skip to Main Content

Eeva ja Jari Vähäsarja

Eeva Vähäsarja toimii TWR:n Toivoa naisille -työn aluekoordinaattorina ja Jari Vähäsarja OM Eastin projektihallinnassa sekä digitaalisen median kehitystyössä.

Usko ei ole tekniikkalaji, mutta tekniikkaa ja sen osaajia tarvitaan, kun viesti lähetetään radioaaltojen matkassa maailmalle. Eeva ja Jari Vähäsarja olivat 1980-90-luvulla lähetystyössä Senegalissa. Vuosien varrella he pohtivat, olisiko heille vielä käyttöä lähetystyössä.

Kotipesän tyhjennettyä pääkaupunkiseudulla Jumala osoitti heille uuden osoitteen Itävallasta. Vuonna 2013 Eeva ja Jari lähtivät ensimmäiselle työkaudelleen Sansan kumppanijärjestön TWR:n palvelukseen Wieniin.

Tekniikka medialähetyksessä

LVI-insinööriksi sekä radio- ja tietoliikennetekniikan diplomi-insinööriksi kouluttautunut Jari Vähäsarja työskenteli useita vuosia TWR:n Euroopan, Pohjois-Afrikan, Lähi-idän ja Keski-Aasian alueen teknisellä osastolla. Syksyllä 2019 hän siirtyi OM East -lähetysjärjestön palvelukseen. Hänen nykyinen työnsä liittyy projektien hallintaan sekä digitaalisen median kehitykseen ja koulutukseen.

Toivoa naisille

Eeva Vähäsarja toimii TWR:n Toivoa naisille -työn aluekoordinaattorina Euroopan, Pohjois-Afrikan, Lähi-idän ja Keski-Aasian alueilla. Peruskoulun luokanopettajaksi ja erityisopettajaksi kouluttautuneen Eevan työhön kuuluu yhteydenpitoa kansallisten koordinaattoreiden kanssa sekä vierailuja eri maissa kouluttajana, puhujana ja rohkaisijana. Toivoa naisille -työ (TWR Women of Hope) kokoaa naiset ympäri maailmaa rukoilemaan toistensa puolesta.

Toivoa naisille -radio-ohjelmaa lähetetään pelkästään Euroopan alueella parilla kymmenellä kielellä, ja rukousliike toimii yli kymmenessä Euroopan maassa. Toivoa naisille -työtä on myös Kätketyt aarteet (Hidden Treasures): prostituoiduille jaettavat ohjelmat, joissa entiset prostituoidut kertovat Kristuksen rakkaudesta.

Tutustu Eeva ja Jari Vähäsarjan blogiin!

Katso video Vähäsarjoista:

 

lahjoituskohteet-lahetit

Lähetit

Lähetys- ja projektityöntekijämme antavat medialähetystyölle kasvot. Ole mukana lähettämässä!

lahjoituskohteet-lahetit-el

Elina Braz de Almeida

Elina Braz de Almeida toimii Kutinan seurakunnan paimenena sekä koordinoi Kroatian evankelisen kirkon lapsi- ja nuorisotyötä.

lahjoituskohteet-lahetit-ez

Marja-Liisa ja David Ezzine

Marja-Liisa ja David Ezzine ovat tehneet arabiankielistä medialähetystyötä vuodesta 1982. Nyt he ovat eläkkeellä ja toimivat Sansan vapaaehtoisina seniorityöntekijöinä arabiankielisten parissa.

lahjoituskohteet-lahetit-ka

Päivi ja Ilkka Kastepohja

Päivi ja Ilkka Kastepohjan toimipaikka on Singapore. Ilkka tukee TWR-Aasian mediakehitystyötä ja toimii Sansan Aasian aluepäällikkönä, Päivi työskentelee viestintäkoordinaattorina.

lahjoituskohteet-lahetit-em

Eila Murphy

Eila Murphy työskentelee kansainvälisen medialähetysjärjestö FEBC Internationalin yhteydessä Suomesta käsin. Hän mm. tutkii median käyttöä ja radiokuuntelua Aasiassa.

lahjoituskohteet-lahetit-si

Sirpa Rissanen

Sirpa Rissanen muutti syksyllä 2020 Mongoliasta Kyprokselle, jossa hän työskentelee Sansan Lähi-idän alueen viestintäkoordinaattorina.

lahjoituskohteet-lahetit-midasilva2

Miia da Silva

Miia da Silva aloittaa vuoden 2021 alusta TWR:n Euroopan sekä Keski-Aasian, Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan Toivoa naisille-työn koordinaattorina.

lahjoituskohteet-lahetit-mi

Mikael Tunér

Mikael Tunér ohjaa ja tuottaa SAT-7 Pars -kanavalle persiankielisiä ohjelmia, joita katsotaan mm. Afganistanissa, Iranissa ja Tadžikistanissa.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku