skip to Main Content

Sirpa Rissanen

Sirpa Rissanen on kansainvälisen työn konkari, joka on asunut ja työskennellyt monella mantereella. Tällä hetkellä hän toimii Mongoliassa viestintäkoordinaattorina sekä perheradio Wind FM:n hallinnollisissa tehtävissä. Liity Sirpan ystävärenkaaseen!

Vuosina 2016–2017 Sansan projektityöntekijä Sirpa Rissanen työskenteli kristillisen satelliittitelevisio SAT-7:n hankehallintotiimissä Kyproksen Nikosiassa. Alkuvuodesta 2018 hän siirtyi Mongoliaan, perheradio Wind FM:n palvelukseen. Siirto tuli ajankohtaiseksi hänen puolisonsa, lähetyslentäjä Roy Rissasen työn vakiinnuttua Mongoliaan.

Sirpan tehtäviin kuuluu avustaa ja konsultoida paikallisia työntekijöitä Wind FM:n hankehallinnossa ja kansainvälisessä viestinnässä. Lisäksi hän toimii Sansan viestintäkordinaattorina Mongoliassa sekä avustaa lähetyslentäjien varainhankintaan liittyvässä viestinnän tehtävissä.

Sansa tukee Ulaanbaatarissa toimivan perheradio Wind FM:n ohjelmia, joita kuuntelee viikoittain noin 200 000 ihmistä. Medialähetysjärjestö FEBC:n alainen Wind FM on tutkimusten mukaan Mongolian pääkaupungin kuunnelluin radioasema, mutta ohjelmia kuunnellaan myös maakunnissa.

Työkokemusta monelta mantereelta

Sirpa Rissanen on koulutukseltaan BA (yhteiskuntatieteet) ja yo-matkailumerkonomi. Hän on aikaisemmin toiminut muun muassa hallinnollisissa tehtävissä sekä Suomen Lähetysseuran lähetystyöntekijänä. Hänellä on työkokemusta Afrikasta, Lähi-idästä ja Aasiasta, joten hän on tottunut toimimaan monikulttuurisessa työympäristössä sekä eri kirkkokunnista olevien työtovereiden kanssa.

– Olen asunut perheeni kanssa ulkomailla viimeiset 26 vuotta. Nyt olemme mieheni Royn kanssa kahdestaan Mongoliassa. Nuoret asuvat Englannissa, Japanissa ja Suomessa.

Sirpa Rissanen kertoo elämästä Mongoliassa Maailman laidalla -blogissaan.

lahjoituskohteet-lahetit

Lähetit

Lähetys- ja projektityöntekijämme antavat medialähetystyölle kasvot. Ole mukana lähettämässä!

lahjoituskohteet-lahetit-ka

Päivi ja Ilkka Kastepohja

”Aasialaiset tarvitsevat ilosanomaa ja toivoa elämäänsä”, muistuttavat Singaporessa asuvat Päivi ja Ilkka Kastepohja. Ilkka tukee TWR-Aasian mediakehitystyötä ja toimii Sansan Aasian aluepäällikkönä, Päivi työskentelee viestintäkoordinaattorina.

lahjoituskohteet-lahetit-ez

Marja-Liisa ja David Ezzine

Marja-Liisa ja David Ezzine ovat tehneet arabiankielistä medialähetystyötä Etelä-Ranskassa vuodesta 1982. Liity Ezzineiden ystävärenkaaseen ja tue heidän työtään, niin että yhä useampi pohjoisafrikkalainen saa kuulla Jeesuksesta!

lahjoituskohteet-lahetit-va

Eeva ja Jari Vähäsarja

Eeva ja Jari Vähäsarja työskentelevät TWR:n palveluksessa Wienissä. Eeva toimii Toivoa naisille -työn aluekoordinaattorina ja Jari projektien hallintakoordinaattorina. Liity Vähäsarjojen ystävärenkaaseen ja tue heidän työtään, niin olet mukana viemässä evankeliumia eteenpäin!

lahjoituskohteet-lahetit-ti

Tiina Virtanen

Tiina Virtanen lähti tammikuussa 2018 hallinnolliseksi assistentiksi TWR-Euroopan mediapalveluihin Hollantiin. Liity Tiinan ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään medialähetystyön taustajoukoissa! Pääset mukaan viemään evankeliumia eteenpäin.

lahjoituskohteet-lahetit-em

Eila Murphy

Eila Murphy työskentelee kansainvälisen medialähetysjärjestö FEBC Internationalin yhteydessä Suomesta käsin. Hän mm. tutkii median käyttöä ja radiokuuntelua Aasiassa. Liity Eilan ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään, niin että evankeliumi tavoittaa yhä useampia aasialaisia!

lahjoituskohteet-lahetit-mi

Mikael Tunér

Mikael Tunér ohjaa ja tuottaa SAT-7 Pars -kanavalle persiankielisiä ohjelmia, joita katsotaan mm. Afganistanissa, Iranissa ja Tadžikistanissa.

lahjoituskohteet-lahetit-el

Elina Braz de Almeida

Elina Braz de Almeida toimii Kutinan seurakunnan paimenena sekä koordinoi Kroatian evankelisen kirkon lapsi- ja nuorisotyötä. Liity Elinan ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään, niin Sansan pitkäaikainen työ voi jatkua myös Kroatiassa!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku