skip to Main Content
Libanonilainen Maroun Bou Rached On Sansan Uusi Kansallinen Työntekijä
− Odotan innolla, että pääsen käymään Suomessa, sanoo SAT-7 Libanonin toiminnanjohtaja Maroun Bou Rached. Kuva: SAT-7.

Libanonilainen Maroun Bou Rached on Sansan uusi kansallinen työntekijä

Maroun Bou Rached syntyi vuonna 1974 pienessä Jezzine-nimisessä kylässä Etelä-Libanonissa. Hän kasvoi köyhässä kristityssä perheessä ja kävi koulua, kunnes tuli aika muuttaa pääkaupunkiin Beirutiin ansaitsemaan rahaa yliopisto-opiskeluja varten.

− Työskentelin eri televisiokanavilla, jotta sain rahaa opiskellakseni graafista suunnittelua, Maroun kertoo. Vuonna 1999 pääsin töihin SAT-7:lle, jossa aloitin editoimalla ja ohjaamalla ohjelmia.

Satelliittitelevisio SAT-7:n ohjelmia lähetetään arabian-, farsin- ja turkinkielisten kanavien kautta 25 maahan Lähi-idässä, Pohjois-Afrikassa ja Keski-Aasiassa.

− Aloin opiskella myös johtamista. Olen käynyt monia kursseja, joissa opetetaan henkilökohtaista johtamista, tuottavaa ja motivoivaa johtamista sekä strategista johtamista.

Myöhemmin Maroun Bou Rached eteni SAT-7 Libanonin toiminnanjohtajaksi. Hän on naimisissa, ja perheessä on kaksi lasta, Nadim-poika ja Chloé-tytär.

Maroun Sansan ”perheyhteyteen”

Sansa on ottanut Maroun Bou Rachedin ”perheyhteyteensä” eli kansalliseksi työntekijäksi. Marounin työn tukeminen edesauttaa arabiankielisen ohjelmatuotannon näkymistä yhä laajemmalla alueella.

− Yhteistyö avaa ovia ja auttaa minua oppimaan lisää. Yhteistyö on loistava tilaisuus jakaa kokemuksiamme ja asiantuntemustamme, ja kaikkihan tähtää yhä parempaan Jumalan palvelemiseen, Maroun innostuu.

− Minulle lähetystyö ei ole velvollisuus. Herään joka aamu innostuneena, kun saan jakaa eteenpäin sitä hyvää, mitä Jumala on minulle antanut. Minulla on laaja työalue ja monenlaisia vastuita. Iloitsen tavatessani työmme tukijoita, sillä heidän avullaan voimme laajentaa työtä ja julistaa aiempaa enemmän Jumalan sanaa Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä, Maroun kertoo kiitollisena.

Libanonin räjähdyksen jälkeen SAT-7 panostaa nyt Beirutissa tehtäviin tv-ohjelmiin ja tarvitsee lisää varoja tv-työhön.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku