Rukoile Toimi Lahjoita

Toivoa Lähi-itään

Haluatko kuulla hyviä uutisia Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta? Haluatko antaa pakolaisleirien lapsille paremmat yöunet? Tue satelliittitelevisio SAT-7:n ohjelmia, jotka välittävät toivoa ja anteeksiantoa vihan keskelle.

Haluatko kuulla hyviä uutisia Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta? Haluatko antaa pakolaisleirien lapsille paremmat yöunet? Se on mahdollista kristillisen satelliittitelevisio SAT-7:n välityksellä.

SAT-7:n kolme arabiankielistä kanavaa sekä farsin- ja turkinkieliset kanavat poikkeavat muista kielialueidensa tv-kanavista. Ne opettavat jokaisen ihmisen kunnioittamista, anteeksiantoa ja sovussa elämistä, mikä on uutta monelle alueen asukkaalle. SAT-7 taistelee raamatullisin asein ennakkoluuloja vastaan. Evankeliumin radikaali sanoma tuo toivoa ja anteeksiantoa vihan keskelle.

Pakolaisleirillä on aikaa katsoa televisiota

SAT-7:n ohjelmia katsotaan paljon myös pakolaisleireillä, joissa on pulaa mielekkäästä tekemisestä. Moni vanhempi kertoo, että lastenkanava SAT-7 Kidsin ääreen voi huoletta jättää lapset, ja ohjelmia katsottuaan lapset jopa nukkuvat tavallista paremmin. Katsojatutkimuksen mukaan lastenkanavaa seuraa säännöllisesti yli 9 miljoonaa lasta.

Tukemalla SAT-7:n työtä Sansan kautta voit vaikuttaa Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan asukkaiden elämään ja tulevaisuuteen.

Lahjoitusesimerkkejä

  • Yksi tv-ohjelma (kuvaus ja editointi): 300 euroa
  • Viisi minuuttia ohjelmaa: 50 euroa
  • Minuutti ohjelmaa: 10 euroa

Jos uskomme, että evankeliumi muuttaa elämää, juuri nyt on oikea aika välittää sitä!

Lue uutisia SAT-7:n työstä, tekijöistä ja katsojista!

Yhteys muodostettu – anteeksiantoa ja rakkautta Kambodžaan

Kambodžan asukkaista monet kärsivät edelleen punakhmerien aiheuttamista traumoista. Pol Potin hirmuhallinto tuhosi ihmisiä, kulttuuria ja maata vuosina 1975–78. Traumatisoivat kokemukset ja tunteet siirtyvät sukupolvelta toiselle ja purkautuvat kotiväkivaltana. Auta kambodžalaisia eheytymään ja lahjoita! Krusa FM vie lahjasi perille radiolla.

Kylvä yhdessä Raamattu kannesta kanteen -ohjelman kanssa!

Raamattu kannesta kanteen (Rkk) kiinnostaa suomalaisia edelleen, vaikka se on pyörinyt radiossa jo 20 vuotta. Ensimmäinen ohjelma kuultiin 3.3.1997. Rkk ei kaipaa juhlan kunniaksi kukkia vaan toivoo, että kylväisit kukkarahat siemeniksi radioaalloille uusien kuuntelijoiden tavoittamiseksi ja hyvien hedelmien kasvamiseksi. Lahjoita nyt!

Kazakstan – kuka kertoisi heille?

Sansan paljon hedelmää tuottanut Hanna-työ laajenee uudella nimellä uudelle alueelle. Kazakinkielistä ”Toivoa naisille” -radio-ohjelmaa lähetetään Kazakstanissa. Radio tavoittaa kazakkeja hyvin. Kristillistä ohjelmaa voi kuunnella myös internetissä ja mobiilisovelluksella. Tarvetta ohjelmille todella onkin. Valloita tilaa Jumalan mahdollisuuksille Kazakstanissa tarjoamalla työhön varoja!

Evankeliumi luo yhteyden – Kiinan mediatyö

Kristilliset radio-ohjelmat ovat Kiinassa kuunneltavissa myös netissä ja sosiaalisen median kautta. Haasteita ja esteitä kristillistä mediaa vastaan on. Työ silti etenee. Tukesi avulla laajennetaan evankeliumin tarjontaa ja raamattuopetusta satojen miljoonien ihmisten käyttämillä kanavilla. Evankeliumi luo yhteyden Kiinassa. Autathan siinä!

Kohti toivoa SAT-7 Parsin kanssa

SAT-7 Parsin farsinkielisten tv-ohjelmien näkyvyysalueella asuu satoja miljoonia ihmisiä, joista moni etsii totuutta, toivoa ja kestävää perustusta elämälleen. Kun ihminen löytää kanavan, katsoo sitä ja tutustuu Jeesukseen, hänen elämänsä muuttuu. Me suomalaiset voimme tarjota evankeliumia iranilaisille. Lahjoita nyt.

Hannat jakavat siskolle kans!

Sansan Toivoa naisille/Hanna-työ kustantaa radio-ohjelmia Indonesian, Intian, Kambodžan, Turkin ja uutuutena 2017 Kazakstanin naisille. Ohjelmat auttavat naisia jokapäiväisessä elämässä ja tuovat esille kristillisen toivon. Jaa hyvää radiolla – välitä toivoa naisille!

Pin It on Pinterest

Haku