Rukoile Toimi Lahjoita

Yhteys muodostettu – anteeksiantoa ja rakkautta Kambodžaan

Kambodžan asukkaista monet kärsivät edelleen punakhmerien aiheuttamista traumoista. Pol Potin hirmuhallinto tuhosi ihmisiä, kulttuuria ja maata vuosina 1975–78. Traumatisoivat kokemukset ja tunteet siirtyvät sukupolvelta toiselle ja purkautuvat kotiväkivaltana. Auta kambodžalaisia eheytymään ja lahjoita! Krusa FM vie lahjasi perille radiolla.

                                                                                                                                                                                                                                                                                          ”Olen käynyt koulua kaksi vuotta. Osaan lukea, mutta en kirjoita kovinkaan hyvin. Vartuin buddhalaisessa perheessä ja jo nuorena jouduin ottamaan vastuuta neljästä sisaruksestani”, kertoo kambodžalainen Sem Savorn ja jatkaa:

”Kun sain itse neljä lasta, jouduin kasvattamaan heidätkin yksin perheemme hajottua. Tuskailin jatkuvasti, miksi elämäni on niin raskasta. En nähnyt missään toivoa. Käyttäydyin perhettäni kohtaan todella huonosti: Ulkoisesti olin nainen, mutta sisältä kuin kiukkuinen ja aggressiivinen mies.”

Semin elämä alkoi muuttua, kun kristillinen Krusa FM -radioasema lahjoitti hänelle radion, ja hän alkoi kuunnella sen ohjelmia.

”Radio-ohjelmat ovat olleet minulle kuin lääkettä, joka on hoitanut sisintäni. Olen oppinut, että ihmisiä tulee kohdella rakkaudella eikä kiivaudella, ja että Jumala kantaa elämässä”, Sem iloitsee.

Henkinen miinakenttä on räjähdysaltis

Aasialaisessa kulttuurissa on vahva kasvojen menettämisen pelko. Kasvot hymyilevät, vaikka sisäinen olotila on haavoittunut. Käsittelemättöminä traumatisoivat kokemukset ja tunteet siirtyvät sukupolvelta toiselle, ja ne myös purkautuvat hallitsemattomana kotiväkivaltana.

Krusa FM eli Rakkauden ääni puhuu maan haavoihin

Maan synkkä historia on tausta kristillisen Krusa FM -radioaseman olemassaololle. Krusa FM on osa kansainvälistä Far East Broadcasting Companya (FEBCambodia). Se tekee perheohjelmia, jotka eheyttävät menneisyyden haavoista, antavat käytännön apua nykyhetkeen ja toivoa tulevaisuuteen.

”Kun näen ihmisten eheytyvän, elävän rauhassa, rukoilevan ja ylistävän Jumalaa, rohkaistun siitä ja sydämessäni tiedän, että teemme oikeanlaista työtä”, iloitsee Sopheary Hem, Krusa FM johtaja. Katso Sophearyn video Krusa FM:n vaikuttavasta työstä:

Yhteys muodostettu – ole linkkinä ketjussa

Jumalan rakkaus, sisäinen muutos ja anteeksiantaminen mahdollistavat yhteyden ja eheytymisen. Auta kambodžalaisia eheytymään ja rakentamaan maatansa sovituksen lujalle maaperälle. Krusa FM vie lahjasi perille radio-ohjelmien kautta. Osallistu keräykseen!

Lahjoita soittamalla 0600 188 08

Puhelun hinta on 15, 36 euroa + paikallisverkkomaksu.

Kiitos. Jumala siunatkoon lahjasi!

Lue uutisia työstämme Kambodžassa!

Kuvat: Erja Tillgren ja Shutterstock.

Kylvä yhdessä Raamattu kannesta kanteen -ohjelman kanssa!

Raamattu kannesta kanteen (Rkk) kiinnostaa suomalaisia edelleen, vaikka se on pyörinyt radiossa jo 20 vuotta. Ensimmäinen ohjelma kuultiin 3.3.1997. Rkk ei kaipaa juhlan kunniaksi kukkia vaan toivoo, että kylväisit kukkarahat siemeniksi radioaalloille uusien kuuntelijoiden tavoittamiseksi ja hyvien hedelmien kasvamiseksi. Lahjoita nyt!

Kazakstan – kuka kertoisi heille?

Sansan paljon hedelmää tuottanut Hanna-työ laajenee uudella nimellä uudelle alueelle. Kazakinkielistä ”Toivoa naisille” -radio-ohjelmaa lähetetään Kazakstanissa. Radio tavoittaa kazakkeja hyvin. Kristillistä ohjelmaa voi kuunnella myös internetissä ja mobiilisovelluksella. Tarvetta ohjelmille todella onkin. Valloita tilaa Jumalan mahdollisuuksille Kazakstanissa tarjoamalla työhön varoja!

Evankeliumi luo yhteyden – Kiinan mediatyö

Kristilliset radio-ohjelmat ovat Kiinassa kuunneltavissa myös netissä ja sosiaalisen median kautta. Haasteita ja esteitä kristillistä mediaa vastaan on. Työ silti etenee. Tukesi avulla laajennetaan evankeliumin tarjontaa ja raamattuopetusta satojen miljoonien ihmisten käyttämillä kanavilla. Evankeliumi luo yhteyden Kiinassa. Autathan siinä!

Jaa parasta lahjaa – toivon evankeliumia SAT-7 Türkin välityksellä

”Valo loistaa pimeydessä, pimeys ei ole saanut sitä valtaansa.” Joh. 1:5. Kristillinen satelliittitelevisio SAT-7 Türk lähettää ohjelmia rohkaistakseen ja vahvistaakseen turkkilaisia kristittyjä. Ohjelmia katsovat muutkin kuin kristityt, ja heille kanava tarjoaa totuudenmukaista tietoa kristinuskosta.

Kohti toivoa SAT-7 Parsin kanssa

SAT-7 Parsin farsinkielisten tv-ohjelmien näkyvyysalueella asuu satoja miljoonia ihmisiä, joista moni etsii totuutta, toivoa ja kestävää perustusta elämälleen. Kun ihminen löytää kanavan, katsoo sitä ja tutustuu Jeesukseen, hänen elämänsä muuttuu. Me suomalaiset voimme tarjota evankeliumia iranilaisille. Lahjoita nyt.

Kohti toivoa – keräys

SAT-7:n,TWR:n ja FEBC:n ohjelmat tavoittavat ihmisiä maissa, joissa kristittynä eläminen on vaikeinta. Televisio- ja radio-ohjelmat ovat monelle myös se puuttuva oma seurakunta. Auta meitä kertomaan Kristus-valosta ja toivosta vaikeissa oloissa eläville lähimmäisillemme. Lahjoita nyt.

Pakolaislapsia

Toivoa Lähi-itään

Haluatko kuulla hyviä uutisia Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta? Haluatko antaa pakolaisleirien lapsille paremmat yöunet? Tue satelliittitelevisio SAT-7:n ohjelmia, jotka välittävät toivoa ja anteeksiantoa vihan keskelle.

Hannat jakavat siskolle kans!

Sansan Toivoa naisille/Hanna-työ kustantaa radio-ohjelmia Indonesian, Intian, Kambodžan, Turkin ja uutuutena 2017 Kazakstanin naisille. Ohjelmat auttavat naisia jokapäiväisessä elämässä ja tuovat esille kristillisen toivon. Jaa hyvää radiolla – välitä toivoa naisille!

Pin It on Pinterest

Haku