skip to Main Content

Tiina Virtanen

Tiina Virtanen lähti tammikuussa 2018 hallinnolliseksi assistentiksi TWR-Euroopan mediapalveluihin Hollantiin. Liity Tiinan ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään medialähetystyön taustajoukoissa! Pääset mukaan viemään evankeliumia eteenpäin.

Tiina Virtanen on medialähetystyön konkari. Hän oli ensimmäistä kertaa Sansan palveluksessa jo vuosina 1985–1996. Hän työskenteli ensin TWR:n Euroopan-toimistossa Hollannissa, sen jälkeen ICMC-konferenssissa Englannissa ja TWR:n toimistossa Monacossa. Sittemmin hän on toiminut myös SAT-7:n palveluksessa Kyproksella, Kylväjän lähetystyöntekijänä Mongoliassa ja viime vuodet Sansan materiaalikoordinaattorina.

– Olen jo lapsesta saakka ollut innokas menemään, tekemään ja olemaan monessa mukana – ja näin siinä sitten on käynyt, Tiina toteaa hymyillen tähänastisesta työurastaan.

Paluu Hollantiin

Tammikuussa 2018 Tiina Virtanen lähti kolmen vuoden työkaudelle TWR-Euroopan Media Services -osaston tehtäviin Hollannin Barneveldiin. Kansainväliseen tiimiin oli jo jonkin aikaa etsitty lähetystyöntekijää hallinnollisiin tehtäviin. Lähtöpäätös syntyi melko nopeasti, kun TWR:n tarpeet sekä Tiinan työkokemus ja kutsumus kohtasivat.

– Olen todella innostunut, sillä koen, että pitkä työkokemukseni sekä Sansassa että TWR:llä aiemmin on valmistanut minua tähän. Medialähetystyössä on hienoa kuulla ja lukea kuuntelijoiden ja katsojien palautteita ja todistuskertomuksia. Niitäkin olen paljon käsitellyt Sansassa. Palautteiden saamiseksi työalueilta Sansaan on paljon ikään kuin piilossa olevaa työtä, jota ilman ei medialähetystyön tuloksista kuultaisi.

Lähtijöitä ei ole ilman lähettäjiä

Tiinan rukous on, että mahdollisimman moni kokisi medialähetystyön – ja siihen välttämättä sisältyvän toimistotyön – tärkeäksi.

Sansan yhteistyökumppani, maailmanlaajuinen medialähetysjärjestö TWR (Trans World Radio) lähettää ilosanomaa Jeesuksesta yli 230 kielellä ja murteella. TWR-Euroopan kustantamia ohjelmia kuunnellaan Euroopassa, Venäjällä, Keski-Aasiassa ja Lähi-idässä.

lahjoituskohteet-lahetit

Lähettikeräys

Evankeliumilla on maailmalla ennennäkemätön tilaus. Media on näkymätön lähetti, mutta lähetys- ja projektityöntekijämme antavat medialähetystyölle kasvot. Lähetystyöntekijä tarvitsee laajan tukiverkoston, myös taloudellisesti. Ole mukana lähettämässä!

Kastepohja2018-rajattu-mini-retouch

Päivi ja Ilkka Kastepohja

”Olemme kantaneet lähetyskutsua sydämissämme vuosia. Aasialaiset tarvitsevat ilosanomaa ja toivoa elämäänsä”, sanovat tammikuussa 2019 Singaporeen muuttaneet Päivi ja Ilkka Kastepohja. Ilkan tehtävänä on tukea TWR-Aasian mediakehitystyötä. Päivi toimii viestintäkoordinaattorina.

Marja-Liisa ja David Ezzine

Marja-Liisa ja David Ezzine

Marja-Liisa ja David Ezzine ovat tehneet arabiankielistä medialähetystyötä Etelä-Ranskassa vuodesta 1982. Liity Ezzineiden ystävärenkaaseen ja tue heidän työtään, niin että yhä useampi pohjoisafrikkalainen saa kuulla Jeesuksesta!

Eeva ja Jari Vähäsarja

Eeva ja Jari Vähäsarja

Eeva ja Jari Vähäsarja työskentelevät TWR:n palveluksessa Wienissä. Eeva toimii Toivoa naisille -työn aluekoordinaattorina ja Jari projektien hallintakoordinaattorina. Liity Vähäsarjojen ystävärenkaaseen ja tue heidän työtään, niin olet mukana viemässä evankeliumia eteenpäin!

Sirpa Rissanen

Sirpa Rissanen

Sirpa Rissanen on kansainvälisen työn konkari, joka on asunut ja työskennellyt monella mantereella. Tällä hetkellä hän toimii Mongoliassa viestintäkoordinaattorina sekä perheradio Wind FM:n hallinnollisissa tehtävissä. Liity Sirpan ystävärenkaaseen!

Eila Murphy Phnom Penhissä

Eila Murphy

Eila Murphy työskentelee kansainvälisen medialähetysjärjestö FEBC Internationalin yhteydessä Suomesta käsin. Hän mm. tutkii median käyttöä ja radiokuuntelua Aasiassa. Liity Eilan ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään, niin että evankeliumi tavoittaa yhä useampia aasialaisia!

mikael_tuner2014

Mikael Tunér

Mikael Tunér ohjaa ja tuottaa SAT-7 Pars -kanavalle persiankielisiä ohjelmia, joita katsotaan mm. Afganistanissa, Iranissa ja Tadžikistanissa. Liity Mikaelin ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään, niin että yhä useampi persiankielinen löytää televisiosta uuden suunnan elämälleen!

Elina Braz de Almeida

Elina Braz de Almeida

Elina Braz de Almeida toimii Kutinan seurakunnan paimenena sekä koordinoi Kroatian evankelisen kirkon lapsi- ja nuorisotyötä. Liity Elinan ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään, niin Sansan pitkäaikainen työ voi jatkua myös Kroatiassa!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku