skip to Main Content

Rkk-sovellus 2.0

Sansa on tuonut Raamattu kannesta kanteen -sovelluksen aivan uudelle tasolle. Kehitystyön kaikkia kustannuksia ei ole vielä saatu katettua.

 

Vuonna 1997 alkanut Raamattu kannesta kanteen -ohjelmasarja (Rkk) on niin suosittu, että Sansa jatkoi heinäkuussa 2021 ohjelman tuottamista viidennelle tuotantokaudelle. Myös netin ja mobiilisovelluksen kautta kuuntelu on erittäin suosittua.

Pitkään suunniteltu uusi Rkk-sovellus on nyt valmis ja ladattavissa, mutta vaatii vielä pieniä päivityksiä. Lataa uusi sovellus täältä: https://sansa.fi/sovellus/

Mitä uusi sovellus toi mukanaan?

Uusi Sansan Rkk-sovellus

• Käyttäjäpalautteen nojalla rakennettu selkeä käyttöliittymä.
• Voit kelata opetusta helposti eteen- ja taaksepäin.
• Voit halutessasi jakaa kuuntelemasi kohdan kaverille.
• Kirjautumalla laitteellasi sovellukseen saat jatkossa kuuntelutiedot siirtymään laitteelta toiselle, esim. tabletilta kännykkään ja päinvastoin.
• Tutut Raamatun väliotsikot listautuvat kultakin kuuntelujaksolta esiin Rkk-jakson nimen lisäksi.
• Voit myös halutessasi nopeuttaa kuuntelua vaikka 10 %.
• Voit seurata medialähetystyötä laajemminkin.
… ja lisäksi on paljon muuta uudistusta

Auttaisitko Rkk-sovelluksen kustannuksissa?

Olemme suunnitelleet sovelluksen niin, että se olisi mahdollisimman pitkäikäinen ja että samaa sovellusta voidaan käyttää eri käyttöjärjestelmän puhelimissa. Siksi satsasimme tähän sovellukseen yli kolmekymmentä tuhatta euroa. Kiitos, jos olet jo osallistunut keräykseen!

Raamattu kannesta kanteen -ohjelma niin radiossa kuin mobiilisovelluksena kaipaa tukeasi. Saamme rukoilla sitä, että Sana koskettaa yhä useamman suomalaisen sydäntä myös tämän ohjelman kautta.

Varojen käyttö: Lahjoitus käytetään Rkk-sovelluksen tuotantoon. Mahdollinen ylimäärä käytetään ohjelman radiointiin Radio Dein ja Järviradion kautta. Mikäli lahjoitusvaroja tulee enemmän kuin tälle kohteelle on tarpeen, ylijäämä käytetään muuhun medialähetystyöhön Sansan tai yhteistyökumppanien kautta.

_

lahjoituskohteet-ukraina-FEBC

Ukraina: Toivon sanomaa

Ukrainan mediatyö tarvitsee akuutisti apuamme. Ukrainalaiset kaipaavat hyviä uutisia ja toivon sanomaa!

lahjoituskohteet-evankeliumia

Parempia uutisia

Ajankohtaiset uutiset vaihtelevat kriisistä toiseen. Meillä on kerrottavana huonojen uutisten sijaan paljon parempi: evankeliumi.

Yhteydenpitotyö

Yhteydenpitotyö osana medialähetystä

Sansan kustantama ohjelmatuotanto koostuu ohjelman tekemisestä, lähettämisestä ja yhteyden pitämisestä. Yhteydenpitotyössä vastataan mm. kysymyksiin ja rukoillaan henkilökohtaisten rukousaiheiden puolesta.

lahjoituskohteet-rkk

Raamattu kannesta kanteen -ohjelma

Raamattu kannesta kanteen on Radio Dein kuunnelluimpia ohjelmia. Poikkeusaikoina kuuntelijamäärä on kasvanut myös netissä ja mobiilisovelluksella.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku