skip to Main Content

Sirpa Rissanen

Sirpa Rissanen työskentelee satelliittitelevisio SAT-7:n hallinnollisissa tehtävissä Kyproksella mutta siirtyy vuodenvaihteessa perheradio Wind FM:n palvelukseen Mongoliaan. Liity Sirpan ystävärenkaaseen!

Sirpa Rissanen on työskennellyt kristillisen satelliittitelevisio SAT-7:n hankehallintotiimissä Kyproksen Nikosiassa vuosina 2016–2017. Työhön on kuulunut strategisesti tärkeiden mediahankkeiden suunnittelua, seurantaa ja raportointia.

Vuodenvaihteessa 2017–2018 Sirpa siirtyy Mongoliaan Wind FM:n palvelukseen, edelleen Sansan lähetystyöntekijänä. Mongoliassa työhön kuuluu hankehallintoa ja hankehallinnon koulutusta paikallisille työntekijöille. Siirto tuli ajankohtaiseksi hänen lähetyslentäjämiehensä Roy Rissasen työn vakiinnuttua Mongoliaan.

Sansa tukee Ulaanbaatarissa toimivan perheradio Wind FM:n ohjelmia, joita kuuntelee viikoittain noin 200 000 ihmistä. Tutkimusten mukaan Wind FM on Mongolian pääkaupungin kuunnelluin radioasema, mutta ohjelmia kuunnellaan myös maakunnissa.

Työkokemusta monelta mantereelta

Sirpa Rissanen on koulutukseltaan BA (yhteiskuntatieteet) ja yo-matkailumerkonomi. Hän on aikaisemmin toiminut muun muassa hallinnollisissa tehtävissä sekä Suomen Lähetysseuran lähetystyöntekijänä. Hänellä on työkokemusta Afrikasta, Lähi-idästä ja Aasiasta, joten hän on tottunut toimimaan monikulttuurisessa työympäristössä sekä eri kirkkokunnista olevien työtovereiden kanssa.

– Olen asunut perheeni kanssa ulkomailla viimeiset 25 vuotta. Pian olemme mieheni Royn kanssa kahdestaan Mongoliassa. Kaksi vanhinta tytärtä asuu nykyisin Englannissa ja kaksi nuorinta Suomessa.

Tilaa Sirpa Rissasen ystäväkirje!

Katso video:

 

Lähetti_Tiina_Virtanen-ulkokuva_1222_s

Tiina Virtanen

Tiina Virtanen lähtee tammikuussa 2018 hallinnolliseksi assistentiksi TWR-Euroopan mediapalveluihin Hollantiin. Liity Tiinan ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään medialähetystyön taustajoukoissa! Pääset mukaan viemään evankeliumia eteenpäin.

Marja-Liisa ja David Ezzine

Marja-Liisa ja David Ezzine

Marja-Liisa ja David Ezzine ovat tehneet arabiankielistä medialähetystyötä Etelä-Ranskassa vuodesta 1982. Liity Ezzineiden ystävärenkaaseen ja tue heidän työtään, niin että yhä useampi pohjoisafrikkalainen saa kuulla Jeesuksesta!

Eeva ja Jari Vähäsarja

Eeva ja Jari Vähäsarja

Eeva ja Jari Vähäsarja työskentelevät TWR:n palveluksessa Wienissä. Eeva toimii Toivoa naisille -työn aluekoordinaattorina ja Jari projektien hallintakoordinaattorina. Liity Vähäsarjojen ystävärenkaaseen ja tue heidän työtään, niin olet mukana viemässä evankeliumia eteenpäin!

Eila Murphy Phnom Penhissä

Eila Murphy

Eila Murphy työskentelee kansainvälisen medialähetysjärjestö FEBC Internationalin yhteydessä Suomesta käsin. Hän mm. tutkii median käyttöä ja radiokuuntelua Aasiassa. Liity Eilan ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään, niin että evankeliumi tavoittaa yhä useampia aasialaisia!

mikael_tuner2014

Mikael Tunér

Mikael Tunér ohjaa ja tuottaa SAT-7 Pars -kanavalle persiankielisiä ohjelmia, joita katsotaan mm. Afganistanissa, Iranissa ja Tadžikistanissa. Liity Mikaelin ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään, niin että yhä useampi persiankielinen löytää televisiosta uuden suunnan elämälleen!

Elina Braz de Almeida

Elina Braz de Almeida

Elina Braz de Almeida toimii Kutinan seurakunnan paimenena sekä koordinoi Kroatian evankelisen kirkon lapsi- ja nuorisotyötä. Liity Elinan ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään, niin Sansan pitkäaikainen työ voi jatkua myös Kroatiassa!

Raili Tapio

Raili Tapio

Raili Tapio on pitkän linjan Kroatian-lähetystyöntekijä. Nyt hän työskentelee Sansan kotimaan työssä ja vierailee mm. seurakunnissa. Liity Railin ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku