skip to Main Content

SAT-7 donering

Osäkerhet, många nationer, krig, hopp i ruiner, flyktingar, tält, överlevnad, en problemzon och behovet av förändring är ord som kommer att tänka på när man beskriver Mellanöstern och Nordafrika. SAT-7: s fyra ”kraftkanaler” regnar evangeliet och hopp från himlen Livet…

Osäkerhet, många nationer, krig, hopp i ruiner, flyktingar, tält, överlevnad, en problemzon och behovet av förändring är ord som kommer att tänka på när man beskriver Mellanöstern och Nordafrika.

SAT-7: s fyra ”kraftkanaler” regnar evangeliet och hopp från himlen

Livet i Mellanöstern och Nordafrika är mycket sårbart, men det finns alltid hopp!
Hoppet regnar från himlen när Christian SAT-7 sänder goda nyheter via satellit.

SAT-7 sänder dygnet runt och når miljontals tittare i Mellanöstern och Norra Afrika. SAT-7, som grundades 1996, producerar och sänder program på arabiska, turkiska och persiska i Mellanöstern och Norra Afrika. Det dagliga programutbudet består bland annat av diskussionspaneler, drama, musik, barnprogram och bibelundervisning.

SAT-7 Kids – barnkanal


Exempel på programvara:
Chato – särskilt för fattiga barn på landsbygden i Egypten
Family of Jesus – barn uppmanas att vända sig till Jesus
A Riddle and a Story – Bibelns värderingar lärs ut genom gåtor
Respons: ”Den här kanalen är den första och enda som jag gärna kan låta våra barn titta på. Jag vet att de är säkra och glada att lära sig bra saker med dig.”

 

SAT-7 Pars – en kanal till Iran och de omgivande områdena

Exempel på programvara:
Question mark – svåra frågor och svar på dem
Respons: ”Jag går till en armenisk kyrka för att be ensam, eftersom vi konvertiter inte får delta i gemensamma gudstjänster. Tack för dina program, min tro kommer att bekräftas.”

SAT-7 Türk – turkisk och europeisk turkisk kanal

Exempel på programvara:
Om livet – ett trosprogram där experter svarar på frågor
Hemlagad – program för kvinnor: matlagning, psykologi och kultur
Kraften i bön – utmanande frågor från tittarna besvaras och ber för dem
Respons: ”Jag har aldrig träffat en enda kristen. Nu ser jag dig på TV och jag kan inte riktigt tro att det är sant. Jag prisar Gud för din kanal!”

SAT-7 arabiska – kristet program för 21 arabisktalande länder

Exempel på programvara:
• Nål och ny tråd – tar djärvt aktuella frågor
Är det viktigt att vara kristen? – reflekterar över tittarnas frågor och ger svar från den kristna tron
Respons: ”Mina familjemedlemmar är arg om jag tittar på dina program på TV. Det är därför jag tittar på dem regelbundet på min telefon. Tack för programmen!”

I mer än 20 år har SAT-7 sänt kristna tv-program och undervisat om den permanenta grunden, Jesus Kristus. Kanalerna sänds dygnet runt varje dag på året. Programmen berättar historien om förlåtelsens livsförändrande kraft och väcker en ny generation att tro på Bibeln och engagera sig för det goda.

Enligt forskning har SAT-7-kanaler mer än 21 miljoner tittare, och fler nås för evangeliet hela tiden. Satelliterna är redo att sända det nya programmet. Låt oss samla hopp mitt i osäkerheten – via SAT-7-satellitkanaler!

Johannes 14:27. Jesus: ”Jag lämnar dig frid. Jag ger dig min frid, inte den typ som världen ger. Var modig, förtvivla inte.”

Donera nu till produktion och sändning av SAT-7-program!

Användning av medel: Donationen kommer att användas för att producera SAT-7-program på arabiska, turkiska, farsi och tadzjikiska under donationsåret eller två år efter donationen. Om det finns fler donationer än vad som behövs för denna artikel, kommer överskottet att användas för andra mediasändningar via Sansa eller partners.

Insamlingstillstånd:

ÅLR 2021/5956 Giltighetstid och -område: 1.8.2021-31.7.2022 landskapet Åland

Till att stödja det kristna mediearbetet som organisationens internationella partner utför, missionsarbete utomlands, den kroatiska evangeliska kyrkans församlinsarbete samt produktion och sändning av kristna radionprogram, utveckling ock produktion av medieverksamhet i Finland.

Fastlandet-Finland:

RA/2020/1017, beviljats 26.08.2020, Polisstyrelsen, giltighet från 01.01.2021


Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku