skip to Main Content

Keski-Aasia

Paljon hedelmää tuottanut Toivoa naisille -työ on laajentunut Keski-Aasiaan.

Monet keski-aasialaiset perheet elävät rikkinäistä elämää mm. alkoholin ja huumeiden väärinkäytön vuoksi. Toivoa naisille -ohjelma tarjoaa apua.

Jesaja 6:8. Minä kuulin Herran äänen sanovan: ”- Kenet minä lähetän? Kuka lähtee sananviejäksi?” Niin minä vastasin: – Tässä olen, lähetä minut!

Olemme Keski-Aasian kohdalla yllä mainitun kysymyksen äärellä. Hyvä uutinen on se, että Sansalla on jo vastaus siihen, kuka kertoisi heille evankeliumin ja miten. Turkkilaiseen kieliryhmään kuuluvan kazakin kielen kohdalla ei tarvitse aloittaa maanperän valloitusta aivan alusta. Yhteistyökumppanimme Kazakstanissa on medialähetysjärjestö TWR. Käytössämme on jo monessa eri kulttuurissa hyväksi havaittu työväline: Toivoa naisille -radio-ohjelmat. Lähtijöiden sijaan nyt etsimmekin lähettäjiä uudelle kentälle.

Mediatyö – Keski-Aasian mahdollisuus

Keski-Aasian maista Kazakstan on 7 kertaa Suomea suurempi. Se on maailman suurin sisämaa, jossa on asukkaita 18,3 miljoonaa. Kazakstanilaisista yli 70 prosenttia on muslimeja ja noin 26 prosenttia kristittyjä, pääosin ortodokseja. Perinteinen lähetystyö on alueella lähes mahdotonta, mutta radio ei tunne rajoja. Siksi medialähetys on tuon suuren aromaan mahdollisuus. Yhteistyökumppanillamme on tekeillä alueelle uusi suuri lähetin, joka tavoittaisi useassa maassa paljon ihmisiä.

Jesaja 35:1 Erämaa ja hietikko iloitsee, aromaa riemuitsee ja kukoistaa kuin lilja.  (KR33)

Lähetä toivoa naisille Keski-Aasiaan!

Radiotyötä tekevät usein vapaaehtoiset seurakuntalaiset. He tarvitsevat ohjausta ja koulutusta. Sansa tukee Keski-Aasian Toivoa naisille -ohjelmien tekijöitä kouluttamalla heistä viestinnän osaajia. Samalla he tutustuvat muiden maiden ohjelmien tekijöihin ja voivat oppia myös toisiltaan.

Lue Toivoa naisille -työn uutisia!


Uusimmat artikkelit ja palautteet tältä alueelta:

lahjoituskohteet-indonesia

Indonesia

Indonesiassa keräämme varoja mm. yhteistyökumppanimme FEBC:n mediatyöhön ja -koulutukseen.

lahjoituskohteet-intia

Intia

Viemme evankeliumin perille nopeasti, helposti ja edullisesti yli puolen miljardin intialaisen ulottuville, 14 kielellä. Anna evankeliumi lahjaksi intialaisille.

lahjoituskohteet-iran

Iran – SAT-7 Pars

SAT-7 Parsin farsinkielisten tv-ohjelmien näkyvyysalueella asuu satoja miljoonia ihmisiä, joista moni etsii totuutta, toivoa ja kestävää perustusta elämälleen.

lahjoituskohteet-israel

Israel

Israelissa Jeesukseen uskovien juutalaisten määrä on hyvässä kasvussa – mediatyö vaikuttaa.

lahjoituskohteet-kiina

Kiina

Ihmisen yksi perustarve on tulla nähdyksi ja kohdatuksi. Vuorovaikutteisen median välityksellä yhä useampi kiinalainen tavoitetaan yksilöllisesti evankeliumilla.

lahjoituskohteet-lahetit

Lähetit

Lähetys- ja projektityöntekijämme antavat medialähetystyölle kasvot. Ole mukana lähettämässä!

lahjoituskohteet-mongolia copy

Mongolia

Mongolian perheradio kertoo Jeesuksesta ja antaa vastauksia taivaskaipuuseen.

lahjoituskohteet-toivoanais

Toivoa naisille!

Toivoa naisille on kansainvälinen rukousliike, joka tuottaa radio-ohjelmia naisille ja perheille sekä haastaa rukoilemaan.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku