skip to Main Content

Rkk-sovellus 2.0

Sansa on tuomassa Raamattu kannesta kanteen -sovelluksen aivan uudelle tasolle vuoden 2021 loppuun mennessä. Kehitystyö tarvitsee kuitenkin mittavasti varoja.

Vuonna 1997 alkanut Raamattu kannesta kanteen -ohjelmasarja (Rkk) on niin suosittu, että Sansa jatkoi heinäkuussa ohjelman tuottamista viidennelle tuotantokaudelle. Myös netin ja mobiilisovelluksen kautta kuuntelu on erittäin suosittua.

Pitkään suunniteltu uusi Rkk-sovellus on vihdoin tuotannossa. Vanha sovellus on toteutettu vapaaehtoisten panoksella. Viime aikoina erityisesti iPhonelle tehty versio ei ole toiminut enää kunnolla. Samoin joissakin Android-käyttöjärjestelmän versioissa on esiintynyt ongelmia. Vanhaa sovellusta on mahdotonta enää korjata tai päivittää, joten päädyimme jo vuosi sitten suunnittelemaan kokonaan uutta sovellusta käyttäjäpalautteen siivittämänä.

Mitä uusi sovellus tuo mukanaan?

Uusi Sansan RKK-sovellus

• Käyttäjäpalautteen nojalla rakennettu selkeä käyttöliittymä.
• Voit kelata opetusta helposti eteen- ja taaksepäin.
• Voit halutessasi jakaa kuuntelemasi kohdan kaverille.
• Kirjautumalla laitteellasi sovellukseen saat jatkossa kuuntelutiedot siirtymään laitteelta toiselle, esim. tabletilta kännykkään ja päinvastoin.
• Tutut Raamatun väliotsikot listautuvat kultakin kuuntelujaksolta esiin Rkk-jakson nimen lisäksi.
• Voit myös halutessasi nopeuttaa kuuntelua vaikka 10 %.
• Voit seurata medialähetystyötä laajemminkin.
… ja lisäksi on paljon muuta uudistusta

Auttaisitko Rkk-sovelluksen valmistamisessa?

Tavoitteemme on saada uusi Rkk-sovellus käyttöön vuoden 2021 loppuun mennessä. Olemme suunnitelleet sovelluksen niin, että se olisi mahdollisimman pitkäikäinen ja että samaa sovellusta voidaan käyttää eri käyttöjärjestelmän puhelimissa. Siksi satsaamme tähän sovellukseen yli kolmekymmentä tuhatta euroa. Pyydämmekin sinulta lahjoitusta Rkk-sovelluksen loppuunsaattamiseksi.

Raamattu kannesta kanteen -ohjelma niin radiossa kuin mobiilisovelluksena kaipaa tukeasi. Saamme rukoilla sitä, että Sana saisi koskettaa yhä useamman suomalaisen sydäntä myös tämän ohjelman kautta.

Uutta odotellessa…

Vanhaa sovellusta ei enää päivitetä, mutta voit uutta sovellusta odotellessasi kuunnella ohjelmia nettiselaimen kautta osoitteessa rkk-sansa.net/kuuntele

Varojen käyttö: Lahjoitus käytetään Rkk-sovelluksen tuotantoon. Mahdollinen ylimäärä käytetään ohjelman radiointiin Radio Dein ja Järviradion kautta. Mikäli lahjoitusvaroja tulee enemmän kuin tälle kohteelle on tarpeen, ylijäämä käytetään muuhun medialähetystyöhön Sansan tai yhteistyökumppanien kautta.

Uusimmat artikkelit ja palautteet Suomesta:

lahjoituskohteet-kaakkoisaasia

Kaakkois-Aasia

Monella ihmisellä Kaakkois-Aasiassa on sisimmässään kaipaus muutokseen. Tuon kaipauksen voi evankeliumi täyttää.

lahjoituskohteet-rkk

Raamattu kannesta kanteen -ohjelma

Raamattu kannesta kanteen on Radio Dein kuunnelluimpia ohjelmia. Poikkeusaikoina kuuntelijamäärä on kasvanut myös netissä ja mobiilisovelluksella.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku