skip to Main Content
Medialähetyspäiviä Vietetään Lohjan Vivamossa 26.–27.5.2018
Intia on vahvasti esillä Medialähetyspäivillä Vivamossa 26.–27.5.2018. Tänä vuonna 45-vuotisjuhliaan viettävä Sansa on tehnyt medialähetystyötä Intiaan jo 30 vuotta.

Medialähetyspäiviä vietetään Lohjan Vivamossa 26.–27.5.2018

Valtakunnallisia Medialähetyspäiviä vietetään Vivamossa, Lohjalla 26.–27.5.2018. Kesäkuussa 45 vuotta täyttävän Sansan kesäjuhlan teemana on Yhteyden ytimessä.

Medialähetyspäivien kansainvälinen vieras on Augustin Bhuinya medialähetysjärjestö TWR-Intiasta. Tänä vuonna juhlitaan Sansan ja TWR-Intian 30 vuotta jatkunutta yhteistyötä.

Ohjelma koostuu lähetysaiheisista tilaisuuksista, raamattuopetuksesta, musiikista ja rukouksesta. Tapahtuman yhteydessä lauantaina järjestetään arabiankielinen katekismusseminaari maahanmuuttajille. Sunnuntain messussa siunataan Sansan työntekijöitä ja vapaaehtoisia.

– Olen innoissani Medialähetyspäivien ohjelmasta! Mukana on tuttuun tapaan lähetystietoutta ja raamatunopetusta, mutta monia asioita lähestymme uudesta näkökulmasta. Intian-työn juhlavuonna haluamme tarjota tuhdin annoksen tietoa ja tunnelmia Intiasta. Medialähetystyön uusia tuulia pohtiessamme puhumme myös pelimaailmasta. Arabiankielinen katekismusseminaari pidetään nyt ensimmäisen kerran. Lisäksi Vivamo itsessään tarjoaa viihtyisät puitteet päiville, kertoo Medialähetyspäivistä vastaava Sansan henkilöstöjohtaja Marko Pihlajamaa.

Tapahtuman aattona, perjantaina 25.5., järjestetään yhdistyksen kevätkokous Medialähetys Sanansaattajien jäsenille. Medialähetyspäivien koko ohjelma ja lisätietoa löytyvät osoitteesta Sansa.fi/MLP18.

Medialähetyspäivät Facebookissa

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku