skip to Main Content

Raili Tapio

Raili Tapio on pitkän linjan Kroatian-lähetystyöntekijä. Nyt hän työskentelee Sansan kotimaan työssä ja vierailee mm. seurakunnissa. Liity Railin ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään!

Jumala ei arvo ihmisiä, mutta voi käyttää arpaa kutsunsa välineenä! Nuori Raili Tapio osallistui Sansan julkaiseman Menkää siis -lehden arpajaisiin, joista voitti päävoiton: matkan Jugoslaviaan. Matkan aikana lähetyskutsu ei herännyt, mutta sen jälkeen ajatus ei jättänyt rauhaan.

Nuorisotyönohjaajaksi opiskellut Raili päätyi Sansaan nuorisotyön sihteeriksi syksyllä 1987. Hän innostui työstä nuorten parissa, veti suosittuja lastenleirejä ja ideoi Antti Antenni -kirjekurssin, jossa lapsille kerrottiin Jumalasta, lähetystyöstä ja Sansasta.

Jumalan sana oli ja on Railille kaikki kaikessa. Ensikosketuksen siihen hän sai lapsena, kun äiti oli ostanut kulkukauppiaalta kukkataulut, joissa oli Raamatun lauseet. Niitä hän luki iltarukoukseksi. Kuullessaan rippikoulussa Raamatun opetusta Raili ymmärsi, että juuri sitä hän kaipasi ja halusi kertoa muillekin.

Rakkauden kohteena Kroatia

Kemijärveltä kotoisin oleva Raili Tapio lähti ensimmäiselle lähetystyökaudelleen Jugoslaviaan syksyllä 1990. Pian syttyi sota, ja Kroatia itsenäistyi Jugoslaviasta vuonna 1991. Lähetystyöntekijänä Kroatiassa vierähti yhteensä 22 vuotta. Raili asui Kutinan kaupungissa ja työskenteli diakonina useassa Kroatian evankelisen kirkon seurakunnassa.

Työtehtäviin kuuluivat muun muassa raamattuopetus, musiikkityö, kotikäynnit, humanitäärisen avun jakaminen sekä kroatiankielisen radio-ohjelman toimittaminen. Lapsi- ja nuorisotyössä hän oli vahvasti mukana ja kirkolla asuessaan huolehti myös talonmiehen ja suntion tehtävistä.

Kroatiassa Raili on nähnyt paljon hätää ja huolta. Siellä hän on nähnyt myös sen, kuinka Jumala kääntää vaikeudet siunauksiksi ja synnyttää elävän uskon. Nyt Raili on palannut Suomeen ja Sansan kotimaan työhön. Hän muun muassa käy seurakunnissa opettamassa Raamattua sekä puhumassa lähetystyöstä.

Kastepohja2018-rajattu-mini-retouch

Päivi ja Ilkka Kastepohja

”Olemme kantaneet lähetyskutsua sydämissämme vuosia. Aasialaiset tarvitsevat ilosanomaa ja toivoa elämäänsä”, sanovat tammikuussa 2019 Singaporeen muuttaneet Päivi ja Ilkka Kastepohja. Ilkan tehtävänä on tukea TWR-Aasian mediakehitystyötä. Päivi toimii viestintäkoordinaattorina.

Sansan-lähettikeräys-2018-kevätkeräys-artikkelikuva-

Lähettikeräys 2018

Evankeliumilla on maailmalla ennennäkemätön tilaus. Media on näkymätön lähetti, mutta lähetys- ja projektityöntekijämme antavat medialähetystyölle kasvot. Lähetystyöntekijä tarvitsee laajan tukiverkoston, myös taloudellisesti. Ole mukana lähettämässä!

Lähetti_Tiina_Virtanen-ulkokuva_1222_s

Tiina Virtanen

Tiina Virtanen lähti tammikuussa 2018 hallinnolliseksi assistentiksi TWR-Euroopan mediapalveluihin Hollantiin. Liity Tiinan ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään medialähetystyön taustajoukoissa! Pääset mukaan viemään evankeliumia eteenpäin.

Sirpa Rissanen

Sirpa Rissanen

Sirpa Rissanen on lähetystyön konkari, joka on asunut ja työskennellyt monella mantereella. Alkuvuodesta 2018 hän siirtyi Mongoliaan, jossa työskentelee perheradio Wind FM:n hallinnollisissa tehtävissä. Liity Sirpan ystävärenkaaseen!

Marja-Liisa ja David Ezzine

Marja-Liisa ja David Ezzine

Marja-Liisa ja David Ezzine ovat tehneet arabiankielistä medialähetystyötä Etelä-Ranskassa vuodesta 1982. Liity Ezzineiden ystävärenkaaseen ja tue heidän työtään, niin että yhä useampi pohjoisafrikkalainen saa kuulla Jeesuksesta!

Eeva ja Jari Vähäsarja

Eeva ja Jari Vähäsarja

Eeva ja Jari Vähäsarja työskentelevät TWR:n palveluksessa Wienissä. Eeva toimii Toivoa naisille -työn aluekoordinaattorina ja Jari projektien hallintakoordinaattorina. Liity Vähäsarjojen ystävärenkaaseen ja tue heidän työtään, niin olet mukana viemässä evankeliumia eteenpäin!

Eila Murphy Phnom Penhissä

Eila Murphy

Eila Murphy työskentelee kansainvälisen medialähetysjärjestö FEBC Internationalin yhteydessä Suomesta käsin. Hän mm. tutkii median käyttöä ja radiokuuntelua Aasiassa. Liity Eilan ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään, niin että evankeliumi tavoittaa yhä useampia aasialaisia!

mikael_tuner2014

Mikael Tunér

Mikael Tunér ohjaa ja tuottaa SAT-7 Pars -kanavalle persiankielisiä ohjelmia, joita katsotaan mm. Afganistanissa, Iranissa ja Tadžikistanissa. Liity Mikaelin ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään, niin että yhä useampi persiankielinen löytää televisiosta uuden suunnan elämälleen!

Elina Braz de Almeida

Elina Braz de Almeida

Elina Braz de Almeida toimii Kutinan seurakunnan paimenena sekä koordinoi Kroatian evankelisen kirkon lapsi- ja nuorisotyötä. Liity Elinan ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään, niin Sansan pitkäaikainen työ voi jatkua myös Kroatiassa!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku