skip to Main Content

Sirpa Rissanen

Sirpa Rissanen on lähetystyön konkari, joka on asunut ja työskennellyt monella mantereella. Alkuvuodesta 2018 hän siirtyi Mongoliaan, jossa työskentelee perheradio Wind FM:n hallinnollisissa tehtävissä. Liity Sirpan ystävärenkaaseen!

Vuosina 2016–2017 Sansan lähetystyöntekijä Sirpa Rissanen työskenteli kristillisen satelliittitelevisio SAT-7:n hankehallintotiimissä Kyproksen Nikosiassa. Alkuvuodesta 2018 hän siirtyi Mongoliaan, perheradio Wind FM:n palvelukseen. Siirto tuli ajankohtaiseksi hänen lähetyslentäjämiehensä Roy Rissasen työn vakiinnuttua Mongoliaan.

Sirpan työhön Mongoliassa kuuluu hankehallintoa ja hankehallinnon koulutusta paikallisille työntekijöille. Sansa tukee Ulaanbaatarissa toimivan perheradio Wind FM:n ohjelmia, joita kuuntelee viikoittain noin 200 000 ihmistä. Medialähetysjärjestö FEBC:n alainen Wind FM on tutkimusten mukaan Mongolian pääkaupungin kuunnelluin radioasema, mutta ohjelmia kuunnellaan myös maakunnissa.

Työkokemusta monelta mantereelta

Sirpa Rissanen on koulutukseltaan BA (yhteiskuntatieteet) ja yo-matkailumerkonomi. Hän on aikaisemmin toiminut muun muassa hallinnollisissa tehtävissä sekä Suomen Lähetysseuran lähetystyöntekijänä. Hänellä on työkokemusta Afrikasta, Lähi-idästä ja Aasiasta, joten hän on tottunut toimimaan monikulttuurisessa työympäristössä sekä eri kirkkokunnista olevien työtovereiden kanssa.

– Olen asunut perheeni kanssa ulkomailla viimeiset 25 vuotta. Nyt olemme mieheni Royn kanssa kahdestaan Mongoliassa. Kaksi vanhinta tytärtä asuu nykyisin Englannissa ja kaksi nuorinta Suomessa.

Sirpa Rissanen kertoo elämästä Mongoliassa Maailman laidalla -blogissaan.

Kastepohja2018-rajattu-mini-retouch

Päivi ja Ilkka Kastepohja

”Olemme kantaneet lähetyskutsua sydämissämme vuosia. Nyt suunnittelemme lähtöä Singaporeen vuoden 2019 alussa. Aasialaiset tarvitsevat ilosanomaa ja toivoa elämäänsä”, sanovat Päivi ja Ilkka Kastepohja. Jo nyt Ilkan tehtävänä on tukea TWR-Aasian mediakehitystyötä. Päivi toimii jatkossa erilaisissa koordinaattorin ja tiedottajan tehtävissä.

Sansan-lähettikeräys-2018-kevätkeräys-artikkelikuva-

Lähettikeräys 2018

Evankeliumilla on maailmalla ennennäkemätön tilaus. Media on näkymätön lähetti, mutta lähetys- ja projektityöntekijämme antavat medialähetystyölle kasvot. Lähetystyöntekijä tarvitsee laajan tukiverkoston, myös taloudellisesti. Ole mukana lähettämässä!

Lähetti_Tiina_Virtanen-ulkokuva_1222_s

Tiina Virtanen

Tiina Virtanen lähti tammikuussa 2018 hallinnolliseksi assistentiksi TWR-Euroopan mediapalveluihin Hollantiin. Liity Tiinan ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään medialähetystyön taustajoukoissa! Pääset mukaan viemään evankeliumia eteenpäin.

Marja-Liisa ja David Ezzine

Marja-Liisa ja David Ezzine

Marja-Liisa ja David Ezzine ovat tehneet arabiankielistä medialähetystyötä Etelä-Ranskassa vuodesta 1982. Liity Ezzineiden ystävärenkaaseen ja tue heidän työtään, niin että yhä useampi pohjoisafrikkalainen saa kuulla Jeesuksesta!

Eeva ja Jari Vähäsarja

Eeva ja Jari Vähäsarja

Eeva ja Jari Vähäsarja työskentelevät TWR:n palveluksessa Wienissä. Eeva toimii Toivoa naisille -työn aluekoordinaattorina ja Jari projektien hallintakoordinaattorina. Liity Vähäsarjojen ystävärenkaaseen ja tue heidän työtään, niin olet mukana viemässä evankeliumia eteenpäin!

Eila Murphy Phnom Penhissä

Eila Murphy

Eila Murphy työskentelee kansainvälisen medialähetysjärjestö FEBC Internationalin yhteydessä Suomesta käsin. Hän mm. tutkii median käyttöä ja radiokuuntelua Aasiassa. Liity Eilan ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään, niin että evankeliumi tavoittaa yhä useampia aasialaisia!

mikael_tuner2014

Mikael Tunér

Mikael Tunér ohjaa ja tuottaa SAT-7 Pars -kanavalle persiankielisiä ohjelmia, joita katsotaan mm. Afganistanissa, Iranissa ja Tadžikistanissa. Liity Mikaelin ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään, niin että yhä useampi persiankielinen löytää televisiosta uuden suunnan elämälleen!

Elina Braz de Almeida

Elina Braz de Almeida

Elina Braz de Almeida toimii Kutinan seurakunnan paimenena sekä koordinoi Kroatian evankelisen kirkon lapsi- ja nuorisotyötä. Liity Elinan ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään, niin Sansan pitkäaikainen työ voi jatkua myös Kroatiassa!

Raili Tapio

Raili Tapio

Raili Tapio on pitkän linjan Kroatian-lähetystyöntekijä. Nyt hän työskentelee Sansan kotimaan työssä ja vierailee mm. seurakunnissa. Liity Railin ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku