skip to Main Content
Maitten ääriin Asti! -lähetyswebinaari 9.10. Muistuttaa Lähetystehtävän Tärkeydestä

Maitten ääriin asti! -lähetyswebinaari 9.10. muistuttaa lähetystehtävän tärkeydestä

Maitten ääriin asti! -lähetyswebinaarissa perjantaina 9. lokakuuta kello 9−12 ollaan Sansan eläkkeelle jäävän toiminnanjohtaja Juha Auvisen kaudellaan painottamien kysymysten äärellä. Katse suunnataan kuitenkin vahvasti tulevaisuuteen.

− Menkää maitten ääriin asti! -webinaari muistuttaa Jeesuksen kristityille antamasta lähetystehtävästä mennä kaikkeen maailmaan julistamaan, kastamaan ja opettamaan. Webinaari muistuttaa tehtävän keskeneräisyydestä. Vain noin kolmannes maailman ihmisistä tuntee Kristuksen. Vielä on paljon miehiä ja naisia, lapsia ja nuoria, jotka eivät ole hänestä kuulleet. Suurin osa heistä elää Aasian maissa, Juha Auvinen sanoo.

Maan ääret löytyvät myös läheltä

− ”Maan ääret” on maantieteellinen käsite, joka viittaa kaukaisiin maihin. Samanaikaisesti maan ääret ovat tulleet kotiovillemme pakolaisten ja muiden maahanmuuttajien myötä. Hengellisessä mielessä maan ääret voivat olla ihmisen sydämessä missä päin maailmaa tahansa. Sydämen kovuus ja kiintymys muihin asioihin estävät evankeliumin pääsyn sinne, missä ihminen kaipaa sanomaa armahtavasta Jumalasta, toivosta ja rakkaudesta, jonka vain Kristus voi lahjoittaa, Juha Auvinen jatkaa.

Aamupäivässä vierailevat Espoon hiippakunnan piispa Kaisamari Hintikka, Kirkon lähetystyön keskuksen lähetysteologi Jukka Kääriäinen ja Sansan uusi toiminnanjohtaja Arto Antturi. Ulkomaisilta yhteistyökumppaneilta videotervehdyksen tuovat George Philip (TWR-Intia), Panayiotis Keenan (SAT-7 Pars) sekä Takanori Nagakura, Seiji Suzuki ja Keiko Yoshizaki (FEBC-Japani).

− Medialähetystyö tavoittaa maan ääret sekä maantieteellisessä että hengellisessä mielessä. Media ylittää niin maantieteelliset, poliittiset, kulttuuriset kuin uskonnollisetkin rajat. Kohdattuaan vapauttavan evankeliumin ihmisen sydän avautuu ja maailman ääristä asti kansat tulevat Herran luokse (Jer. 16: 19), kiteyttää Juha Auvinen medialähetystyön ytimen.

Tutustu ohjelmaan ja seuraa suoraa lähetystä perjantaina 9.10. kello 9−12

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku