skip to Main Content

Lähetit

Lähetys- ja projektityöntekijämme antavat medialähetystyölle kasvot. Ole mukana lähettämässä!

Lue tästä, mitä nykyajan lähetit tekevät.

Perustietoa Sansan lähetys- ja projektityöntekijöistä

  • Sansalla on ollut lähetystyöntekijöitä vuodesta 1973
  • Asemapaikkoja Aasiassa, Afrikassa ja Euroopassa
  • Vuosien varrella yhteensä 57 lähettiä
  • Tällä hetkellä (5/2019) kymmenen lähetys- ja projektityöntekijää kuudessa maassa
  • Tavoitteena uusien lähettien lähettäminen

Kristus lähettää

Vieressä on kuvana Sansan lähettikonkarin ja ulkomaantyön kandidaatin vuoropuhelu. Aiemmin lähettien työtä hallitsivat henkilökohtaiset kohtaamiset, joiden kautta evankeliumi Jeesuksesta tuotiin perille kasvokkain. Nyt kohtaamisiin Jeesuksen kanssa ohjataan yhä useammin median kautta. Evankeliumia julistetaan laajoille joukoille yhdellä kertaa. Vuorovaikutteisuutta edistävät mm. sosiaalisen median mahdollisuudet ja tekstiviestit. Yhteistä konkarisukupolven ja nykylähettien sekä kandidaattien välillä on se, että Kristus lähettää. Yhteistä on myös evankeliumi.

Sinua tarvitaan. Ole mukana rukoillen ja taloudellisesti tukien. Lähettikeräys kerää varoja Sansan lähetys- ja projektityöntekijöille. Keräyksen tuotto jaetaan kaikkien työntekijöiden kesken; ennen kaikkea heille, joiden kannatuksessa on vajautta.

Saammeko ylpeänä esitellä: Sansan lähetys- ja projektityöntekijät

Nykyiset lähetys- ja projektityöntekijämme toimivat mm. tv-tuotannossa, Toivoa naisille -työssä, seurakuntatyössä, median vaikuttavuustutkimuksessa sekä erilaisissa taustatehtävissä mahdollistamassa evankeliumin kertomisen kymmenille ja sadoille miljoonille. He palvelevat sekä tukijoita Suomessa että kumppaneita maailmalla, yhdessä kansallisten työntekijöiden kanssa.

Yksittäinen lähetys- tai projektityöntekijä on myös oivallinen kuukausilahjoituskohde. Voit liittyä työntekijän ystävärenkaaseen ja olla mukana iloissa ja suruissa, aina kun saat häneltä ystäväkirjeen. Lähettiesittelysivulla on lisää tietoa läheteistä.

Kristus lähettää, mutta tarvitaan siinä meitä ihmisiäkin. Nyt mukaan lähettämään!


Uusimmat lähettejä koskevat artikkelit:

lahjoituskohteet-indonesia

Indonesia

Indonesiassa keräämme varoja mm. yhteistyökumppanimme FEBC:n mediatyöhön ja -koulutukseen.

lahjoituskohteet-intia

Intia

Viemme evankeliumin perille nopeasti, helposti ja edullisesti yli puolen miljardin intialaisen ulottuville, 14 kielellä. Anna evankeliumi lahjaksi intialaisille.

lahjoituskohteet-iran

Iran – SAT-7 Pars

SAT-7 Parsin farsinkielisten tv-ohjelmien näkyvyysalueella asuu satoja miljoonia ihmisiä, joista moni etsii totuutta, toivoa ja kestävää perustusta elämälleen.

lahjoituskohteet-israel

Israel

Israelissa Jeesukseen uskovien juutalaisten määrä on hyvässä kasvussa – mediatyö vaikuttaa.

lahjoituskohteet-keskiaasia

Keski-Aasia

Paljon hedelmää tuottanut Toivoa naisille -työ on laajentunut Keski-Aasiaan.

lahjoituskohteet-kiina

Kiina

Ihmisen yksi perustarve on tulla nähdyksi ja kohdatuksi. Vuorovaikutteisen median välityksellä yhä useampi kiinalainen tavoitetaan yksilöllisesti evankeliumilla.

lahjoituskohteet-mongolia copy

Mongolia

Mongolian perheradio kertoo Jeesuksesta ja antaa vastauksia taivaskaipuuseen.

lahjoituskohteet-toivoanais

Toivoa naisille!

Toivoa naisille on kansainvälinen rukousliike, joka tuottaa radio-ohjelmia naisille ja perheille sekä haastaa rukoilemaan.

lahjoituskohteet-lahetit-ka

Päivi ja Ilkka Kastepohja

”Olemme kantaneet lähetyskutsua sydämissämme vuosia. Aasialaiset tarvitsevat ilosanomaa ja toivoa elämäänsä”, sanovat tammikuussa 2019 Singaporeen muuttaneet Päivi ja Ilkka Kastepohja. Ilkan tehtävänä on tukea TWR-Aasian mediakehitystyötä. Päivi toimii viestintäkoordinaattorina.

lahjoituskohteet-lahetit-ez

Marja-Liisa ja David Ezzine

Marja-Liisa ja David Ezzine ovat tehneet arabiankielistä medialähetystyötä Etelä-Ranskassa vuodesta 1982. Liity Ezzineiden ystävärenkaaseen ja tue heidän työtään, niin että yhä useampi pohjoisafrikkalainen saa kuulla Jeesuksesta!

lahjoituskohteet-lahetit-va

Eeva ja Jari Vähäsarja

Eeva ja Jari Vähäsarja työskentelevät TWR:n palveluksessa Wienissä. Eeva toimii Toivoa naisille -työn aluekoordinaattorina ja Jari projektien hallintakoordinaattorina. Liity Vähäsarjojen ystävärenkaaseen ja tue heidän työtään, niin olet mukana viemässä evankeliumia eteenpäin!

lahjoituskohteet-lahetit-ti

Tiina Virtanen

Tiina Virtanen lähti tammikuussa 2018 hallinnolliseksi assistentiksi TWR-Euroopan mediapalveluihin Hollantiin. Liity Tiinan ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään medialähetystyön taustajoukoissa! Pääset mukaan viemään evankeliumia eteenpäin.

lahjoituskohteet-lahetit-si

Sirpa Rissanen

Sirpa Rissanen on kansainvälisen työn konkari, joka on asunut ja työskennellyt monella mantereella. Tällä hetkellä hän toimii Mongoliassa viestintäkoordinaattorina sekä perheradio Wind FM:n hallinnollisissa tehtävissä. Liity Sirpan ystävärenkaaseen!

lahjoituskohteet-lahetit-em

Eila Murphy

Eila Murphy työskentelee kansainvälisen medialähetysjärjestö FEBC Internationalin yhteydessä Suomesta käsin. Hän mm. tutkii median käyttöä ja radiokuuntelua Aasiassa. Liity Eilan ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään, niin että evankeliumi tavoittaa yhä useampia aasialaisia!

lahjoituskohteet-lahetit-mi

Mikael Tunér

Mikael Tunér ohjaa ja tuottaa SAT-7 Pars -kanavalle persiankielisiä ohjelmia, joita katsotaan mm. Afganistanissa, Iranissa ja Tadžikistanissa.

lahjoituskohteet-lahetit-el

Elina Braz de Almeida

Elina Braz de Almeida toimii Kutinan seurakunnan paimenena sekä koordinoi Kroatian evankelisen kirkon lapsi- ja nuorisotyötä. Liity Elinan ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään, niin Sansan pitkäaikainen työ voi jatkua myös Kroatiassa!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku