skip to Main Content

Erja Tillgren

Erja Tillgren toimii MediaWorksin palveluksessa Itävallassa alkuvuodesta 2022 lähtien.

Sansan lähetystyöntekijä Erja Tillgren toimii MediaWorksin palveluksessa Itävallassa alkuvuodesta 2022 lähtien. MediaWorks on osa kansainvälistä, yhteiskristillistä lähetysjärjestöä Operaatio Mobilisaatiota (OM), joka toimii yli sadassa maassa.

Erja toimii OM:n ja kumppanijärjestöjen paikallisten tiimien mediatyön koulutus- ja kehittämistehtävissä. Mediastrategin työssään hän auttaa kristillisen mediatyön sisällön, välinevalinnan ja kohdeyleisön tuntemisen kysymyksissä. Itävallassa, Wienin läheisyydessä sijaitseva MediaWorks on globaali, digitaalisen ja painetun median tukiyksikkö eri maissa toimiville lähetystiimeille.

Porvoosta kotoisin oleva, pitkään pääkaupunkiseudulla asunut Erja Tillgren on koulutukseltaan lastentarhanopettaja ja kasvatustieteen maisteri. Hän on työskennellyt Sansan palveluksessa vuodesta 2011. Hän on toiminut sekä hallinnon että ulkomaisen työn suunnittelun ja seurannan tehtävissä.

Kolmen edellisen vuoden aikana Erjan työn painopiste on ollut erityisesti Sansan ulkomaisen työn arvioinnin kehittämisessä sekä media- ja yleisötutkimuksen parissa. Hän on yhdessä mediatutkija Eila Murphyn kanssa mm. auttanut Sansan kumppanien FEBC-Kambodžan ja FEBC-Mongolian sekä Indonesian Toivoa naisille -työn tiimejä seurannan ja yleisövuorovaikutuksen kehittämisessä.

Jumala varustaa

”Olen todella innostunut tästä uudesta mahdollisuudesta elämässäni ja kiitollinen Jumalalle hänen johdatuksestaan minun näköiseni paikan avautumisessa! Olen kantanut lähetystyötä sydämessäni jo kymmeniä vuosia. Kiinnostus alkoi maailmanparantajan herätyksenä teini-iässä ja syveni opiskeluaikana Opiskelijoiden Lähetysliitossa toimimisen ja eri kulttuureissa vietettyjen vuosien myötä. Sansa-vuosien aikana lähetysrakkaus on kypsynyt kutsuksi lähteä itse. Ja vaikka lähetystehtävän edessä tunnen itseni hyvin pieneksi, on turvallista tietää, että meillä on suuri Jumala, joka, samalla kun kutsuu, myös varustaa tehtävään.” Näillä mietteillä Erja varustautuu tehtävään Itävallassa.

Voisitko toimia Erjan lähettäjänä?

Tällä sivulla voit lahjoittaa Erja Tillgrenin tekemään työhön, joka tuottaa paremmin kohdentuvaa kristillistä mediatyötä, tavoittaa paremmin ja tuottaa hyvää Jumalan satoa. Erityisesti kutsumme kuukausilahjoittajaksi. Kuukausilahjoittajana saat myös kuukausilahjoittajan vuosiraportin ja hyvän mielen siitä, että olet kuukausittain tukemassa medialähetystyötä maailmalla.

lahjoituskohteet-lahetit

Lähetit

Lähetys- ja projektityöntekijämme antavat medialähetystyölle kasvot. Ole mukana lähettämässä!

lahjoituskohteet-lahetit-el

Elina Braz de Almeida

Elina Braz de Almeida toimii Kutinan seurakunnan paimenena sekä koordinoi Kroatian evankelisen kirkon lapsi- ja nuorisotyötä.

lahjoituskohteet-lahetit-ez

Marja-Liisa ja David Ezzine

Marja-Liisa ja David Ezzine ovat tehneet arabiankielistä medialähetystyötä vuodesta 1982. Nyt he ovat eläkkeellä ja toimivat Sansan vapaaehtoisina seniorityöntekijöinä arabiankielisten parissa.

lahjoituskohteet-lahetit-kastepohja

Ilkka Kastepohja

Ilkka Kastepohja tukee Sansan aasialaisten kumppanien mediakehitystyötä ja toimii Aasian aluepäällikkönä Suomesta käsin.

lahjoituskohteet-lahetit-em

Eila Murphy

Eila Murphy työskentelee kansainvälisen medialähetysjärjestö FEBC Internationalin yhteydessä Suomesta käsin. Hän mm. tutkii median käyttöä ja radiokuuntelua Aasiassa.

lahjoituskohteet-lahetit-si

Sirpa Rissanen

Yli puolet elämästään ulkomailla asunut Sirpa Rissanen työskentelee Sansan Lähi-idän ja Euroopan aluepäällikkönä Kyproksella.

lahjoituskohteet-lahetit-midasilva2

Miia da Silva

Miia da Silva työskentelee TWR:n Euroopan sekä Keski-Aasian, Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan Toivoa naisille-työn koordinaattorina.

lahjoituskohteet-lahetit-mi

Mikael Tunér

Mikael Tunér ohjaa ja tuottaa SAT-7 Pars -kanavalle persiankielisiä ohjelmia, joita katsotaan mm. Afganistanissa, Iranissa ja Tadžikistanissa.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku