skip to Main Content
Medialähetyspäivät Ja Toivoa Naisille -konferenssit Siirtyvät Keväästä Myöhemmäksi
Medialähetyspäivät ja Toivoa naisille -konferenssit on tältä keväältä peruttu. Sansa ja seurakunnat neuvottelevat parhaillaan niiden siirtämisestä myöhempään ajankohtaan.

Medialähetyspäivät ja Toivoa naisille -konferenssit siirtyvät keväästä myöhemmäksi

Koronaviruspandemia aiheuttaa suuria muutoksia myös Sansan kevätkauteen. Seurakuntavierailut on peruttu, samoin kuin vuoden päätapahtuma Medialähetyspäivät sekä Toivoa naisille -konferenssit. Toiveena kuitenkin on, että nämä jo pitkälle valmistellut tapahtumat saadaan siirrettyä toiseen ajankohtaan.

Suomen Toivoa naisille -työ viettää tänä vuonna 20-vuotisjuhliaan. Juhlakonferenssien piti olla huhtikuussa Pirkkalassa ja Äänekoskella. Medialähetyspäivät sekä niitä edeltävä Lähetyskiihdyttämö olivat valmisteilla Seinäjoelle toukokuuksi.

Tällä hetkellä käymme neuvotteluja yhteistyöseurakuntien kanssa tapahtumien siirrosta ja ilmoitamme uudet ajankohdat mahdollisimman pian.

Evankeliumi koskee kaikkia

Koko ihmiskunta jakaa yhteisen huolen ja yhteisen kulkutaudin, muistuttaa Sansan henkilöstöjohtaja Marko Pihlajamaa, joka on myös Medialähetyspäivien johtaja.

− Koko ihmiskuntaa koskee myös evankeliumi ja lupaus iankaikkisesta elämästä. Jokaista, joka uskoo Jeesukseen. ”Katsokaa: Jumalan Karitsa, joka ottaa pois maailman synnin!” (Joh.1:29). Tämä sanoma on julistettava edelleen kaikkeen maailmaan.

Tutustu Sansan uuteen Toivonverkko-sivuun, joka palvelee korona-aikana.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku