skip to Main Content

Kristillisen kasvatuksen ohjelmat

Jaa parasta lahjaa! Kasvata ohjelmien kautta uutta sukupolvea tuntemaan Jumala ja kertomaan Jeesuksesta lähipiirissään.

Aasiassa moni kristitty on sukunsa ainoa kristitty. Moni heistä myös kärsii uskonsa vuoksi. Nyt muistamme juuri heitä, sillä emme haluaisi jättää ketään yksin. Tämän keräyksen tuotolla kustannamme kristillisen kasvatuksen ohjelmia Aasiassa.

Kristillisen kasvatuksen ohjelmat

  • Sansan kustantamista ohjelmista n. 22 % on kristillisen kasvatuksen ohjelmia.
  • Pääosaa niistä seurataan Lähi-idässä; mukana on paljon lastenohjelmia.
  • Aasiassa kristillistä kasvatusta ovat mm. Kiinan digimedia, japaninkieliset radio-ohjelmat ja Indonesian Balilla radioitavat ohjelmat. Myös monet muut ohjelmat sivuavat ajoittain kristillistä kasvatusta.
  • Nämä ohjelmat ovat myös seurakunta niille, joilla ei sellaista ole lähellä.

Hedelmistään puu tunnetaan

Kristillisen kasvatuksen ohjelmat rohkaisevat kristittyjä jakamaan sitä hyvää, mitä he ovat Jumalan ja Sanan kautta saaneet. Näin kristityistä kasvaa ”hedelmää” tuottavia. Galatalaiskirjeen viidennessä luvussa luetellaan yhdeksän Hengen hedelmää: rakkaus, ilo, rauha, kärsivällisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, lempeys ja itsehillintä. Paljon muitakin hyviä hedelmiä toki on.

Katso kalastajan vaimon koskettava tarina Kambodžasta

Vibolin tarina

Vibol työskentelee Kambodžan pääkaupungissa Phnom Penhissä tuk tuk -taksikuskina. Vuosia sitten Vibol oli vihainen, kun veli kertoi hänelle Jeesuksesta. Hän jopa usutti koiransa erään pastorin kimppuun. Sitten Pyhä Henki vakuutti hänet, ja nyt Vibol kertoo Jeesuksesta asiakkailleen. Vibolista on tullut hedelmää tuottava kristitty, joka on kuunnellut kristillistä ohjelmaa jo 17 vuotta.

Paljon hyvää satoa myös muslimimaissa

Amerikkalainen messiaaninen (Jeesukseen uskova juutalainen) kirjailija Joel Rosenberg käsittelee kirjoissaan paljon hengellistä etsintää muslimialueilla. Hän kirjoittaa, että viimeisten kymmenen vuoden aikana merkittävä määrä muslimeja on alkanut uskoa Jeesukseen Kristukseen. Tänä vuonna heitä on enemmän kuin koskaan! Kristillisellä medialla on tässä sadossa suuri rooli. Sansan työalueella Kaakkois-Aasiassa on mm. maailman suurin muslimimaa, Indonesia.

Kristillisen kasvatuksen ohjelmat tuottavat paljon satoa, niin Aasiassa kuin Lähi-idässäkin.

Anna kestävä lahja

Itämaan tietäjät antoivat kukin avokätisen lahjan: kultaa, mirhaa ja kallisarvoisia suitsukkeita. Tue yksin uskossaan olevia juuri heille suunnatuilla ohjelmilla sekä anna paras lahja – evankeliumi!

Kiitos lahjastasi!


Varojen käyttö:
Lahjoitus käytetään Aasian mediatyölle ja erityisesti kristillisen kasvatuksen ohjelmien tuotantoon yhteistyökumppaniemme FEBC:n, TWR:n ja VOS:n kautta lahjoittamisvuonna tai kahtena seuraavana vuonna. Mikäli lahjoitusvaroja tulee enemmän kuin tälle kohteelle on tarpeen, ylijäämä käytetään muuhun medialähetystyöhön yhteistyökumppanien kautta.


Uusimmat artikkelit ja palautteet tältä alueelta:

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku