skip to Main Content

Yhteys muodostettu – anteeksiantoa ja rakkautta Kambodžaan

Kambodžan asukkaista monet kärsivät edelleen punakhmerien aiheuttamista traumoista. Pol Potin hirmuhallinto tuhosi ihmisiä, kulttuuria ja maata vuosina 1975–78. Traumatisoivat kokemukset ja tunteet siirtyvät sukupolvelta toiselle ja purkautuvat kotiväkivaltana. Auta kambodžalaisia eheytymään ja lahjoita! Krusa FM vie lahjasi perille radiolla.

                                                                                                                                                                                                                                                                                          ”Olen käynyt koulua kaksi vuotta. Osaan lukea, mutta en kirjoita kovinkaan hyvin. Vartuin buddhalaisessa perheessä ja jo nuorena jouduin ottamaan vastuuta neljästä sisaruksestani”, kertoo kambodžalainen Sem Savorn ja jatkaa:

”Kun sain itse neljä lasta, jouduin kasvattamaan heidätkin yksin perheemme hajottua. Tuskailin jatkuvasti, miksi elämäni on niin raskasta. En nähnyt missään toivoa. Käyttäydyin perhettäni kohtaan todella huonosti: Ulkoisesti olin nainen, mutta sisältä kuin kiukkuinen ja aggressiivinen mies.”

Semin elämä alkoi muuttua, kun kristillinen Krusa FM -radioasema lahjoitti hänelle radion, ja hän alkoi kuunnella sen ohjelmia.

”Radio-ohjelmat ovat olleet minulle kuin lääkettä, joka on hoitanut sisintäni. Olen oppinut, että ihmisiä tulee kohdella rakkaudella eikä kiivaudella, ja että Jumala kantaa elämässä”, Sem iloitsee.

Henkinen miinakenttä on räjähdysaltis

Aasialaisessa kulttuurissa on vahva kasvojen menettämisen pelko. Kasvot hymyilevät, vaikka sisäinen olotila on haavoittunut. Käsittelemättöminä traumatisoivat kokemukset ja tunteet siirtyvät sukupolvelta toiselle, ja ne myös purkautuvat hallitsemattomana kotiväkivaltana.

Krusa FM eli Rakkauden ääni puhuu maan haavoihin

Maan synkkä historia on tausta kristillisen Krusa FM -radioaseman olemassaololle. Krusa FM on osa kansainvälistä Far East Broadcasting Companya (FEBCambodia). Se tekee perheohjelmia, jotka eheyttävät menneisyyden haavoista, antavat käytännön apua nykyhetkeen ja toivoa tulevaisuuteen.

”Kun näen ihmisten eheytyvän, elävän rauhassa, rukoilevan ja ylistävän Jumalaa, rohkaistun siitä ja sydämessäni tiedän, että teemme oikeanlaista työtä”, iloitsee Sopheary Hem, Krusa FM johtaja. Katso Sophearyn video Krusa FM:n vaikuttavasta työstä:

Yhteys muodostettu – ole linkkinä ketjussa

Jumalan rakkaus, sisäinen muutos ja anteeksiantaminen mahdollistavat yhteyden ja eheytymisen. Auta kambodžalaisia eheytymään ja rakentamaan maatansa sovituksen lujalle maaperälle. Krusa FM vie lahjasi perille radio-ohjelmien kautta. Osallistu keräykseen!

Lahjoita soittamalla 0600 188 08

Puhelun hinta on 15, 36 euroa + paikallisverkkomaksu.

Kiitos. Jumala siunatkoon lahjasi!

Lue uutisia työstämme Kambodžassa!

Kuvat: Erja Tillgren ja Shutterstock.

Son-Sey_Joulukerays-2017_Sansa

Paras joululahja aasialaisille perheille

Monessa Aasian maassa radiotyötä tehdään perhenäkökulmasta. Kristilliset perheohjelmat kertovat, kuinka voi elää hyvää, toisia kunnioittavaa ja rakastavaa elämää. Samalla kylvetään evankeliumin siemen. Osallistu joulukeräykseen ja anna mittaamattoman arvokas lahja! Nettikeräyksen tavoite on 10 000 euroa. Jumala sinua ja lahjaasi siunatkoon!

Kiinakerays-paakuva_sh

Yhteys muodostettu – miljoonien kiinalaisten tavoittamiseksi

Ihmisen yksi perustarve on tulla nähdyksi ja kohdatuksi. Vuorovaikutteisen median välityksellä yhä useampi kiinalainen tavoitetaan yksilöllisesti evankeliumilla. Auta kiinalaisia ja osallistu keräykseen, jonka tuotolla tuetaan kristillisen vuorovaikutuksellisen median toimintaa ja kehitystyötä. Nettikeräyksen tavoite on 10 000 euroa. Kiitos, Jumala sinua ja lahjaasi siunatkoon!

Myriam_lahjoitussivukuva tekstillä

Yhteys muodostettu – Lähi-idän lapsille toivoa pelon sijaan

”Uskon, että voimme rakentaa parempaa tulevaisuutta Lähi-itään lapsi kerrallaan. Lähi-idällä on toivoa, jos voimme kylvää lapsiin rakkauden siemeniä”, vakuuttaa Essam Nagy, SAT-7 Kidsin tuottaja ja juontaja. Vaikuta lasten elämään ja epävakaiden alueiden tulevaisuuteen. Lahjoita SAT-7:n lastenohjelmiin! Koko keräyksen tavoite on 60 000 euroa, josta nettilahjoituksen osuus 10 000 euroa.

Rkk-20v-juhlakuva_netti

Kylvä yhdessä Raamattu kannesta kanteen -ohjelman kanssa!

Raamattu kannesta kanteen (Rkk) kiinnostaa suomalaisia edelleen, vaikka se on pyörinyt radiossa jo 20 vuotta. Ensimmäinen ohjelma kuultiin 3.3.1997. Rkk ei kaipaa juhlan kunniaksi kukkia vaan toivoo, että kylväisit kukkarahat siemeniksi radioaalloille uusien kuuntelijoiden tavoittamiseksi ja hyvien hedelmien kasvamiseksi. Lahjoita nyt!

kazakstan-toivoa-naisille-475

Kazakstan – kuka kertoisi heille?

Sansan paljon hedelmää tuottanut Hanna-työ laajenee uudella nimellä uudelle alueelle. Kazakinkielistä ”Toivoa naisille” -radio-ohjelmaa lähetetään Kazakstanissa. Radio tavoittaa kazakkeja hyvin. Kristillistä ohjelmaa voi kuunnella myös internetissä ja mobiilisovelluksella. Tarvetta ohjelmille todella onkin. Valloita tilaa Jumalan mahdollisuuksille Kazakstanissa tarjoamalla työhön varoja!

nettikuva_sansafi-1

Jaa parasta lahjaa – toivon evankeliumia SAT-7 Türkin välityksellä

”Valo loistaa pimeydessä, pimeys ei ole saanut sitä valtaansa.” Joh. 1:5. Kristillinen satelliittitelevisio SAT-7 Türk lähettää ohjelmia rohkaistakseen ja vahvistaakseen turkkilaisia kristittyjä. Ohjelmia katsovat muutkin kuin kristityt, ja heille kanava tarjoaa totuudenmukaista tietoa kristinuskosta.

Moni iranilainen kristitty on uskossaan yksin. Median välityksellä hän pääsee mukaan uskovien yhteyteen.               Kuva: Shutterstock.

Kohti toivoa SAT-7 Parsin kanssa

SAT-7 Parsin farsinkielisten tv-ohjelmien näkyvyysalueella asuu satoja miljoonia ihmisiä, joista moni etsii totuutta, toivoa ja kestävää perustusta elämälleen. Kun ihminen löytää kanavan, katsoo sitä ja tutustuu Jeesukseen, hänen elämänsä muuttuu. Me suomalaiset voimme tarjota evankeliumia iranilaisille. Lahjoita nyt.

Teemavuosi-2016_KohtiToivoa

Kohti toivoa – keräys

SAT-7:n,TWR:n ja FEBC:n ohjelmat tavoittavat ihmisiä maissa, joissa kristittynä eläminen on vaikeinta. Televisio- ja radio-ohjelmat ovat monelle myös se puuttuva oma seurakunta. Auta meitä kertomaan Kristus-valosta ja toivosta vaikeissa oloissa eläville lähimmäisillemme. Lahjoita nyt.

Kuvateksti testaus Kuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testausKuvateksti testaus

Hannat jakavat siskolle kans!

Sansan Toivoa naisille/Hanna-työ kustantaa radio-ohjelmia Indonesian, Intian, Kambodžan, Turkin ja uutuutena 2017 Kazakstanin naisille. Ohjelmat auttavat naisia jokapäiväisessä elämässä ja tuovat esille kristillisen toivon. Jaa hyvää radiolla – välitä toivoa naisille!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku