skip to Main Content
Medialähetyksen Kuulumisia Radio Deissä 16.–20.5.
Sansan teemaviikolla 16.–20.5. Radio Dein ohjelmistossa on paljon medialähetystyöhön liittyvää asiaa, kuten haastatteluja ja kilpailuja.

Medialähetyksen kuulumisia Radio Deissä 16.–20.5.

Vuoden tärkein medialähetystapahtuma lähestyy! Medialähetyspäiviä vietetään Lappeenrannassa 21.–22.5. teemalla Elämän aallot. Tapahtumaviikolla Radio Deissä on Sansan teemaviikko niin ikään otsikolla Elämän aallot.

Radio Dein aamujuontaja Ariel Neulaniemi kertoo teemaviikon aiheista, ja joka aamu on medialähetystyöhön liittyvä kuuntelijakysymys. Kannattaa osallistua, sillä luvassa on hyviä palkintoja!

Lyhytohjelmat kuullaan joka arkipäivä kello 15.30. Viikko huipentuu ohjelmakoosteeseen Medialähetyspäiviltä sunnuntaina 22.5. kello 16–18. Viikon teemoja voi seurata myös Sansan Facebookin ja Twitterin kautta.

Ohjelmasarja joka arkipäivä 16.–20.5. kello 15.30

Sansan henkilöstöjohtaja Marko Pihlajamaa kertoo Medialähetyspäivien ohjelmasta ja kiinnostavista vieraista Elämän aallot -ohjelmassa maanantaina 16.5. Elämän aaltoja voi kuunnella teemaviikon jokaisena arkipäivänä kello 15.30. Ohjelmasarjassa kuullaan tuoreita terveisiä eri puolilla maailmaa tehtävästä medialähetystyöstä.

Sansa on tehnyt pitkään työtä Kroatiassa. Perustamisestaan 1973 lähtien Sansa on lähettänyt yli 50 työntekijää yhteistyökirkkojen ja -järjestöjen tehtäviin. Kroatiassa heistä on palvellut kymmenkunta. Elina Braz de Almeida työskentelee Kroatian Kutinassa. Elina kertoo työstään ja nuorten M18-ryhmän tavoittavasta työstä Elämän aalloissa tiistaina 17.5.

Mediatutkimuksesta kriisiradioon ja satelliittitelevisioon

Tutkimuksella on ensiarvoisen tärkeä rooli medialähetystyössä. Tutkimus antaa taustatietoa ihmisten mediakäyttäytymisestä ja auttaa kohdentamaan varat oikein. Keskiviikkona 18.5. Elämän aallot -ohjelmassa on Sansan lähetystyöntekijä ja mediatutkija Eila Murphy, joka kertoo aasialaisten mediankäyttötottumuksista.

Torstaina 19.5. Elämän aalloissa on vieraana Mike Adams First Response Radiosta ja aiheena on kriisiradiotyö. Kun luonnonkatastrofi iskee, ihmiset janoavat tietoa. Mike Adams kertoo, kuinka matkalaukkuun pakattu radiostudio saadaan katastrofialueella toimintavalmiuteen 72 tunnissa. Radion kautta ihmiset saavat kipeästi tarvitsemaansa tietoa.

Satelliittitelevisio SAT-7 on jo 20 vuotta lähettänyt hengellisiä televisio-ohjelmia. Suomalais-marokkolainen pariskunta Marja-Liisa ja David Ezzine on tehnyt medialähetystyötä vielä pidempään – jo vuodesta 1982. Ezzinet ovat vieraina Elämän aallot -ohjelmassa perjantaina 20.5.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku