skip to Main Content
Medialähetyspäiviä 28.–29.8. Voi Seurata Netistä, Radiosta Tai Rajoitetusti Lakeuden Ristin Penkistä
Medialähetyspäivät järjestetään 28.–29.8.2021 suorana nettilähetyksenä sekä rajoitetusti Seinäjoella Lakeuden Ristissä. Suuri osa tilaisuuksista on kuunneltavissa myös Radio Deistä.

Medialähetyspäiviä 28.–29.8. voi seurata netistä, radiosta tai rajoitetusti Lakeuden Ristin penkistä

Valtakunnallisia Medialähetyspäiviä vietetään Seinäjoella 28.–29. elokuuta ensisijaisesti suorana nettilähetyksenä. Paikan päälle Lakeuden Ristiin otetaan ennakkoilmoittautumisella 50 henkilöä.

Nettilähetystä pääsee seuraamaan ilmoittautumatta osoitteessa sansa.fi/tapahtumalive, myös tallenteena jälkikäteen. Lisäksi monet tilaisuuksista voi kuunnella Radio Deistä.

Medialähetyspäivien ohjelmassa on lähetysaiheisia tilaisuuksia ja raamattuopetusta sekä kanavat mm. arabiankielisestä maahanmuuttajatyöstä, Toivoa naisille -työstä, Venäjän Karjalasta ja Aasiasta. Kroatiasta saapuu nuorten kansainvälinen tanssi- ja draamaryhmä M18. Sunnuntaina mukana on Lapuan piispa Simo Peura. Musiikkia tarjoilevat mm. Nina Åström, Roots Apostles ja Solina-lauluryhmä.

Ohjelmaa on lauantaina kello 9.30–21.30 ja sunnuntaina kello 9–15. Kaikki tilaisuudet lähetetään suorana netistä. Katso ohjelmasta, mitkä tilaisuudet radioidaan. 

Ajankohtainen teema

Seinäjoen seurakunnan ja Sansan yhteisen tapahtuman teemana on Ollahan Herran hallus. Henkilöstöjohtaja Marko Pihlajamaan mukaan teema kuvaa ihmisen elämää Jumalan yhteydessä, ympäröimänä ja varassa. Se sopii hyvin myös vallitsevaan tilanteeseen:

– Haluamme viestittää turvallista Jumalan turvissa, hallussa, jopa sylissä olemista. Tämän vuoksi teemme medialähetystyötäkin. Haluamme kutsua ihmisiä Jumalan yhteyteen ja turviin.

Tutustu ohjelmaan ja tule mukaan!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku