skip to Main Content

Sirpa Rissanen

Yli puolet elämästään ulkomailla asunut Sirpa Rissanen työskentelee Sansan Lähi-idän ja Euroopan aluepäällikkönä Kyproksella.

Sirpa Rissanen aloitti Sansan projektityöntekijänä helmikuussa 2016. Vuosiin on mahtunut satelliittitelevisio SAT-7:n hankehallintoa Kyproksella ja pari vuotta perheradio Wind FM:n työyhteyttä Mongoliassa. Tällä hetkellä hän toimii Sansan Lähi-idän ja Euroopan aluepäällikkönä Kyproksella.

− Koronapandemian aikaiset liikkumisrajoitukset ja eristyksessä eläminen ovat kirkastaneet itselleni ihmisten jokapäiväistä arkea Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan alueella. Eristyneisyys on arkipäivää monille naisille ja lapsille. Monille satelliittitelevisio ja sosiaalinen media ovat ainoa linkki ulkomaailmaan joka ikinen päivä, Sirpa Rissanen muistuttaa.

− Median keinot ylittää rajoja ja saavuttaa suljettuja koteja antavat mahdollisuuksia myös lähetystyössä. Emme itse tuota sisältöjä, vaan toimimme yhteistyössä paikallisten kumppaniemme kanssa. Heillä on kielitaito ja alueen kulttuurien tuntemus. Ohjelmasisällöissä on kristillisen opetuksen lisäksi myös esimerkiksi perheohjelmia sekä naisten ja lasten oikeuksia käsitteleviä sisältöjä.

Työkokemusta monelta mantereelta

Sirpa Rissanen on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden kandidaatti (BA) sekä yo-matkailumerkonomi. Hän on naimisissa lähetyslentäjä Roy Rissasen kanssa, ja pariskunta on ollut lähetystyössä Afrikassa ja Aasiassa vuodesta 1993. Perheeseen kuuluu myös neljä aikuista tytärtä.

lahjoituskohteet-lahetit-tillgren

Erja Tillgren

Erja Tillgren toimii MediaWorksin palveluksessa Itävallassa alkuvuodesta 2022 lähtien.

lahjoituskohteet-lahetit

Lähetit

Lähetys- ja projektityöntekijämme antavat medialähetystyölle kasvot. Ole mukana lähettämässä!

lahjoituskohteet-lahetit-el

Elina Braz de Almeida

Elina Braz de Almeida toimii Kutinan seurakunnan paimenena sekä koordinoi Kroatian evankelisen kirkon lapsi- ja nuorisotyötä.

lahjoituskohteet-lahetit-ez

Marja-Liisa ja David Ezzine

Marja-Liisa ja David Ezzine ovat tehneet arabiankielistä medialähetystyötä vuodesta 1982. Nyt he ovat eläkkeellä ja toimivat Sansan vapaaehtoisina seniorityöntekijöinä arabiankielisten parissa.

lahjoituskohteet-lahetit-kastepohja

Ilkka Kastepohja

Ilkka Kastepohja tukee Sansan aasialaisten kumppanien mediakehitystyötä ja toimii Aasian aluepäällikkönä Suomesta käsin.

lahjoituskohteet-lahetit-em

Eila Murphy

Eila Murphy työskentelee kansainvälisen medialähetysjärjestö FEBC Internationalin yhteydessä Suomesta käsin. Hän mm. tutkii median käyttöä ja radiokuuntelua Aasiassa.

lahjoituskohteet-lahetit-midasilva2

Miia da Silva

Miia da Silva työskentelee TWR:n Euroopan sekä Keski-Aasian, Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan Toivoa naisille-työn koordinaattorina.

lahjoituskohteet-lahetit-mi

Mikael Tunér

Mikael Tunér ohjaa ja tuottaa SAT-7 Pars -kanavalle persiankielisiä ohjelmia, joita katsotaan mm. Afganistanissa, Iranissa ja Tadžikistanissa.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku