skip to Main Content
Medialähetyspäivät Lappeenrannassa, Satelliittitapahtumia Kuudella Paikkakunnalla
Valtakunnallisia Medialähetyspäiviä vietetään 21.–22.5.2016 Lappeenrannassa.

Medialähetyspäivät Lappeenrannassa, satelliittitapahtumia kuudella paikkakunnalla

Valtakunnallisia Medialähetyspäiviä vietetään Lappeenrannassa 21.–22.5.2016. Sansan kesäjuhla on tänä vuonna aiemmin kuin yleensä, jo toukokuussa. Järjestelyt Lappeenrannan seurakuntayhtymän kanssa ovat täydessä vauhdissa. Saimaan äärellä vietettävän tapahtuman teemana on Elämän aallot.

– Samaan aikaan, kun esimerkiksi Välimeren aallot koituvat monelle pakolaiselle kuolemaksi, me haluamme pitää esillä elämän aaltoja. Sansan tehtävä on tuoda evankeliumin toivoa radioaaltojen ja muun median välityksellä. Medialähetyspäivillä kuullaan muun muassa, mitä hyvää radiolla, satelliittitelevisiolla ja internetillä saadaan aikaan Lähi-idässä, Pohjois-Afrikassa ja Aasiassa, kertoo Medialähetyspäivien johtaja, Sansan henkilöstöjohtaja Marko Pihlajamaa.

Yhteistyössä Lappeenrannan seurakuntayhtymän kanssa järjestettävien Medialähetyspäivien päätapahtumapaikkoina ovat kaupungin keskustassa sijaitsevat Lappeenranta-sali ja Lappeen kirkko. Ohjelmassa on lähetysaiheisten tilaisuuksien lisäksi muun muassa raamattuopetusta, musiikkia ja rukousta.

Satelliittitapahtumat kokoavat juhlaväkeä Alajärvellä, Forssassa, Kajaanissa, Oulussa, Rovaniemellä ja Vaalassa

Lauantain 21.5. iltapäiväohjelma Lappeenranta-salista striimataan, eli tilaisuuksia voi seurata myös suorina nettilähetyksinä osoitteessa sansa.fi/nettitv. Vuoden 2016 Medialähetyspäivillä ovat uutuutena niin sanotut satelliittitapahtumat.

Seurakunnat eri puolilla Suomea voivat järjestää satelliittitapahtuman, jossa kokoonnutaan yhdessä katsomaan suoraa nettilähetystä Lappeenrannasta. Sansan tuottaman valmiin ohjelman lisäksi seurakunnalla on mahdollisuus järjestää tapahtuman yhteyteen muutakin ohjelmaa.

Satelliittitapahtumia ovat järjestämässä ainakin Alajärven, Forssan, Kajaanin, Oulun Tuiran, Rovaniemen ja Vaalan seurakunnat. Osassa on mukana myös Sansan työntekijä tai vapaaehtoinen aluetyöntekijä.

Medialähetyspäivien ohjelma ja löytyy tapahtumakalenterista, ja Medialähetyspäivä-infoa saa myös Sansan Facebookista.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku