikeräyksen tavoite on 10 000 euroa. Jumala sinua ja lahjaasi siunatkoon!

Kiinakerays-paakuva_sh

Yhteys muodostettu – miljoonien kiinalaisten tavoittamiseksi

Ihmisen yksi perustarve on tulla nähdyksi ja kohdatuksi. Vuorovaikutteisen median välityksellä yhä useampi kiinalainen tavoitetaan yksilöllisesti evankeliumilla. Auta kiinalaisia ja osallistu keräykseen, jonka tuotolla tuetaan kristillisen vuorovaikutuksellisen median toimintaa ja kehitystyötä. Nettikeräyksen tavoite on 10 000 euroa. Kiitos, Jumala sinua ja lahjaasi siunatkoon!

Myriam_lahjoitussivukuva tekstillä

Yhteys muodostettu – Lähi-idän lapsille toivoa pelon sijaan

”Uskon, että voimme rakentaa parempaa tulevaisuutta Lähi-itään lapsi kerrallaan. Lähi-idällä on toivoa, jos voimme kylvää lapsiin rakkauden siemeniä”, vakuuttaa Essam Nagy, SAT-7 Kidsin tuottaja ja juontaja. Vaikuta lasten elämään ja epävakaiden alueiden tulevaisuuteen. Lahjoita SAT-7:n lastenohjelmiin! Koko keräyksen tavoite on 60 000 euroa, josta nettilahjoituksen osuus 10 000 euroa.

Kambodza_lapsi_tyttö_ilo_hymy_katse_2014_pienimpi_koko__shutterstock_227737780

Yhteys muodostettu – anteeksiantoa ja rakkautta Kambodžaan

Kambodžan asukkaista monet kärsivät edelleen punakhmerien aiheuttamista traumoista. Pol Potin hirmuhallinto tuhosi ihmisiä, kulttuuria ja maata vuosina 1975–78. Traumatisoivat kokemukset ja tunteet siirtyvät sukupolvelta toiselle ja purkautuvat kotiväkivaltana. Auta kambodžalaisia eheytymään ja lahjoita! Krusa FM vie lahjasi perille radiolla.

Rkk-20v-juhlakuva_netti

Kylvä yhdessä Raamattu kannesta kanteen -ohjelman kanssa!

Raamattu kannesta kanteen (Rkk) kiinnostaa suomalaisia edelleen, vaikka se on pyörinyt radiossa jo 20 vuotta. Ensimmäinen ohjelma kuultiin 3.3.1997. Rkk ei kaipaa juhlan kunniaksi kukkia vaan toivoo, että kylväisit kukkarahat siemeniksi radioaalloille uusien kuuntelijoiden tavoittamiseksi ja hyvien hedelmien kasvamiseksi. Lahjoita nyt!

nettikuva_sansafi-1

Jaa parasta lahjaa – toivon evankeliumia SAT-7 Türkin välityksellä

”Valo loistaa pimeydessä, pimeys ei ole saanut sitä valtaansa.” Joh. 1:5. Kristillinen satelliittitelevisio SAT-7 Türk lähettää ohjelmia rohkaistakseen ja vahvistaakseen turkkilaisia kristittyjä. Ohjelmia katsovat muutkin kuin kristityt, ja heille kanava tarjoaa totuudenmukaista tietoa kristinuskosta.

israel-mediatyöllä-kohti-messiaan-tuntemista-475

Israel – mediatyöllä kohti Messiaan tuntemista

Israelissa messiaanisten, Jeesukseen uskovien juutalaisten määrä on lähtenyt viime vuosina hyvään kasvuun. Siihen on merkittävästi vaikuttanut media, jota on käytetään sekä juutalaisten että arabien evankelioimisessa. Jouduta Israelin hengellistä heräämistä – kylvä mediatyöhön Israelissa!

Moni iranilainen kristitty on uskossaan yksin. Median välityksellä hän pääsee mukaan uskovien yhteyteen.        Kuva: Shutterstock.

Kohti toivoa SAT-7 Parsin kanssa

SAT-7 Parsin farsinkielisten tv-ohjelmien näkyvyysalueella asuu satoja miljoonia ihmisiä, joista moni etsii totuutta, toivoa ja kestävää perustusta elämälleen. Kun ihminen löytää kanavan, katsoo sitä ja tutustuu Jeesukseen, hänen elämänsä muuttuu. Me suomalaiset voimme tarjota evankeliumia iranilaisille. Lahjoita nyt.

Kuvateksti testaus Kuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testaus

Hannat jakavat siskolle kans!

Sansan Toivoa naisille/Hanna-työ kustantaa radio-ohjelmia Indonesian, Intian, Kambodžan, Turkin ja uutuutena 2017 Kazakstanin naisille. Ohjelmat auttavat naisia jokapäiväisessä elämässä ja tuovat esille kristillisen toivon. Jaa hyvää radiolla – välitä toivoa naisille!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku