skip to Main Content
Medialähetyspäivät Vantaan Korsossa 25.–26. Toukokuuta Huipentuu Tanssimessuun
Valtakunnallisia Medialähetyspäiviä vietetään Vantaalla 25.–26.5.2019.

Medialähetyspäivät Vantaan Korsossa 25.–26. toukokuuta huipentuu tanssimessuun

Valtakunnallisia Medialähetyspäiviä vietetään Vantaan Korsossa 25.–26.5.2019. Medialähetys Sanansaattajien (Sansa), Korson seurakunnan ja Vantaan ev.lut. seurakuntien yhteisen tapahtuman teemana on Näkemisen arvoinen.

Medialähetyspäivien ulkomainen pääpuhuja on perheradio Wind FM:n johtaja Batjargal Tuvshintsengel Mongoliasta. Tapahtumaan saapuu myös Kroatiasta käsin toimiva nuorten kansainvälinen tanssi- ja draamaryhmä M18, joka on mukana toteuttamassa tanssimessua.

Ohjelmassa on muun muassa lähetysaiheisia tilaisuuksia ja raamattuopetusta sekä kanavat arabiankielisestä maahanmuuttajatyöstä, Toivoa naisille -työstä ja Mongolian perheradiotyöstä. Nuorille on tarjolla video- ja tanssikanava sekä Instagram-kanava. Sunnuntain tanssimessussa Korson kirkon edustalla saarnaa Helsingin piispa Teemu Laajasalo.

– On innostavaa viettää Medialähetyspäiviä pitkästä aikaa pääkaupunkiseudulla! Toivomme mukaan myös heitä, joille medialähetystyö ei ole ennestään tuttua. Viikonlopun aikana kuullaan, kuinka monipuolisesti mediaa hyödynnetään evankeliumin eteenpäin viemiseksi, kertoo Medialähetyspäivistä vastaava Sansan henkilöstöjohtaja Marko Pihlajamaa.

Missiologinen symposiumi kokoaa teologeja Korsoon 24. toukokuuta

Medialähetyspäivien aattona, perjantaina 24.5. kello 9–15.30 järjestetään missiologinen symposiumi otsikolla Unelma kolmannen vuosituhannen kristillisestä kirkosta.

Mukana ovat Sansan toiminnanjohtaja, rovasti, TM Juha Auvinen, yliopistonlehtori, TT Henrietta Grönlund, piispa, TT Kaisamari Hintikka, viestintäpäällikkö, TT Meri-Anna Hintsala, hiippakuntasihteeri, TM Jukka Jämsén, professori Veli-Matti Kärkkäinen, lähetysteologi, PhD Jukka Kääriäinen, Kirkon lähetystyön keskuksen johtaja PhD, dos. Jaakko Rusama ja tutkija, TT, dos. Aku Visala. Lisäksi mukana Korson seurakunnan kirkkoherra Tuomas Antola sekä Sansasta Timo Reuhkala ja Mervi Viuhko.

Perjantaina järjestetään myös avainhenkilötapaaminen seurakuntien työntekijöille kello 16 ja kevätkokous Medialähetys Sanansaattajat ry:n jäsenille kello 18. Tapahtumapaikkana on koko viikonlopun ajan Korson seurakuntakeskus, Merikotkantie 4, 01450 Vantaa.

Medialähetyspäivien ohjelma ja lisätietoa

Medialähetyspäivät Facebookissa

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku