skip to Main Content

Sirpa Rissanen

Sirpa Rissanen työskentelee satelliittitelevisio SAT-7:n hallinnollisissa tehtävissä Kyproksella. Liity Sirpan ystävärenkaaseen! Voit olla viemässä evankeliumia Lähi-itään miljoonille satelliittitelevision katsojille!

Sirpa Rissanen työskentelee kristillisen satelliittitelevisio SAT-7:n hankehallintotiimissä Kyproksen Nikosiassa. Työhön kuuluu strategisesti tärkeiden mediahankkeiden suunnittelua, seurantaa ja raportointia.

Koulutukseltaan Sirpa on BA ja yo-merkonomi. Hän on aikaisemmin toiminut muun muassa hallinnollisissa tehtävissä sekä Suomen Lähetysseuran lähetystyöntekijänä.

Työkokemusta monelta mantereelta

Sirpa Rissasella on työkokemusta eri puolilta maailmaa: Afrikasta, Lähi-idästä ja Mongoliasta. Hän on tottunut toimimaan monikulttuurisessa työympäristössä ja eri kirkkokunnista olevien työtovereiden kanssa.

– Medialähetystyö on käytännönläheistä ja ajankohtaista. Satelliittitelevisio tavoittaa ihmiset niin pakolaisleireillä kuin kodeissakin, ja on upeaa saada työskennellä SAT-7:n kansainvälisessä työyhteisössä, Sirpa kertoo keväällä 2016 ja jatkaa:

– Olen asunut perheeni kanssa ulkomailla viimeiset 23 vuotta. Lähi-idän alueella olen työskennellyt aiemmin Jerusalemissa ja palestiinalaisalueilla. Nyt nuoriso on kirjaimellisesti maailmalla, Meksikossa, Englannissa ja Suomessa, ja asumme Royn kanssa kaksin Kyproksella.

Tilaa Sirpa Rissasen ystäväkirje!

Lue SAT-7:n uutisia!

Katso video:

 

Lähetti_Tiina_Virtanen-ulkokuva_1222_s

Tiina Virtanen

Tiina Virtanen lähtee tammikuussa 2018 hallinnolliseksi assistentiksi TWR-Euroopan mediapalveluihin Hollantiin. Liity Tiinan ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään medialähetystyön taustajoukoissa! Pääset mukaan viemään evankeliumia eteenpäin.

Marja-Liisa ja David Ezzine

Marja-Liisa ja David Ezzine

Marja-Liisa ja David Ezzine ovat tehneet arabiankielistä medialähetystyötä Etelä-Ranskassa vuodesta 1982. Liity Ezzineiden ystävärenkaaseen ja tue heidän työtään, niin että yhä useampi pohjoisafrikkalainen saa kuulla Jeesuksesta!

Eeva ja Jari Vähäsarja

Eeva ja Jari Vähäsarja

Eeva ja Jari Vähäsarja työskentelevät TWR:n palveluksessa Wienissä. Eeva toimii Toivoa naisille/Hanna-työn koordinaattorina ja Jari projektien hallintakoordinaattorina. Liity Vähäsarjojen ystävärenkaaseen ja tue heidän työtään, niin olet mukana viemässä evankeliumia eteenpäin!

Eila Murphy Phnom Penhissä

Eila Murphy

Eila Murphy työskentelee kansainvälisen medialähetysjärjestö FEBC Internationalin yhteydessä Suomesta käsin. Hän mm. tutkii median käyttöä ja radiokuuntelua Aasiassa. Liity Eilan ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään, niin että evankeliumi tavoittaa yhä useampia aasialaisia!

mikael_tuner2014

Mikael Tunér

Mikael Tunér ohjaa ja tuottaa SAT-7 Pars -kanavalle persiankielisiä ohjelmia, joita katsotaan mm. Afganistanissa, Iranissa ja Tadžikistanissa. Liity Mikaelin ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään, niin että yhä useampi persiankielinen löytää televisiosta uuden suunnan elämälleen!

Elina Braz de Almeida

Elina Braz de Almeida

Elina Braz de Almeida toimii Kutinan seurakunnan paimenena sekä koordinoi Kroatian evankelisen kirkon lapsi- ja nuorisotyötä. Liity Elinan ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään, niin Sansan pitkäaikainen työ voi jatkua myös Kroatiassa!

Raili Tapio

Raili Tapio

Raili Tapio on pitkän linjan Kroatian-lähetystyöntekijä. Nyt hän työskentelee Sansan kotimaan työssä ja vierailee mm. seurakunnissa. Liity Railin ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku