skip to Main Content

Raamatunopetusohjelmat

Raamatunopetusohjelmat antavat hyviä perustuksia Aasian nuorelle ja nopeasti kasvavalle väestölle. Aasia on maanosa, jossa on vähiten julistettu evankeliumia.

Pelko ahdistaa Aasiassa – lääke löytyy Raamatusta

Kristittyjen osuutta Aasian uskontojakaumassa kuvaa toiseksi matalin palkki. Tarve kertoa Jeesuksesta on suuri!

Monen aasialaisen sydämessä asuvat pelko ja huoli, jotka vievät elämästä ilon ja toivon. Tässä muutamia pelon aiheita ja vastauksia Raamatusta:

Pelkään, miten minulle käy kuoltuani.
Vastaus Raamatusta: ”Usko Herraan Jeesukseen, niin pelastut, sinä ja koko perhekuntasi.” Ap.t. 16:31

Minun on pakko varastaa elättääkseni perheeni.
Vastaus Raamatusta: ”Älä varasta. … Teidän taivaallinen Isänne tietää kyllä, että te tarvitsette kaikkea tätä.” 2. Moos. 20:15, Matt. 6:32

Voinko käydä läheisteni haudalla ja polttaa suitsukkeita henkien lepyttämiseksi?
Vastaus Raamatusta: ”Älkää pelätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, mutta eivät kykene tappamaan sielua…. Älköön sydämenne olko levoton. Uskokaa Jumalaan ja uskokaa minuun.” Matt. 10:28 ja Joh. 14:1

Audiolaitteelta soiva Raamatun opetus muuttaa elämää

Nyt rakennetaan Aasiaa, mutta mille pohjalle?

Raamattu on kirjoitettu ohjeeksi ihmisten arkeen. Nyt on aika opettaa aasialaisia tuntemaan Jumalan sanaa. Aasia on maanosa, jossa on vähiten julistettu evankeliumia. Lisäksi sen väestö on nuorta ja kasvaa nopeasti.

Maanosan talouksien osuus koko maailman BKT:stä, ostovoimapariteettimitattuna / IMF.

Aasiaan suuntautuva medialähetystyö on tänä vuonna vahvasti esillä Sansan työssä. Kristinuskoon tutustumista voidaan kuvata puuna. Kevätkeräyksellä kasvatimme juuria eli tuimme sosiaalisia ohjelmasisältöjä. Kesäkeräyksen tuotolla kasvatetaan runkoa ja tuetaan evankelioivia ohjelmia. Nyt ovat vuorossa oksat eli raamatunopetusohjelmat. Ne auttavat Raamatun tuntemisessa ja uskon syventämisessä.

Vaikuta kasvavan Aasian tulevaisuuteen rukoilemalla ja lahjoittamalla. Raamatun sana poistaa pelkoja ja antaa tilalle ilon ja toivon.

Ole siunauksena aasialaisille. Lahjoita Raamatun sanaa median välityksellä!


Varojen käyttö:
Lahjoitus käytetään Aasian mediatyölle yhteistyökumppaniemme FEBC:n, TWR:n ja VOS:n kautta lahjoittamisvuonna tai kahtena seuraavana vuonna. Mikäli lahjoitusvaroja tulee enemmän kuin tälle kohteelle on tarpeen, ylijäämä käytetään muuhun medialähetystyöhön yhteistyökumppanien kautta.


Uusimmat artikkelit ja palautteet tältä alueelta:

lahjoituskohteet-kiina

Kiina

Ihmisen yksi perustarve on tulla nähdyksi. Vuorovaikutteisen median avulla yhä useampi kiinalainen tavoitetaan yksilöllisesti evankeliumilla.

lahjoituskohteet-rkk

Raamattu kannesta kanteen -ohjelma

Raamattu kannesta kanteen on Radio Dein kuunnelluimpia ohjelmia. Poikkeusaikoina kuuntelijamäärä on kasvanut myös netissä ja mobiilisovelluksella.

lahjoituskohteet-toivoanais

Toivoa naisille!

Toivoa naisille on kansainvälinen rukousliike, joka tuottaa radio-ohjelmia naisille ja perheille sekä haastaa rukoilemaan.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku