skip to Main Content

Darinkielinen työ Afganistanissa

Tällä keräyksellä kustannetaan erityisesti toivontäyteistä darinkielistä kristillistä ohjelmaa Afganistanissa.


Toivo toivottomalle, rauha rauhattomalle

Eri puolilla maailmaa joulua vietetään hyvin erilaisissa merkeissä − toisin paikoin myös toivottomuuden ja rauhattomuuden ilmapiirissä. Katseemme kääntyvät tänä jouluna erityisesti lähimmäisiimme Afganistanissa.

SAT-7-ohjelmien afganistanilainen katsoja kirjoitti kanavalle syyskuussa 2021: ”Uskon, että Jeesus haluaa suojella minua ja perhettäni. Mutta jos Taliban saa tietää olevani kristitty, he tulevat uhkaamaan meitä. En pelkää oman elämäni puolesta, koska olen antanut sen Jeesukselle, mutta uskoni vuoksi myös perheeni on vaarassa. Turvaudun ja luotan Jumalan Sanaan.”

SAT-7 Pars tuikkii taivaalla yhteydenpitäjän roolissa

Joulun keskeinen sanoma on ”Teille on syntynyt Vapahtaja” ja ”hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen isä, Rauhanruhtinas.” (Luukas 2:11, Jesaja 9:5)

Sansan yhteistyökumppanin SAT-7 Parsin ohjelmat tuovat Lähi-itään ja Keski-Aasiaan rauhan sanomaa. Kanavan henkilökunta viestittää katsojille jatkuvasti, ettei heitä ole unohdettu ja että heidän puolestaan rukoillaan. SAT-7 Pars tekee työtä persiankielisillä alueilla tuottaen kristillisiä ohjelmia eri murteilla ja pitäen yhteyttä alueen katsojiin.

Satelliittitelevisio-ohjelmia voi edelleen katsella Afganistanissakin. SAT-7 Parsin henkilökunta saa jatkuvasti rukous- ja avunpyyntöjä afganistanilaisilta. ”Rukoilkaa puolestani – en ole turvassa.”Älkää unohtako meitä.” Rukoustuen tärkeyden lisäksi afganistanilaisten lähettämistä viesteistä välittyy se, miten merkityksellistä yhteydenpito on. ”Olemme yhteydessä teihin niin kauan kuin voimme. Kiitos, kun kuuntelette meitä.”

Katso koskettava video, jossa Iranin lapset rukoilevat Afganistanin kristittyjen puolesta

Sinua ja Sansaa tarvitaan

Sansalla on menossa joulukeräys SAT-7 Parsin nyt erityisen tärkeälle työlle. Työtä on paljon ja tarve on suuri. Kiitos, jos voit sytyttää Jeesuksen tuntemisen toivon jonkun toivottoman sydämeen. Samalla tuot rauhan monen rauhattoman kristityn ovelle. Joku muistaa heitä rukouksin ja kristillisen satelliittiohjelman muodossa.

Viitenumerolahjoitus:

Medialähetys Sanansaattajat ry Lahjoitustili: FI 37 5062 0320 0320 18
Viitenumero: 7111 92016

pars-lisäkuva-afgaanilapsista

Anna paras joululahja, toivo toivottomalle, rauha rauhattomalle SAT-7 Pars -kanavan kautta!


Varojen käyttö: Keräystuotto menee kristillisen satelliittikanava SAT-7:n kautta erityisesti darinkielisten ohjelmien tuotantoon ja lähetykseen lahjoittamisvuonna tai kahtena lahjoittamista seuraavana vuonna. Tuottoa käytetään myös Sansan SAT-7:n lähetys- ja projektityöntekijöiden palkkaan, kuten tv-tuottaja Mikael Tunérin darinkielisten ohjelmien tuotantoon sekä kansallisten työntekijöiden palkkaukseen. Mikäli lahjoitusvaroja tulee enemmän kuin tälle kohteelle on tarpeen, ylijäämä käytetään muuhun medialähetystyöhön Sansan tai yhteistyökumppanien kautta.

Keräyslupa: Manner-Suomi RA/2020/1017, myönnetty 26.08.2020, Poliisihallitus.

Uusimmat artikkelit ja palautteet tältä alueelta:

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku