skip to Main Content
Matkalla Missiossa -kirja Antaa Virikkeitä
Matkalla missiossa -kirjanen sopii mm. lähetys- tai raamattupiirin kokoontumisiin, seurakunnan tilaisuuksiin tai omaan hartauselämään.

Matkalla missiossa -kirja antaa virikkeitä

Matkalla missiossa -kirjanen vastaa pienpiirien ja seurakuntien työntekijöiden toiveeseen saada virikeaineistoa yhteisiin kokoontumisiin. Raumalla Medialähetyspäivien yhteydessä kesäkuussa julkistettu 112-sivuinen teos kuljettaa lukijoita Israelissa, maailmalla ja kotimaassa.

Sansan julkaisemassa kirjassa on kymmenen lukua ja jokaisessa luvussa kolme näkökulmaa. Matka Israelissa -osiot johdattavat Raamatun maisemiin Israelissa, juutalaisiin juhlapyhiin ja raamatunkertomuksiin.

Evankeliumi muuttaa maailmalla -osioiden välityksellä kurkistetaan kristillisten radio- ja tv-ohjelmien vaikutukseen eri puolilla maailmaa. Sansa ennen ja nyt -osioissa kuvataan Medialähetys Sanansaattajien vaiheita ja työn laajentumista. Mukana on myös Sansan työhön osallistuvien suomalaisten puhuttelevia tarinoita.

Kirjaa tehtiin Suomessa ja Israelissa

Matkalla missiossa -kirjasen tekijät ovat Israelissa asuva, suomalaissyntyinen filosofian ja teologian maisteri Tanja Alon sekä Sansan vapaaehtoistoiminnan johtaja Mervi Viuhko. Teoksessa on runsas kuvitus, ja sen on taittanut graafinen suunnittelija Pirkko Valtonen.

Pehmeäkantinen julkaisu sopii käytettäväksi esimerkiksi lähetys- tai raamattupiirin kokoontumisissa, seurakunnan tilaisuuksissa tai henkilökohtaisessa hartauselämässä. Sitä voi ostaa lähetyskauppa Putiikista.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku